podobno policja nie odpuści, już się zajmuje sprawą.

Humor (2) i nie tylko...

Zwiń

To jest podklejony temat.

X
X
- 

Zobaczymy. Gdzieś widziałem że na jakiejś stronie typu wp czy onet już o tym pisali i nie wiem czy telewizor też o tym nie trąbił. Powinni dojeb... tak żeby musieli auta posprzedawać bo inaczej do nich nie dojdzie jaką krzywdę wyrządzają innym. Nie mówiąc już o utracie prawka. I koniecznie powinni o wyrokach trąbić w telewizji i radiu, żeby inni cebularze zobaczyli, że się z nimi nikt per..ł nie będzie.Zamieszczone przez ruwadopodobno policja nie odpuściMichał
 Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
  Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
 Komentarz
- 
- 

ruwado oby zrobili tak jak obiecują.

[ Dodano: Pon 17 Paź, 16 22:46 ]
 Wszystko jestem w stanie zrozumieć ale narażanie czyjegoś życia bo "mi się w korku nie chcę stać" to to już jest szczyt szczytów. To już cwaniackie wyprzedanie lewo czy prawoskrętem już mniej w oczy kuję jak coś takiego. Takimi to się selekcja naturalna powinna zająć.
 Tak swoją drogą to pojazdy uprzywilejowane wszystkie powinny mieć po montowane te rurowe zderzaki i powinni mieć zezwolenie na nakur..nie w takich debili. Tak jak ma green lub gregor trans(teraz nie pamiętam) ci co organy wiozą. Oni mają prawo się zatrzymać jeżeli auto padnie w innych przypadkach mają nie patrzeć na nic. Mogą nawet komuś auto skasować jeżeli to ma pomóc w dojechaniu na czas.
 Kurde ale mnie zirytowali ci debile :evil: Normalnie przez nich taki wywód, że książkę by napisał :roll:Michał
 Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
  Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
 Komentarz
- 
- 

W Niemczec praktycznie każdego dnia są wypadki, często zamykają autostradę, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem.... Bezmyślność cwaniaków i tyle. Za to powinni zabierać prawko z zakazem jazdy na co najmniej 1 rok! Może jeden z drugim by pomyślał zanim coś zrobi głupiego. Jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że jak ktoś jest 100-200m. od zjazdu i może jakoś cofnąć i uciec to jest to jeszcze do przeżycia, ale zawracać kilometr i jechać korytarzem dla karetki pod prąd to już totalna głupota.Zamieszczone przez no_fear"jechałem" tego dnia obwodnicą - ludzie uciekali na wszelkie możliwe sposoby, każdą dróżką, itd. ale pod prąd nie widziałem...masakra
 Komentarz
- 
- 

Policja ma podobno kierować wszystkie sprawy do sądu i po 5000pln wtedy dostaną kary. Ja też nigdy jeszcze takiego kurestwa nie widziałem, no chyba że w byłym ZSRR - to identyczne filmiki są.Grand Scenic 2.0T Initiale 05'
 Służbowe: Berlingo 1.6hdi 92 Selection 15'
 Była 4 x Octavia: 04' O1 fl Elegance Combi ASV
 08' O2 Elegance Combi BKC
 11' O2 fl Elegance Combi CDAA
 99' O1 SLX Combi AHF
 Komentarz
- 
- 

Wczoraj wypadek na A2 koło Magdeburga zamknięta w obie strony autostrada cały dzień. Jak jechałem objazdem to widziałem jak duża ilość osobówek cofała pod prąd na zjazd do góry (ten prawidłowy zjazd już była za nimi. To były auta na niemickich blachach. Więc wszędzie są debile, co prawda może mniejsze zagrożenie ale jak by ktoś z rozpędu wjechał na ten zjazd to kolejne zderzenie by było.Zamieszczone przez elpolaccoW Niemczec praktycznie każdego dnia są wypadki, często zamykają autostradę, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem.... Bezmyślność cwaniaków i tyle. Za to powinni zabierać prawko z zakazem jazdy na co najmniej 1 rok! Może jeden z drugim by pomyślał zanim coś zrobi głupiego. Jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że jak ktoś jest 100-200m. od zjazdu i może jakoś cofnąć i uciec to jest to jeszcze do przeżycia, ale zawracać kilometr i jechać korytarzem dla karetki pod prąd to już totalna głupota.Zamieszczone przez no_fear"jechałem" tego dnia obwodnicą - ludzie uciekali na wszelkie możliwe sposoby, każdą dróżką, itd. ale pod prąd nie widziałem...masakra"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
 ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
 Komentarz
- 
- 

"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem." "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."

Komentarz
- 
- 

"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem." "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."

Komentarz
- 
- 

PAOLO ESCO,  
 ze wskazaniem na beemkę Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
 => Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
 => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
 => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
 => Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
 "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
 Komentarz
- 
- 

:lol:
 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5K8T0LP9LWk&feature=youtu.be[/youtube]Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
 => Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
 => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
 => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
 => Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
 "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
 Komentarz
- 

Komentarz