To prawda, u mnie w firmie jeździ Passat 2,0 TDI 140 KM, ma prawie 30 tys.km przebiegu
i jak był mułem na początku, tak mułem pozostał.
Sory za mały OT, ale jeśli byłby konkurs na naszym forum, to powinien to być cytat miesiąca, a Kaszanie należą się "srebrne usta" czy jak się ta nagroda nazywa :szeroki_usmiech
no jestem . nie mam czasu pisać o sie trochę ruch zrobił :wink: .
no troszku zaczęłem poganiać wozik , zrobiłem sobie takie dwa małe wyścigi i ogólnie zaczynam być coraz bardzie zadowolony . nie katowałem zbytnio ale wczoraj na przykład sadził się za mną jakiś fordik nowy , podpuściłem go troche na dwupasmowym odcinku drogi i jak się zrównał / gdzies tak około 80km/h/ dałem w palnik i....DSG górą :twisted: , nie musisz się martiwć o redukcję , jaki bieg wyrac , poprostu gaz do dechy i reakcja natychmistowa.... . no to ide do roboty
no też tak myślę :wink: . ale w sumie -- oryginał philps napis jest , wyglądaja ładnie , bez jakiś mechanicznych uszkodzeń , trochę zarydzykowałem ale co to za rydzyko gdy jest to kwota 27 zł :szeroki_usmiech . Rozmawiałem ze sprzedającym , starszy gość który sobie tam handluje bardziej dla rozrywki , a żarówki były na normalnej aukcji wśród żarówek . może żeście ją widziieli nawet , przecierz było to tydzień temu. cena była tak niska ponieważ były bez blisterów , człowiek dorwał je w jakims zbiorczym opakowaniu :!: :?: :? . nie wiem czy to nie jeden wielki kit niemniej wyglądały normalnie , na nieużywane a nawet jak by były uzywane to ich zywotność jest tak długa..... . chyba że macie jakieś inne sugestie , nie chciałbym nabroić ...
[ Dodano: Wto 20 Mar, 07 14:23 ]
no cześć Panowie . wczoraj miałem pierwszą przygodę z psipsią :diabelski_usmiech . ni ztąd ni zowąd nagle podczas jazdy włączył mi się alarm :!: . na początku myślałem że już mnie złapali wkońcu na jakąś kamerę ale patrzę w lusterka - NIC . akurat podjeżdżałem do świateł ,radio ściszam ,dalej wyje :lol: , jakby u mnie. ludzie zaczynają się z samochdów na mnie gapić , przechodnie także , mi zaczyna sie z deka robić głupio , taka ładna furka , ksekson i wogóle , a tu wyje jak potępiony. zjechałem w zatoczkę , próbowałem wyłączyć i nic , dopiero za trzecim razem sróbowałem go włączyć i potem wyłączyć i całe szczęście pomogło. panowie w serwisie zdziwieni , ja też :wink: . dzisiaj jak na razie nic. niestety dowiedziałem sie przy okazji że mój alarm nie ma domykania szyb tak jak miałem w O1 :evil: , tylko trzeba trzymać przycisk
byłem przed chwilą u mojego elektryka który wlutował mi te kondensatory w twistery jak ktoś doradzał i faktycznie lepiej gra , o wiele lepszy odsłuch radia - polecam . wstawiłem je we wszystkie 4 twistery , w tylnych troche ciężko kable wyciągnąć ale sie da. na razie tak zostawiam , po sezonie zobaczę , może się zajmę tym na poważniej . z chęcią przyjechałbym do nexusa tylko ten cholerny brak czasu.
i dziś miałem drugie tankowanie - wyszło 7.1 na kalkulatorze , na komputerze 7.3
no i poganiam coraz bardziej :twisted: , nie jest żle :wink: ,
ciekawe jakby to było po chipie :? :wink:
nie mialo, nawet w instrukcji nie ma o tym slowa - podczas gdy wiekszosc opcji do wlaczenia w ASO bylo opisane z taka gwiazdka[*] na koncu :diabelski_usmiech
niby tak, ale z drugiej strony - wychodze z zalozenia ze jak mam klime to i tak szyby sa caly czas zamkniete - a raczej sie nie lansowalem na "zimnego lokcia" wiec mi to nie bylo potrzebne. Mimo wszystko to i tak jest jakis tam krok w tyl bo skoro O1 to mialo ...
Komentarz