... to znaczy że oceniam moc na 600koni ale w sumie nie wiem ile ma :diabelski_usmiech
A najlepsze jest to jak w bemkę wjechał merol klasy C, bemka otrzepała się z kurzu z jedną niewidoczną ryską a merol odjechał na lawecie 8)
do tuningu tego "monstrum" użyli płyt pancernych :?: cyt. waga auta ok. 3t. nie wiem co gość bierze, ale ja poproszę o to samo x2. też będę miał takie wizje :diabelski_usmiech
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
... to znaczy że oceniam moc na 600koni ale w sumie nie wiem ile ma :diabelski_usmiech
A najlepsze jest to jak w bemkę wjechał merol klasy C, bemka otrzepała się z kurzu z jedną niewidoczną ryską a merol odjechał na lawecie 8)
- wtrysk metanu (jest to coś podobnego jak NOS tylko nie jest to gaz tylko płyn) - się nie uważało na chemii, od kiedy metan jest płynem
- kierownica nie jest podłączona elektronicznie czyli nie działa klakson - a przegląd to to ma?
a poza tym 3 tony? a opancerzenie i km 7,62 mm też ma? :lol:
rafiki, a widziałeś te "strzelby" z tyłu :?: jedna jak wnioskuję to wyrzutnia Stingerów, druga to na minitorpedy :diabelski_usmiech masz pomysł gdzie są rozpylacze do oleju :?:
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
no_fear, no co Ty :?: chyba żartujesz :?: największa f-ma tuningowa w PL, od 5 lat nagradzana :wink: swoją reklamę powinni zamieścić na stronie żal.pl buachachacha.... niby profi a z duperelami się nie wyrabiają /kiera, wykres/ i to na własnym aucie demo. więcej jak w 300KM nie wierzę. poza tym te "hamulce" to raczej słabo dają radę z masą 3 ton. droga hamowania ze 100km/h to jakieś 100m :evil: btw, ciekawe czy to te same "orły" co całkiem niedawno próbowali się z RS6. nawet ktoś z nas filmik wrzucał. podsumowując, treść ogłoszenia przedstawia przeciętną postawę kierowników "Brot Mit Wurst" :diabelski_usmiech ja mam Skodę i świadomość jej niedostatków ale przynajmniej nie uprawiam bajkopisarstwa :diabelski_usmiech
@ by Tune-up Gdańsk
Antek
edit: zmienili temat wiadomości i cały artykuł. Wcześniej było mniej więcej tak: "nawet w przy przegranej mamy szanse na mundial"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Żona wróciła wcześniej do domu i zastała męża w łóżku z piękną, młodą, seksowną dziewczyną.
- Ty niewierna świnio - krzyczy na całe mieszkanie.
- Jak śmiesz to robić mi, matce twoich dzieci?! Wychodzę, chcę rozwodu!
Mąż woła za nią:
- Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było...
- Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie słyszę, streszczaj się.
- Jadąc do domu z pracy zobaczyłem jak ta młoda dama łapie stopa, zlitowałem się i zabrałem. Już w samochodzie zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Wzruszyłem się, więc przywiozłem ją do domu i dałem twoją wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz. Biedaczka pochłonęła ją w dosłownie dwie minuty. Popatrzyłem na jej ubrudzoną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać. Gdy brała prysznic zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur, więc dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat, bo w nie nie wchodzisz. Dałem jej twoją koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz, bo twierdzisz, że "nie mam dobrego gustu". Dałem jej też sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta a ty go nie nosisz tylko dlatego żeby ją denerwować. Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauważyłaś, że twoja przyjaciółka ma takie same. Była mi tak bardzo wdzięczna, że kiedy odprowadzałem ją do drzwi zapytała się ze łzami w oczach: "ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa?"
Komentarz