Czarny jest ładny, ale piekielnie trudny w utrzymaniu. Szybko się rysuje i jest bardzo nietrwały... Ja już drugi raz czarnego nie będę brał. Albo beżowy, albo srebrny... Jeśli miałby być ciemny, to właśnie taka zieleń...
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Jeśli miałby być ciemny, to właśnie taka zieleń...
zie.... co :?: :?: :?: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie:
:zlosnik:
A sie Ciebie co stało, Misiek Z ciemnych kolorów, jakie rozważałem przed zakupem O2 była właśnie ta zieleń (na moim osiedlu jest O1 w takich barwach i mi się spodobało). Jednak na placu u dilera była akurat czarna, więc brałem czarną. No a potem się okazało, że nawet ręczne i delikatne mycie (nie spuszczałem z oka chłopaków z myjni, więc widziałem, że byli delikatni) nie jest w stanie uchronić czarnego lakieru przed mazakami. Bardzo nietrwały jest, bardzo... Do tego stopnia, że już po kilku miesiącach użytkowania zacząłem się zastanawiać nad jakąś polerką :roll:
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
dzięki wszystkim za życzenia i gratulacje . zobaczę ,może jednak dzisiaj ją odbiorę :twisted: ,jest to możliwe.
czytałem wczoraj instrukcję i nie znalazłem w niej informacji na temat startu z miejsca , ktoś kiedyś pisał o starcie z wciśńiętym hamulcem i z 1500obrotów , jakiś "launch control" czy jakoś tak. może ktoś pamięta kto to pisał ,ewentualnie skąd się bierze takie informacje bo jakoś nie mogę znależć. oczywiście ne będę robił takich rzeczy bo trzeba ją najpierw dotrzeć , na razie nie będę..... :evil:
leszekmw, Leszek, moze puki co nie stosuj procedury startu
Normalnie naciskasz hamulec zapalasz silnik naciskasz guzik, ciagniesz na D puszczasz hamulec i gaz Pamietaj, zeby przed wylaczeniem silnik przerzucic na P, bo ta gnida na pozwala wyrwac kluczyka na biegu :twisted:
Jeśli miałby być ciemny, to właśnie taka zieleń...
zie.... co :?: :?: :?: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie:
:zlosnik:
A sie Ciebie co stało, Misiek Z ciemnych kolorów, jakie rozważałem przed zakupem O2 była właśnie ta zieleń (na moim osiedlu jest O1 w takich barwach i mi się spodobało)
a widziałeś Ty kiedyś zielony kolor :?: :lol: :wink:
leszek, to jest grafit czy zielen :?: :szeroki_usmiech
kolor jest oczywiście grafitowy ,a w zasadzie szary antracyt , też się trochę dziwiłem mariobros co Ty z tym zielonym :wink: . stoi u nas na salonie kolor zieleń island -- mocno dziwny , niezdecydowany. co do kolorów to przestrzegam każdego kto myśli o zakupie czegoś w kolorze beż capuccino ,ten kolor wygląda dobrze w salonie gdy oświetlony jest halogenami a jak się go zobaczy na dworze to się robi jakiś taki siny , nie wiem jak to określić .beż sahara był o wiele lepszy.
też się trochę dziwiłem mariobros co Ty z tym zielonym
:lol: Dobra, pójdę na badanie wzroku, nie rozpoznałem koloru. Chodziło mi nie o zielony typu trawnik, tylko coś takiego (będą cyrki, jak stwierdzicie, że to nie zielony, a niebieski ): http://www.in.gr/auto/parousiaseis/f...ia_2004_01.jpg
Taki ciemny zielony. Grafit jest też OK
Komentarz