ja bym wątpił w to czy taki orzeźwiający ten podmuch :lol:
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez oolsztyniakTrochę czarny humor ;-)
Ale nie mogę znaleźć żadnego tematu gdzie się wkleja linkiops: :roll:
Dzieciak co prawda przeżył i nic mu raczej nie jest ale superbaśka nieźle się "złożyła"
Ciekawe ile grzał ?
http://ploskinia.wm.pl/176033,Uderzy...#axzz2iKvhVL4z
Superba mieli od 1,5miecha. Stary całe życie jeździł Palio Weekendem nazbierał na
NEW brykę i dupa.
Tamtej nocy to u nas mgła była z deszczem i mróz przyszedł -4 i dosłownie ścieło wszystko.Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Zamieszczone przez casuperTen łepek to mój sąsiad z bloku obok. Znam jego starego dobrze.
Superba mieli od 1,5miecha. Stary całe życie jeździł Palio Weekendem nazbierał na
NEW brykę i dupa.
Tamtej nocy to u nas mgła była z deszczem i mróz przyszedł -4 i dosłownie ścieło wszystko.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
To sie ładnie chłopak przewiózł :shock:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Chłopaki co pojechali do wypadku to się dziwowali gdzie kierownik furmanki i że żyje bo wóz rozdupcony dokumentnie...
Wątpię żeby AC było..Była O1 Laurin & Klement +
-
-
podczas porządków znalazłem linka do... :
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez casupermróz przyszedł -4 i dosłownie ścieło wszystko.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Ja nie zwalalem na warunki atmosferyczne tylko podalem jakie byly.
A ,ze zapierdziulal az mu sie z dupska kurzylo to i ma "placek"Była O1 Laurin & Klement +
-
-
Zamieszczone przez wrógTo go pewnie dużo nauczy na przyszłość. Dobrze że dzieciak jest cały....Zamieszczone przez PAOLO ESCOPrzecież widać, że nie jechał ostrożnie tylko musiał zap...lać ! A teraz płacz i wielki lament... Sorki ale tak właśnie działa selekcja naturalna.Zamieszczone przez wrógKażdy z nas to przechodził, no... może nie z tak spektakularnym rezultatem
Komentarz
-
-
Michael Jackson was the King of Pop; Ohio State University's marching band is the king of in-formation moves. So when the two collided over the weekend, the video of OSU's performance quickly went viral.During the halftime of the university's football game versus Iowa, the marching band fanned out and launched into a Jackson tribute, playing parts of songs like "Thriller" and "Bad." But that was j
od 4:37 ale całe też ciekawe :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
sebu, Jak ja zaczynałem przygodę z kierownicą to nie mogłem zapi...lać bo to była era maluchów dla szarych,zwykłych obywateli.A ruch był bardzo niewielki.Teraz młodzi dosiadają bryki od 100kucyków w górę i efekty widać na naszych zatłoczonych drogach.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebuZamieszczone przez wrógTo go pewnie dużo nauczy na przyszłość. Dobrze że dzieciak jest cały....If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez casuperSuperba mieli od 1,5miecha. Stary całe życie jeździł Palio Weekendem nazbierał na
NEW brykę i dupa.
No ludzie, gość 19 lat, ledwo prawko zrobił, doświadczenie żadne i jest efekt.
Z drugiej strony patrzeć ja też jako pierwsze auto "legalnie" dostałem 1,9 TDI 110 PS :lol:
Ale uszedłem z życiem bez przygód :-)
Co prawda do nauki były inne wolniejsze :-)
Ale każdemu z nas zdarzy się przycisnąć, jechać jak wariat i nieostrożnie ale ludzie skoro piszesz, żeZamieszczone przez casuperTamtej nocy to u nas mgła była z deszczem i mróz przyszedł -4 i dosłownie ścieło wszystko.
No ale młodość ma swoje "prawa".
Zamieszczone przez casuperWątpię żeby AC było..Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aniolsebu, Jak ja zaczynałem przygodę z kierownicą to nie mogłem zapi...lać bo to była era maluchów dla szarych,zwykłych obywateli.A ruch był bardzo niewielki.Teraz młodzi dosiadają bryki od 100kucyków w górę i efekty widać na naszych zatłoczonych drogach.Zamieszczone przez aro_40Dziś w radiu usłyszałem, że zdawalność na prawo jazdy kat A/A1 spadła z 90% do 30% i szef ośrodka egzaminacyjnego cieszył się, że ten spadek pozwoli adeptom przeżyć później na drodze. A ja znam już 2 osoby, które jeżdżą bez prawka... :twisted:
Komentarz
-
-
casuper, Też kiedyś dosiadałem UAZ-a 469B,dwa zbiorniki paliwa i możliwość załączenia 4X4.Szok.A spalanie no,no,no. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Ja dalej dosiadam aut 4x4. Z racji ,że lubię się potaplać w błocie i z racji wykonywanego zawodu.
A gaźnik w UAZie to miałem w małym paluszku.
Zrobiłem łazikiem parę km w życiu.Była O1 Laurin & Klement +
-
-
Zamieszczone przez BiszczuZamieszczone przez mac_aaronPanowie temat Czym jezdziliscie przed Occta? już jeden mamy :twisted:Była O1 Laurin & Klement +
-
Komentarz