Dzwoni chińczyk do żyda:
- słuchaj, potrzebuję 200 czarnych staników w rozmiarze 38,
Rebe myśli, nie bardzo chodliwe kobitki, rzadko kupują wolą kolorowe,
- no wiesz, odpowiada może mógłbym Ci załatwić ale po 20 $ sztuka
- dobra umowa stoi, biorę odpowiada chińczyk już przelewam kasę!
Nie mija miesiąc, Rebe dostaje ponownie telefon
- słuchaj stary wziąłbym jeszcze 1000
Rebe myśli i już liczy zyski
- no wiesz ten asortyment to obecnie jest trudno dostępny, może bym i załatwił, lecz po 50$
- biorę krzyknął chińczyk, kasę przelewam natychmiast !
za nie cały miesiąc, znów dzwoni telefon od kontrahenta z Chin
- słuchaj Rebe, potrzebował bym jeszcze tych staników
zadowolony Rebe pyta
- a ile chciałbyś zamówić
pada odpowiedź 5000
Rebe myśli,
- tak, to już naprawdę trudna sprawa, ale po 75$ to może bym jeszcze Ci się postarał ?
chińczyk wykrzykując radośnie
- stary uratowałeś mi biznes, oczywiście jak poprzednim razem kesz już wysyłam!
Dobra odpowiada Rebe, tylko mi powiedz na cholerę Ci staniki, możemy bardziej opłacalnym towarem pohandlować ?
Dobra powiem Ci, na to chińczyk
- wiesz wycinam miseczki i
- sprzedaje waszym jako mycki
Wchodzi facet do burdelu, patrzy a tam 2 drzwi. Nad jednymi napis BOGACI a nad drugimi BIEDNI.
Jako, że groszem nie śmierdział wszedł w te drugie, a tam znów 2 drzwi. Nad jednymi napis ŻONACI nad drugimi KAWALERZY. Wszedł do pierwszych, patrzy a tam basen wypełniony wodą. Rozebrał się i czeka. Dłuższą chwilę nic się nie dzieje, więc postanowił jeszcze bardziej się zrelaksować. Położył się na plecach i zauważył napis widniejący na suficie:
JESTEŚ BIEDNY I ŻONATY, UMYJ JAJA, IDŹ DO CHATY!
5551
dziadek do babci
-daj dupy
B: daj spokuj staruchu
D: daj dupy dam ci stowe !
Babka mysli ku*wa emerytura malutka wiec stowa sie przyda i zgodzila sie . Dziadek po wiagrze poskakal potem sie ubral a babka :
-dziadek a obiecana stowa ?
Dziadek wyciaga stare 100zl daje babce a ona :
-ale to jest stara stowa !
D : a dupa byla nowa ?!
...Są dwa typy Kobiet- mówi Dziadek wnuczkowi-
warte ch*ja synku albo ch*ja warte...innych nie ma...
Teściowa chce sprawdzić swoich trzech zięciów.
Idzie do pierwszego, skacze do studni i krzyczy: "Zięciu, zięciu! Ratuj!"
Zięć wyciąga teściową ze studni. Następnego dnia przed jego domem stoi nowy maluch. Za wycieraczką ma karteczkę z napisem: "Kochanemu Zięciowi, wdzięczna teściowa"
Idzie do drugiego, skacze do studni i krzyczy: "Zięciu, zięciu! Ratuj!"
Zięć wyciąga teściową ze studni. Następnego dnia przed jego domem stoi nowy maluch. Za wycieraczką ma karteczkę z napisem: "Kochanemu Zięciowi, wdzięczna teściowa"
Idzie do trzeciego, skacze do studni i krzyczy: "Zięciu, zięciu! Ratuj!"
Zięć nic. Ona znowu krzyczy, ale zięć nawet nie reaguje. Następnego dnia przed jego domem stoi nowa Octavia II RS. Za wycieraczką ma karteczkę z napisem: "Kochanemu Zięciowi, wdzięczny teść"
Podobno jest to film instruktażowy " Jak zawiązać krawat" ale ja jakoś nie widzę tam żadnego :diabelski_usmiech
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zXfvNUtYBM8&feature=player_embedded[/youtube]
Puchacz, BEZWYPADKOWE 100%! WSZYSTKIE SZYBY W ORYGINALE.
Pozwoliłem sobie zatelefonować jako niby kupujący,(dobry wieczór ja w sprawie SKODY OCTAVIA,sprzedana usłyszałem),więc zadałem pytanie sprzedającemu co oznacza znaczek OCP,odpowiedział,że jest to limitowana wersja. :shock: :twisted:
Kto,niewie o istnieniu naszego forum to pomyśli sobie,że kupił limited edition z OCP na atrapie
Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz jak pomogłem to daj punkcik sprzęgło od G 60
przecież prawdę pisze - OCP Limited Ediszyn - użytkowników formu jest z 10.000 zarejestrowanych, aktywnych z 1000, to co co to jest wobec rocznej nawet sprzedaży skody.
Komentarz