If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
a teraz doszła służbówka O III combi 2,0 150 KM
Ze skrajności w skrajność. Albo ukrzyżować "kochających inaczej" albo zupełnie na wszystko im pozwolić i jeszcze na tym "pobłyszczeć w mediach. A co mnie obchodzi zdanie tego faceta? W sumie dobrze, że ma własne. O to chyba chodzi na tym całym fejsie aby bazgorlić swoje wydumki i aby inni je czytali, tak? Wydaje mi się bo tego nie mam. Co za popieprzeni ludzie w tym kraju żyją. I nie myślę akurat o tym właścicielu Ciechana.
Jak piwo mi smakuje (albo moim klientom) to je piję/kupuje i nieważne dla mnie co kto robi z tym co ma w spodniach i jakie ma prywatnie poglądy, o ile wyraża je jako osoba prywatna a nie polityk, którego partia ma duży wpływ na to co jest w tym kraju uchwalane.
Do radnej Lidii Dudziak z prośbą o interwencję zwróciły się matki, które przychodzą z dziećmi do Starego ZOO na Jeżycach. Są oburzone tym, że na wybiegu osłów dzieci zobaczyć mogą jak... kopulują zwierzęta. Ostatecznie osły rozdzielono.
ja tam bym jeszcze wprowadził dodatkowy paragraf i wysłał całodobowy patrol SM do pilnowania :lol:
http://epoznan.pl/news-news-52287-Stare_ZOO_matki_oburzone_oslami_kopulujacymi_na_wy biegu
ja tam bym jeszcze wprowadził dodatkowy paragraf i wysłał całodobowy patrol SM do pilnowania :lol:
Albo posłankę Sobecką. Ta im wytłumaczy. Będzie z tymi osłami gadać jak równy z równym.
http://epoznan.pl/news-news-52287-Stare_ZOO_matki_oburzone_oslami_kopulujacymi_na_wy biegu
najprościej to zamknąc ogród :diabelski_usmiech i nie będzie problemu