Zamieszczone przez r2r
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Kumpel do kumpla:
- Wygrałem milion złotych w totka!
- Gratulacje! A co na to twoja żona?
- Odebrało jej mowę!
- Zazdroszczę ci. Tyle szczęścia na raz...
Dwóch kolegów rozmawia sobie przy piwku:
- Wiesz, nie spałem ze swoją żoną przed naszym ślubem, a Ty?
- A jakie miała panieńskie nazwisko?
- Dlaczego mężczyzna pobudza się ogromnie na widok nagich kobiecych piersi?
- Nie wiadomo, ale tak samo ma na widok dwóch zimnych puszek piwa.
Facet budzi się po kilkutygodniowym piciu, cały siny, zarośnięty idzie do łazienki, staje przed lustrem i zaczyna się sobie przyglądać intensywnie przy tym myśląc. Pot wystąpił mu na czoło, zmarszczki się pojawiły, oczy zmrużone. Nagle słyszy z kuchni:
- Mietek! Śniadanie!!
A facet wali się w łeb i mówi:
- No właśnie Mietek!!!
Startuje samolot. Stewardessa wita pasażerów na pokładzie:
- Witam państwa na pokładzie samolotu Bardzo Tanich Linii Lotniczych. Nasz samolot będzie pilotował kapitan Donald Kowalski, trzykrotny mistrz Polski w spadochroniarstwie.
Kolację u kobiety może dostać każdy.
Ale na śniadanie trzeba sobie zasłużyć.
Rozmawiają dwie przyjaciółki - blondynki:
- Słuchaj, jaki seks miałam wczoraj!!! Normalnie bajka! Marzenie!
- A z kim?
- Nie, no co ty! Nie powiem nikomu, a tym bardziej jego żonie.
W cukierni.
- Chciałem zamówić tort urodzinowy dla żony.
- A ile świeczek?
- Jak zwykle - dwadzieścia sześć.
Rozgoryczona sekretarka mówi do szefa:
- Ja ze swoimi dwoma fakultetami (dotyka piersi), wąską specjalizacją (przejeżdża ręką po talii) i obszerną wiedzą ogólną (poklepuje się po pupie) znajdę sobie pracę. A pan, ze swoim miękkim hm... charakterem nie dojdzie do niczego!
Są trzy wielkości (u) mężczyzn:
Mały, średni i o Mój Boże!
- Mamusiu, czy mogę iść się pobawić?
- Z tą dziurą w rajstopach?
- Nie... Z tą Jolą z drugiego piętra.
- Jak patrzę na ładną dziewczynę, to znów chciałbym mieć dwadzieścia lat!
- Chyba głupi jesteś! Za kilka minut przyjemności chciałbyś znów czterdzieści lat pracować!?
Abstynent to człowiek o wyjątkowo ubogiej wyobraźni.
Nawet nie może wymyślić powodu, żeby się napić...
Kiedyś składano ofiary z dziewic.
Dziś, aby pozostać dziewicą, trzeba być niezłą ofiarą.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Pierwsza przeczytana dzisiaj wiadomość z internetu
"Mafia paliwowa idzie w detal
Przestępcy zaczynają przejmować nierentowne stacje benzynowe i sprzedawać tam "lewe" paliwo - alarmuje branża paliwowa, a czytamy o tym w "Pulsie Biznesu".
Od kilku miesięcy w internecie zaczęło się pojawiać coraz więcej ogłoszeń o kupnie stacji w dowolnym rejonie Polski. Zdaniem cytowanych przez gazetę ekspertów mogą stać za nimi przestępcy paliwowi. Nie ma bowiem możliwości, by stacje położone w nieatrakcyjnych miejscach osiągnęły rentowność w legalny sposób.
Przez oszustwa podatkowe przy handlu paliwami rocznie uciekają skarbowi państwa miliardy złotych.
Skarbówka próbuje walczyć z oszustami wyłudzającymi VAT. W ubiegłym roku Sejm wprowadził zasadę solidarnej odpowiedzialności za zobowiązania z tytułu podatku od towarów i usług. Oznacza to, że jeżeli dostawca towarów lub usług nie zapłaci podatku należnego, administracja skarbowa może się domagać się zapłaty zaległości podatkowych od... nabywcy. :lol:
Uważaj więc gdzie tankujesz. "
Coraz mniej zaczynam rozumieć dzisiejsze czasypozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, czyli cokolwiek, gdziekolwiek kupujesz i podajesz swoje dane (faktura) możesz być POciągnięty do odpowiedzialności skarbbowej z tytułu nie zapłaconego POdatku VAT przez sprzedawcę :lol: czyli innymi słowy możesz zapłacić VAT dwukrotnie :roll: by żyło sie lepiej :lol:
Albowiem naczelna zasadą naszego państwa fiskalnego jest, iż każdy jest potencjalnym oszustem, dopóki nie udowodni swej niewinności.. a i wtedy nie do końca :lol:Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoW ubiegłym roku Sejm wprowadził zasadę solidarnej odpowiedzialności za zobowiązania z tytułu podatku od towarów i usług. Oznacza to, że jeżeli dostawca towarów lub usług nie zapłaci podatku należnego, administracja skarbowa może się domagać się zapłaty zaległości podatkowych od... nabywcy. :lol:
Komentarz
-
-
Pany to dział Humor a nie kto i kogo wali w:wink:
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
arturas03, :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rNo żesz psiakość - co za babsztyl :!:
https://www.youtube.com/watch?v=rDE05tVQ6i4Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Wczoraj około godziny 13:00 do komendy głównej w Warszawie przybył brutalnie pobity 32 letni mężczyzna, aby złożyć zeznania w sprawie kradzieży z pobiciem. Policjanci nie mogli uwierzyć w to co usłyszeli.
To była grupka dzieci, około 10 osobowa, mieli najwięcej 6 lat, za to byli brutalni i nieobliczalni, jeden miał nawet w ręku nóż! Gdy leżałem zalany krwią, jeden z nich sięgnął do mojej kieszeni i wyciągnął telefon oraz portfel z 200 złotymi oraz dokumentami
Więcej informacji nie mamy, ponieważ sprawa jest kontrowersyjna i prokuratora uznała ją za poufną i nie udziela więcej informacji.Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Nie pamiętam czy było, ale ta babka lepsza
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
krissos, Ty przeklęty draniu :wink:
ale się ubawiłem :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz