NEW! Extreme funny compilation of the funniest bloopers, fails, epic moments, just keep don't laugh! I assure you, this you have never seen! We guarantee a g...
Mi osobiście to nie przeszkadza, to zupełnie normalne. Ale - widzę dlaczego ktoś coś robi, a to widać mocno ( sami ludzie o tym piszą, że przez zrażenie się/alergię na coś śmieją z czegoś, czasem w bardzo żenujących żartach) i akurat tego typu motywy nie są na miejscu, wcześniej o tym pisane było wyżej dokładnie. To dwa różne tematy
miłego dziona
To temat o humorze, chceta politykować i jeździć po ludziach, to zakładajcie temat o politykach...
"chceta" humoru bez polityki i jeżdżenia po ludziach to załóżcie sobie temat "humor bez politykowania i jazdy po ludziach".
I wrzucajcie tam śmieszne zdjęcia czy kawały. Tylko co na nich będzie? No co?
Boję się wklejać poniższy dowcip, bo zaraz się który oburzy, że nabijam się z jego na przykład żony / kochanki / miłości platonicznej itp itd, ale wierzę, że całej reszcie się spodoba policja.jpg
Krissos nie umiesz śmiać się ze swoich czyżby, że taki koment?
W moim przypadku to mam w du..pie czy są tu posty na jedną czy drugą opcję, ważne żeby były śmieszne. Napisałem to po to że jeśli komuś tu nie pasuje że ktoś wrzuca w tym wątku na takie czy inne tematy to niech założy sobie swój wątek i z zakazem "obrażania" konkretnej opcji i po problemie.
Zostaw komentarz: