Córka skarży się matce:
- Mamo, ja się chyba rozwiodę, ja już tak dłużej nie mogę,
ja tego nie wytrzymam! - nic tylko seks, seks i seks.
Kiedy wychodziłam za mąż miałam dziurkę jak dwadzieścia groszy, a teraz mam jak pięć złotych.
Mama na to:
- Córeczko ty się dobrze zastanów. Dom masz? Masz.
Samochody przed domem stoją? Stoją. Wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów,
zabezpieczenie finansowe dla ciebie i dzieci.
I co?
Będziesz się kłóciła o te cztery osiemdziesiąt?!
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Widzieliście gnata na siedzeniu pasażera?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ? http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ? http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
"Wczoraj idąc na autobus mijałem sympatytczną rodzinke: Synek (ok 10lat), jechał grzecznie na rowerze, Tatuś za nim biegł, a za nim (płeć nieznana, ale dziecko Ojca) przytyły RUDY grubasek ok 12 lat biegnie i krzyczy do ojca: TATO, CZEKAJ, CZEKAJ! a ojciec: DAWAJ, DAWAJ, SZYBCIEJ k***A GRUBASIE! - dziecko usiadło na środku chodnika i się rozpłakało. na co Ojciec zareagował tylko zwykłym "Ja pie**ole"." "
Skopiowane oczywiści :lol:
może ktoś i to wymyślił, nie wiem, ale dobre :twisted:
Pozdrawiam i Szerokości!
"Wczoraj idąc na autobus mijałem sympatytczną rodzinke: Synek (ok 10lat), jechał grzecznie na rowerze, Tatuś za nim biegł, a za nim (płeć nieznana, ale dziecko Ojca) przytyły RUDY grubasek ok 12 lat biegnie i krzyczy do ojca: TATO, CZEKAJ, CZEKAJ! a ojciec: DAWAJ, DAWAJ, SZYBCIEJ k***A GRUBASIE! - dziecko usiadło na środku chodnika i się rozpłakało. na co Ojciec zareagował tylko zwykłym "Ja pie**ole"." "
Skopiowane oczywiści :lol:
może ktoś i to wymyślił, nie wiem, ale dobre :twisted:
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.