LUKI, za taki filmik gość może ładnie beknąć , ale chyba sobie z tego sprawy nie zdaje
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Gość
Zamieszczone przez liloza taki filmik gość może ładnie beknąć , ale chyba sobie z tego sprawy nie zdaje
Komentarz
-
Trochę fajnych ujęć :-)
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
westwi78, Nie chodzi mi o to że mogą siedzieć ale bez problemu jakby komuś na tym zależało może taką osobę ukarać , zresztą nie raz już tak było .
Fajne laski :szeroki_usmiech
Daniel
Komentarz
-
-
Gość
-
lilo, kręcony był krajobraz miałem ostatnio podobną sytuację ze zdjęciami to w takim razie TVN W11 powinien mi kupę kasy wypłaćić bo w jednym z odcinków kręconych w emidzie w Krakowie wystąpiła moja octa mimo że tablice były zamazane rzucała sie w oczy i co i kupa
Sytuacja z walentynek 2012 pani która przyjechała z kochankiem miała pretensje że zdjęcia robię i taka sama sytuacja jej problem że była z kochankiem czy innym. Miałem prawo robić zdjęcia
a. Impreza otwarta dla każdego
b. w kadrze było wiecej niż 3 osoby
c. wszystko było robione za zgoda i aprobata własciciela obiektu
i pani odpuściła żeby było pikantniej była prawnikiem i długo szczekała zanim przyznała że mamy racje
Tak więc jeśli w kadrze sceny jest więcej niż 3 osoby to mogą sobie jedynie zmówić droga analize prawną a sytacja jest do wygrania bez większego problemu
Komentarz
-
-
lilo, wtrącę się.. w takim razie że panowie wykonujący swoją pracę na podstawie tego filmu mogli by równie dobrze tą kobietę pozwać o zniesławienie. I wydaje mi się że mieli by większe szanse. (pod warunkiem że kopali tam gdzie trzeba)
koniec OTBył Golf IV 1.9 TDI ASV, była Astra III 1.3 CDTI , jest Octavia II FL Combi 2.0 TDI CFHC
jest CrossTouran 2.0 TDI BMN
Komentarz
-
Komentarz