No fajnie sobie po tej autostradzie nasuwa w nocy, ja też mam auto na dotarciu i jakoś nie doważyłem się jeszcze powyżej 160 km ale homologacja jest do 190 wiec spoko...
BTW. jak ten koles farmazoni zwłaszcza o średnim spalaniu gazu które przy 170 km/h ma na poziomie 7,5L. Dobry jest tez fragment o tym jak to sie Słowacy i Czesi rozwinęli , a my nie bo sie w teczkach grzebiemy zero pojęcia o historii
Moj rekord to 193 po GPS / niewazne gdzie :szeroki_usmiech / na LPG zatankowanym jeszcze w PL
Bylo glosno. Do tego palil ojej jak smok przy tych predkosciach. Silnik uwazam za dobrze "wychowany".
Spalanie ok 13-15. Nie mam komputera.
poza tym kolo jedzie A2 do Gdańska :!:
Ja jeżdżę A1 zazwyczaj
Moze jechal drugi raz* / dwa razy* / zaangazowal dwie polkole mozgowe na raz*
/* niepotrzebne skleslic
W 1,6 zauwazylem ze gwaltownie rosnie spalanie po przekroczeniu 120 [gps] dlatego brakuje mi tempomatu -choc nadal nie wiem czy nie jest zbyt tepy - np pod gorke na 5 tym biegu nie pociskalby za wszelksa cene
A tak wogole jesli o autostradzie mowimy - to bardzo ale to bardzo przydalby sie 6 bieg albo zmienione zebatki od 5 tego biegu by go wydluzyc i obnizyc predkosc obr silnika o 500 obr/min.
W 1,6 zauwazylem ze gwaltownie rosnie spalanie po przekroczeniu 120
w BSE od 140 licznikowych. Ale chyba nikt się nie spodziewał, że będzie maleć :P
W okolicach prędkości maksymalnej to ze spalania chwilowego wychodzi, że tankowanie mniej/więcej co godzinę :diabelski_usmiech
Tak, czy inaczej 7,5 l gazu to niezły wynik. Tylko nie wiem, czy po doliczeniu zaworów i głowicy to jeszcze ecodriving :lol:
Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
mirek_p11, od jakiegos czasu duzo ogladam filmikow z Volvo ze Szwecji, podoba mi sie co oni z nimi robia i ten konkretny Amazon jest popularny. Wogole to co robia z tymi samochodami, moze wiekszosc z nich nie wyglada, ale to jak jezdza bije na leb wiele super maszyn, chociaz wiadomo ze mimo iz szybsze to do Ferrari mu jednak brakuje.
Cena domeny: 3799 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 354.57 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz