Humor (2) i nie tylko...

Zwiń

To jest podklejony temat.

X
X
- 

Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
 Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
 A mówiła mama -
 "Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
 http://campaign.scania.com/v8/
 Komentarz
- 
- 

http://www.yafud.pl/28919/ :lol:

[ Dodano: Nie 05 Paź, 14 19:16 ]

Komentarz
- 
- 

:lol: kumpel ma Kaukaza - 100 kg żywej wagi...auta nawet nie zamyka jak idzie do marketu, bo po co ... dzieci z tym psem mogą robić wszystko ale jak Roni - bo tak się "piesek" zowie wyczuje od kogoś odrobinę alkoholu to... ten ktoś ma przexxxsrane :PZamieszczone przez andrzej1962K...... kupuje takiego psa. lepsze od "klamki" bo legalne.Załączone plikiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
 Komentarz
- 
- 

MegaKlient(handlarz) po wykonaniu OBT przed 1 rej. płaci i ucieszony wychodząc ze stacji:
 - a tak w TV straszyli że liczniki będziecie spisywać...
 40 minut później wpada ponownie:
 - co to k@#%$a na tym zaświadczeniu jest (280kkm) przecież ja jeszcze nie skorygowałem licznika a klientowi powiedziałem już że auto ma 140 kkm!!  
 Komentarz
- 
- 

Bo jest przepis że aby zatrudnić obcokrajowca to trzeba sprawdzić czy na to samo stanowisko nie ma chętnych w krajuZamieszczone przez rafikiWiadomości z kraju. W szczecińskim Urzędzie Pracy pojawiło się ogłoszenie, że pewien klub sportowy poszukuje koszykarza z doświadczeniem z NBA. Wynagrodzenie miesięczne to, uwaga, "aż" 2000 zł...
 ...brutto :|
 Czy w tym kraju kiedyś będzie normalnie?
 I bodajże dają 1750zł a nie 2000  

[ Dodano: Wto 07 Paź, 14 23:34 ]
 Bo jest przepis że aby zatrudnić obcokrajowca to trzeba sprawdzić czy na to samo stanowisko nie ma chętnych w krajuZamieszczone przez rafikiWiadomości z kraju. W szczecińskim Urzędzie Pracy pojawiło się ogłoszenie, że pewien klub sportowy poszukuje koszykarza z doświadczeniem z NBA. Wynagrodzenie miesięczne to, uwaga, "aż" 2000 zł...
 ...brutto :|
 Czy w tym kraju kiedyś będzie normalnie?
 I bodajże dają 1750zł a nie 2000 O ortografie dba FF. O ortografie dba FF.
 Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
 http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
 Skoda Octavia & Audi A6
 Komentarz
- 
- 

Thundi, że przepis jest to ja wiem, bo o tym też mówili. Najpierw pracodawca musi sprawdzić w gminie lub powiecie. Ale sorry, wynagrodzenie jest co najmniej śmieszne. Już widzę jak ktoś, kto gra w NBA (bo jak grał to już pewnie sportowa emeryturka) pójdzie grać do nieznanego klubu za 1500 miesięcznie czy nawet mniej jak piszesz...
 Komentarz
- 
- 

bo to zwykłe obejscie przepisu. Dostaje wynagrodzenia na umowe o pracę 2.000 PLN, a jako nagroda za udział w meczu, podkreślam NAGRODA, cala resztaZamieszczone przez rafikiAle sorry, wynagrodzenie jest co najmniej śmieszne. Już widzę jak ktoś, kto gra w NBA (bo jak grał to już pewnie sportowa emeryturka) pójdzie grać do nieznanego klubu za 1500 miesięcznie czy nawet mniej jak piszesz... 
 proste, jasne i logiczne 
 a że mu się ta nagroda trafi co miesiąc... jak dobry zawodnik, to cóż biedny klub poradzi If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires. If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
- 

aro_40,

Bardziej chodzi o jakieś "dotacje urzędowe" , które uwarunkowane są zatrudnieniem bezrobotnego z UP, ale skoro dali ogłoszenie a nikt nie ma odpowiednich kwalifikacji to sorry dotacje zostają a nie zatrudniamy bo nie ma kogo. dotacje zostają a nie zatrudniamy bo nie ma kogo.
 A poza tym w oryginalnym ogłoszeniu jest napisane "gra na poziomie NBA" więc Rafki troszkę źle przepisał, a "na poziomie NBA" (co prawda bardzo niskim) to i ja potrafię grać w kosza :szeroki_usmiech
 Komentarz
- 

Komentarz