podobno policja nie odpuści, już się zajmuje sprawą.
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez ruwadopodobno policja nie odpuściMichał
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
Komentarz
-
-
ruwado oby zrobili tak jak obiecują.
[ Dodano: Pon 17 Paź, 16 22:46 ]
Wszystko jestem w stanie zrozumieć ale narażanie czyjegoś życia bo "mi się w korku nie chcę stać" to to już jest szczyt szczytów. To już cwaniackie wyprzedanie lewo czy prawoskrętem już mniej w oczy kuję jak coś takiego. Takimi to się selekcja naturalna powinna zająć.
Tak swoją drogą to pojazdy uprzywilejowane wszystkie powinny mieć po montowane te rurowe zderzaki i powinni mieć zezwolenie na nakur..nie w takich debili. Tak jak ma green lub gregor trans(teraz nie pamiętam) ci co organy wiozą. Oni mają prawo się zatrzymać jeżeli auto padnie w innych przypadkach mają nie patrzeć na nic. Mogą nawet komuś auto skasować jeżeli to ma pomóc w dojechaniu na czas.
Kurde ale mnie zirytowali ci debile :evil: Normalnie przez nich taki wywód, że książkę by napisał :roll:Michał
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez no_fear"jechałem" tego dnia obwodnicą - ludzie uciekali na wszelkie możliwe sposoby, każdą dróżką, itd. ale pod prąd nie widziałem...masakra
Komentarz
-
-
Policja ma podobno kierować wszystkie sprawy do sądu i po 5000pln wtedy dostaną kary. Ja też nigdy jeszcze takiego kurestwa nie widziałem, no chyba że w byłym ZSRR - to identyczne filmiki są.Grand Scenic 2.0T Initiale 05'
Służbowe: Berlingo 1.6hdi 92 Selection 15'
Była 4 x Octavia: 04' O1 fl Elegance Combi ASV
08' O2 Elegance Combi BKC
11' O2 fl Elegance Combi CDAA
99' O1 SLX Combi AHF
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elpolaccoZamieszczone przez no_fear"jechałem" tego dnia obwodnicą - ludzie uciekali na wszelkie możliwe sposoby, każdą dróżką, itd. ale pod prąd nie widziałem...masakra"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO,
ze wskazaniem na beemkęByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
:lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5K8T0LP9LWk&feature=youtu.be[/youtube]Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz