cezaryaksum, a prowadzący to mój znajomy z liceum ogólnie te (p)osły powinny się wstydzić :P
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zapata, Bo rower ma ich wszystkich po swojej prawej ręce . Czyli tramwaj i samochód. Samochód po prawej nie ma nic wiec dlatego przejeżdża przed rowerem pomimo zmiany kierunku ruchu.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
phoneman, po jakiej prawej ręce ?! :shock:
Chyba masz na myśli sytuację jak już będzie po wykonaniu manewru przez osobówkę ?
Ja tego nie kupuję :diabelski_usmiechOII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Lepsze to niż 2 lewe :POII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Gdzie? Przepisy to przepisy... na fantazje i własne interpretacje można sobie pozwolić z przepisami kulinarnymi... a i tutaj ryzyk fizyk. Straż miejska z aparatem czy policjant z radarem robią tylko to za co im się płaci... tak jest w Polsce, w Niemczech, w USA itp. Nazywanie ich "złodziejami" to duża IMHO chamstwo... bo równie dobrze można nazwać złodziejem każdego kto czerpie zyski ze swojej działalności.Adam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707Gdzie? Przepisy to przepisy... na fantazje i własne interpretacje można sobie pozwolić z przepisami kulinarnymi... a i tutaj ryzyk fizyk. Straż miejska z aparatem czy policjant z radarem robią tylko to za co im się płaci... tak jest w Polsce, w Niemczech, w USA itp. Nazywanie ich "złodziejami" to duża IMHO chamstwo... bo równie dobrze można nazwać złodziejem każdego kto czerpie zyski ze swojej działalności.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez b707... bo równie dobrze można nazwać złodziejem każdego kto czerpie zyski ze swojej działalności.
Komentarz
-
-
Już się przestraszyłem, że i mnie mogli trafić. Ale na szczęście tamtędy jechałem w środe
Szkoda, że z komunikacji miejskiej korzystam sporadycznie, bo chętnie stanąłbym sobie tuż za szybą takiego "strażo-wozu", odpalił papierosa i czekał cierpliwie na autobus. Chętnie nawet z pół godziny
Takie praktyki to ewidentne walenie w Karola. Jak chcą podnosić bezpieczeństwo niech ustawią WIDOCZNY fotoradar. A tak to niby co? Mam uwierzyć że idzie o poprawę bezpieczeństwa? Że niby kierowca nie zna dnia ani godziny i będzie jeździł wolniej? Jakoś nie zauważyłem żeby kierowcy zaczęli jeździć wolniej.... Może ktoś, kto dostanie mandat zrobiony z "partyzanta" , potem zacznie grzecznie jeździć. Może... Ale przez czas zanim go otrzyma pojeździ tak jak zwykle.Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majuDJKlubowe auto prawie jak WRC :lol:
http://otomoto.pl/skoda-octavia-1-8t...C29160007.html
niestety, coraz więcej takich paździerzy będzie poruszać się po drogach... :evil:Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Mistrzowie są wśród nas
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Zamieszczone przez majuDJKlubowe auto prawie jak WRC :lol:
http://otomoto.pl/skoda-octavia-1-8t...C29160007.html
Komentarz
-
-
Jedno wiem - Strażnicy - kozacy z warszawy powinni zostać przykładnie ukarani przez policje mandatem za nieprawidłowe parkowanie. Fakt prowadzenia kontroli nie uprawnia ich do parkowania na przystanku!!! Najlepiej jak ktos z osób postronnych zadzwoniłby na policję i poprosił o przyjazd, że jakiś samochód tamuje przejście chodnikiem na przystanku.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Oto rada, jakiej udzielono starszemu panu, który przyszedł do fitness klubu i zapytał trenera:
… - na której maszynie mam ćwiczyć, żeby młoda dziewczyna zwróciła na mnie uwagę?
Trener spojrzał na niego, zmierzył go z góry na dół i powiedział:
- chyba najlepiej jak pan spróbuje... na bankomacie !If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez aro_40Oto rada, jakiej udzielono starszemu panu, który przyszedł do fitness klubu i zapytał trenera:
… - na której maszynie mam ćwiczyć, żeby młoda dziewczyna zwróciła na mnie uwagę?
Trener spojrzał na niego, zmierzył go z góry na dół i powiedział:
- chyba najlepiej jak pan spróbuje... na bankomacie !Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Podpity facet wraca do domu. Żona do niego:
- Ty pijaku, tylko wódka ci w głowie!
Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi:
- Przyniosłem test, zaraz zobaczymy, jaka ty obeznana i kulturalna jesteś!
Żona na to:
- Zobaczymy, czytaj.
- Pytanie pierwsze: wymień jakieś dwie waluty.
- No, na przykład dolar i euro.
- Dobra. Teraz wymień dwa typy środków antykoncepcyjnych.
- Jejku, mogę ci wymienić co najmniej 10.
- Wierzę. Pytanie trzecie. Wymień dwie rzeki w Islandii... Milczysz? Wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, nie masz żadnych zainteresowań ...PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz