=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
skąd my to znamy??? czyżby stało się to już normą w PL ???? :twisted:
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Siada przed koreańskim komputerem , po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie
do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu żarcia w hiszpańskie owoce, belgijski ser
wraca do domu. Gotuje obiad na rosyjskim gazie . Na koniec siada na włoskiej kanapie pijąc kolumbijską kawę
słodzoną ukraińskim cukrem i... szuka pracy w niemieckiej gazecie - znowu nie ma!
Zastanawia się, dlaczego w Polsce nie ma pracy"
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
no ale nie ma napisane że bezwypadkowy :szeroki_usmiech
tyle że w rozmowie telefonicznej idzie w zaparte, że auto absolutnie jest bezwypadkowe/bezszkodowe itd. Po to chyba jest podany nr telefonu, aby dopytać o to czego brak w treści ogłoszenia. Sam mam UFO na sell i wiem jedno, że długo nie będę czekał na kupca, bo to przeca Honda :wink: ten Type-S też nie będzie stał pod płotem :diabelski_usmiech EOT.
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Ciekaw jestem kiedy Policja zajmie się tą sprawą :?: Po akcji /również z BMW/ gdzieś ze Śląska, dopiero po naciskach społecznych coś się ruszyło :evil:
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz