Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• elpolacco
    odpowiedział(a)

Zostałby placek....

Zostaw komentarz:

• sew1981
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• sew1981
    odpowiedział(a)
    Krissos nie umiesz śmiać się ze swoich czyżby, że taki koment?
    a widzisz Ruwado wiedziałem, że taką reakcję "tolerancyjną" to wywoła u "demokratów", bo to wątek krzykaczy opozycji się zrobił, taka prawda, a ma być z założenia neutralny podobno i właśnie nieskreślający nikogo (co wyżej widać w powyższym poście idealnie) a wmawiane jest to tym co to zauważają, norma w naszym pięknym kraju, tzw. odwracanie kota ogonem . Dlatego ten wątek w dużej mierze stał się właśnie tak naprawdę wątkiem o którym pisze Krissos, tylko że wyznawców innej opcji, co widać bardzo często. A miał być neutralny i normalny, widać nie do końca takim się stał i to zwyczajnie nudne i na wymioty bierze, nie ze względu na przekonania kogoś, a styl ich przedstawiania. I Klarus ma rację
    dlatego może wróćmy na ziemię Panowie:
    Ostatnio edytowany przez sew1981; 6296.

Zostaw komentarz:

• krissos
    odpowiedział(a)
    Proponuje zrobić oddzielny wątek Humor dla pisowców i tam będą wklejać humor taki jak im odpowiada,a tu nie będą zaglądać i wszyscy będą zadowoleni

Zostaw komentarz:

• sew1981
    odpowiedział(a)
    Ruwado to była odpowiedź na zdanie Pstryczka.
    jasne sami co niektórzy chcecie takie tematy, to prosze dla równowagi właśnie, chodź osobiście wolę inne wyklejanki:

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez sew1981 Zobacz wpis
    w jakim kierunku niektórzy chcą by ten wątek szedł.
    niech więcej niektórych innych żarty wkleja - wtedy będzie równowaga - nie mam nic przeciwko

jak wypowiadanie swojego zdania jest interpretowane jako narzucanie co wolno, a co nie
    ja tak nie interpretuję. I nie narzucam swojego zdania, tylko pisze co myślę, i nie obrażam się i nie skreślam Ciebie, bo myślisz inaczej. Masz prawo. Ja też.

Każdy ma swoje poglądy i swoje żarty. A ten temat jest dla wszystkich.

Ale....
    widzę, że nasza dyskusja raczej zabija temat o humorze....

Zostaw komentarz:

• sew1981
    odpowiedział(a)
    Pstryczek nic nie próbuje - zerknij dobrze w wątek wcześniej jestem luźny jak stolec po kefirze ps jak wypowiadanie swojego zdania jest interpretowane jako narzucanie co wolno, a co nie ....proponuje marsz w obronie demokracji zrobić. Retoryka na wyrost znana dobrze w niektórych nurtach i taka właśnie w jakim kierunku niektórzy chcą by ten wątek szedł. Mi się to nie podoba, bishop też o tym napisał, że to nie to miejsce.
    Dobrej nocki Pany i Panie

Klarus, masz rację kolo, odnośnie wyłączania i nieczytania

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez klarus Zobacz wpis
    humor ma i musi mieć podteksty..
    no co ja mogę dodać... nic

Zostaw komentarz:

• klarus
    odpowiedział(a)
    tylko na humor bez podtekstów.
    Sew, humor ma i musi mieć podteksty...
    Zgadzam się z pstryczek , niech nikt nikomu nie wyznacza z czego nie może, a z czego może się śmiać...
    Nie chcesz się denerwować nie wchodź tu i nie czytaj... podobnie poradziłeś mi odnośnie oglądania wiadomości w "jedynce"... to słuszna rada...

Zostaw komentarz:

• pstryczek
    odpowiedział(a)
    Ja nie mogę, widzę, że niektórzy nawet tu chcą narzucić z czego(kogo) się wolno śmiać. Be. Kolego sew1981, trochę luzu.

Zostaw komentarz:

• sew1981
    odpowiedział(a)
    to nie kwestia wczuwania się, tylko dokładnego czytania kto co pisze i po co to kumanie "bazy", właśnie dobrze, że szerzej się patrzy na ludzi my możemy wyłączać jako czytający, ale ktoś to wrzuca z pobudek innych niż zabawa i znajdą się tacy co nie wyłączą i to łykną. to tylko zauważyłem, że to nie temat i miejsce na takie zagrywy, tylko na humor bez podtekstów.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    dlatego nie wczuwam się w motywy.

śmieszy mnie to czytam, jak mnie ne śmieszy, przeczytam i idę w inny temat.

Off - sama nazwa. wg. mnie wyłączyć - czyli wyłączyć uprzedzenia, wyłączyć złość, wyłączyć poglądy, wyłączyć światopogląd - temat luźny i ma być dla wszystkich.

Nie będziemy zakładać oddzielnego off topa dla:
    księży
    taksiaży
    lekarzy
    prawników
    teściów
    PiS-u
    PO
    SLD
    PSL
    itp.

Zostaw komentarz:

• sew1981
    odpowiedział(a)
    Ruwado nie pisałem akurat o Tobie, bo Ty robisz jak piszesz, jak i ja, ale cofnij trochę wątek i zobacz z jakich motywów ludzie te żarty tu wrzucają
    Zgadzam się z Tobą w 100 procentach, też umiem się śmiać ze stanu, a nawet b. dużo mnie w tym wk......realnie jak już jesteśmy w temacie. Nie dlatego to napisałem, tylko dlatego, że większość ludzi którzy robią te wyklejanki, właśnie tego nie umieją i z innych motywów to robią, przeanalizuj. Wyjątki oczywiście są

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    sew1981 może Ci co wklejają żarty o politykach jednej czy drugiej opcji nie robią tego tego dla humoru, tylko, bo maja takie poglądy. Ale ja mam poglądy bardzo neutralne. Jak czytam kawały o:
    kopaczu
    kwachu
    ogórku
    szydle
    kaczce
    księżach
    wojskowych
    policjantach
    taksówkarzach
    lekarzach
    mężach
    żonach
    teściowych
    itp.

śmieję się ze wszystkich.

Bo dla mnie każdy kawał jest śmieszny. Nie ważne kogo dotyczy.

Już pisałem o poprzednim księdzu w szkole mojego syna. Sam ksiądz (na lekcjach religii) opowiadał kawały o księżach, o mszy itp. I to jest dla mnie wyznacznik prawdziwego podejścia do humoru. Młody i cała klasa była nim zachwycona, bo miał dystans do swojego stanu. Nie opowiadał kawałów o komuchach, tylko o takich jak on.

Nikt mi nie powie, że jeden czy drugi, jakiś jeden zawód, czy jedna opcja polityczna nie jest śmieszna.

Jeszcze raz apeluję - śmiejmy się nawet z samych siebie.
    Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    to zakładajcie temat o politykach..
    ale to jest o politykach z humorem

Zostaw komentarz:

• sew1981
    odpowiedział(a)
    elpolacco film jest dobry hehe

zgadzam się z kolegą bishop w 100 procentach,zresztą już wcześniej o tym wspominałem w wątku, a nawet na starym OCP. To temat o humorze, chceta politykować i jeździć po ludziach, to zakładajcie temat o politykach...bo mnie też bierze na wymioty powoli
    i wcześniej też pisałem, że Ci co tak robią wcale nie mają dystansu i luzu, bo nie z takich pobudek to wklejają (w większości), kogo interesuje cofnijcie temat ciut. Właśnie dystans i luz powoduje, że można z dystansem podejść, a tu tego nie ma...absolutnie, zresztą trudno, żeby był jak ktoś ze zrażenia po kimś jeździ niby w formie "żartu" często

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez bishop Zobacz wpis
    bo go to śmieszy, ale 90% odpycha
    dlaczego te 10 % nie może się pośmiać? Ja już napisałem - mogę się śmiać i z czarnych i z czerwonych i z innych. Trochę dystansu i luzu.

Zostaw komentarz:

• bishop
    odpowiedział(a)
    Panie moderatorze kochany, zapewne dawno tu pana nie było, ale popierdółki polityczne, dalej z tematu HUMOR robią ch...d...i kamieni kupa, najwyższy czas przebudzenia ,wyciągnąć rękę z nocnika, docenić autorów i uporządkować temat, dział humor każdy traktuje luźno , takie wydarzenie kulturalne, posty naprawdę śmieszne to już historia, ...np kolega x wkleja "polityczną kupę" , bo go to śmieszy, ale 90% odpycha?, może on tego nie czuje, więc mod powinien to wyprostować , zamiast udawać strusia.

Zostaw komentarz:

• elpolacco
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ruwado Zobacz wpis
    Dla mnie czy PO czy PiS, to nie jest wyrocznia, ani guru. Nie będę za żadne z tych ... dawał głowy. Oni są siebie warci. Ani PO, ani PiS nie jest święte. Pucz. Modne dzisiaj spory. tylko ani jedni, ani drudzy nie zasługują na poparcie, Oni grają swoją grę i tyle.. Może i opozycja przesadziła, ale oglądając wszystko co jest dostępne na temat pamiętnych wydarzeń przedświątecznych to obecna władza też pokazała, że idzie po trupach i nie zawsze tak jak powinna.

Oni po prostu starają się nam pokazać, że są najlepsi.A żadni nie są bez winy.
    Podpisuje się pod tym....

Obejrzycie

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj znalazłem coś takiego. Dla mnie czy PO czy PiS, to nie jest wyrocznia, ani guru. Nie będę za żadne z tych ... dawał głowy. Oni są siebie warci. Ani PO, ani PiS nie jest święte. Pucz. Modne dzisiaj spory. tylko ani jedni, ani drudzy nie zasługują na poparcie, Oni grają swoją grę i tyle.. Może i opozycja przesadziła, ale oglądając wszystko co jest dostępne na temat pamiętnych wydarzeń przedświątecznych to obecna władza też pokazała, że idzie po trupach i nie zawsze tak jak powinna.

Oni po prostu starają się nam pokazać, że są najlepsi.A żadni nie są bez winy.

Chociaż mam dystans do możnowładców KT, to bardzo mądrze podsumował to Bp. Pieronek.

Chociaż czarny, jednak mądry

Zostaw komentarz:

• elpolacco
    odpowiedział(a)

Sylwek u Andrzeja

Zostaw komentarz:

• elpolacco
    odpowiedział(a)
    A stare świnie z PO wyjeżdżają z Polski na Ukrainę i tam przyjmują ukraińskie obywatelstwo, zrzekając się polskiego gdyż Ukraina nie przewiduje podwójnego obywatelstwa. M. innnymi dzięki temu ucieka od odpowiedzialności za kradzieże i rozsprzedawanie Polski.

Zostaw komentarz:

• PAOLO ESCO
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez lubek24 Zobacz wpis
    koryto to samo - tylko świnie innej rasy
    a głodne świnie potrzebują duuuuużo jedzenia

Zostaw komentarz:

• lubek24
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez elpolacco Zobacz wpis

To Twoje zdanie i masz do niego prawo. Dla mnie 80% polityków, czy to z PO, PSL, PIS, Nowoczesnej to mafiozi powiązani z różnymi służbami. Najgorszym ścierwem są jednak Ci pseudo "obrońcy demokracji" którzy po oderwaniu ich od koryta nie mogą sobie tego darować. W ostatnim czasie bardzo dużo czytałem na i oglądałem filmów z wywiadami Wojciecha Sumlińskiego. Obecnie dla mnie jedyny wiarygodny dziennikarz który po usunięciu od władzy PO ujawnia całą prawdę o tym rządzie.

Coś na temat wolnych mediów:
    Oops, looks like the page is lost. Start your website on the cheap.

koryto to samo - tylko świnie innej rasy

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

Pracuję...