Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
http://campaign.scania.com/v8/
Komentarz
-
-
http://www.yafud.pl/28919/ :lol:
[ Dodano: Nie 05 Paź, 14 19:16 ]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962K...... kupuje takiego psa. lepsze od "klamki" bo legalne.Załączone plikiPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Klient(handlarz) po wykonaniu OBT przed 1 rej. płaci i ucieszony wychodząc ze stacji:
- a tak w TV straszyli że liczniki będziecie spisywać...
40 minut później wpada ponownie:
- co to k@#%$a na tym zaświadczeniu jest (280kkm) przecież ja jeszcze nie skorygowałem licznika a klientowi powiedziałem już że auto ma 140 kkm!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiWiadomości z kraju. W szczecińskim Urzędzie Pracy pojawiło się ogłoszenie, że pewien klub sportowy poszukuje koszykarza z doświadczeniem z NBA. Wynagrodzenie miesięczne to, uwaga, "aż" 2000 zł...
...brutto :|
Czy w tym kraju kiedyś będzie normalnie?
I bodajże dają 1750zł a nie 2000
[ Dodano: Wto 07 Paź, 14 23:34 ]
Zamieszczone przez rafikiWiadomości z kraju. W szczecińskim Urzędzie Pracy pojawiło się ogłoszenie, że pewien klub sportowy poszukuje koszykarza z doświadczeniem z NBA. Wynagrodzenie miesięczne to, uwaga, "aż" 2000 zł...
...brutto :|
Czy w tym kraju kiedyś będzie normalnie?
I bodajże dają 1750zł a nie 2000O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Thundi, że przepis jest to ja wiem, bo o tym też mówili. Najpierw pracodawca musi sprawdzić w gminie lub powiecie. Ale sorry, wynagrodzenie jest co najmniej śmieszne. Już widzę jak ktoś, kto gra w NBA (bo jak grał to już pewnie sportowa emeryturka) pójdzie grać do nieznanego klubu za 1500 miesięcznie czy nawet mniej jak piszesz...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiAle sorry, wynagrodzenie jest co najmniej śmieszne. Już widzę jak ktoś, kto gra w NBA (bo jak grał to już pewnie sportowa emeryturka) pójdzie grać do nieznanego klubu za 1500 miesięcznie czy nawet mniej jak piszesz...
proste, jasne i logiczne
a że mu się ta nagroda trafi co miesiąc... jak dobry zawodnik, to cóż biedny klub poradziIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
aro_40,
Bardziej chodzi o jakieś "dotacje urzędowe" , które uwarunkowane są zatrudnieniem bezrobotnego z UP, ale skoro dali ogłoszenie a nikt nie ma odpowiednich kwalifikacji to sorry dotacje zostają a nie zatrudniamy bo nie ma kogo.
A poza tym w oryginalnym ogłoszeniu jest napisane "gra na poziomie NBA" więc Rafki troszkę źle przepisał, a "na poziomie NBA" (co prawda bardzo niskim) to i ja potrafię grać w kosza :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz