Szedł sobie baca ścieżką przez las, a tu na polance siedzi drugi baca, mocno zafrasowany.
- Co tu robicie baco? - pyta ten pierwszy.
- Ano siedzem sobie i krzyżówke rozwiązuje.
- To czemu tacy zafrasowani jesteście?
- A bo mam takie hasło... Łotwór u baby na 4 litery....
Pierwszy baca myśli, myśli i pyta:
- A pionowo czy poziomo?
- Poziomo...
- A to piszcie pysk...
:szeroki_usmiech
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
a teraz doszła służbówka O III combi 2,0 150 KM
- Zaczęło się od jednego, potem poszła cała fala - opisał sytuację na przejeździe kolejowym w Wielkopolsce Reporter 24 Paweł. W środowe popołudnie uchwycił kierowców, którzy bez oporów wjeżdżali na przejazd kolejowy, mimo migających czerwonych świateł i opuszczonych szlabanów.
Jakoś w mojej okolicy przejazd drezyny od zamknięcia szlabanu do otwarcia nie trwa 10 minut...
Nieprzenikniona polska pomysłowość przewiduje nawet wystruganie wahacza z drewna. Aż strach pomyśleć jaką to miało wytrzymałość.
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
z tablicy grupy "Jak dojadę na koncert" na facebooku:
Witam
mam JEDNO miejsce do Szczecina na Behehehehmotha w niedzielę. Jedziemy z Wielkopolski najpierw na północ w stronę Poznania, później na zachód w strone Szczecina wiec jeśli jesteś w miare po drodze czy coś to śmiało, wskakuj do naszego 666 fuck y.ou jesus mobila który wzglednie mało pali wiec nie powinno być tragedii w kwestii opłaty za paliwo. Posiadamy doświadczonego i trzeźwego kierowce, który dowiezie i odwiezie nas bezpiecznie w obie strony, No niestety to tylko jedno miejsce w aucie, wiec nie będziesz mógł/mogła wziąć ze sobą swojego kumpla czy uroczego niczym dupa szatana partnera, ale z nas spoko ziomki i w ogóle fajni jesteśmy, więc jeśli jesteś samotny/a i nie masz przyjaciół niczym "lost forgotten sad spirit" To zajebista okazja żeby ich poznać! śmiało smiało zapraszam.
Niech łaska Lucyfera spłynie na wasze potomstwo
Trzeba przyznać, że autor ma fantazję i gadane :lol:
[ Dodano: Nie 26 Kwi, 15 15:34 ]
Najlepsze dla mnie: "666 fuck y.ou jesus mobil" i "partner uroczy niczym dupa szatana" :lol: :lol: :lol:
Świat schodzi na psy!
Dziś pewna 21 letnia dziewczyna zaproponowała mi seks, w zamian za to miałem na forum OCP, zareklamować jakiś płyń do mycia łazienki. Oczywiście odmówiłem, gdyż jestem osobą o wysokiej kulturze i silnej woli, tak silnej jak nowy Mr.Muscle, super silny, płyn do czyszczenia łazienki, o zapachu pomarańczy.
Świat schodzi na psy!
Dziś pewna 21 letnia dziewczyna zaproponowała mi seks, w zamian za to miałem na forum OCP, zareklamować jakiś płyń do mycia łazienki. Oczywiście odmówiłem, gdyż jestem osobą o wysokiej kulturze i silnej woli, tak silnej jak nowy Mr.Muscle, super silny, płyn do czyszczenia łazienki, o zapachu pomarańczy.
:evil:
Wybacz ale nie wiem czy się śmiać czy płakać :diabelski_usmiech
Eee tam. Jestem kierowcą autobusu. Koledze ostatnio wsiadła dziewczyna 18-20 lat, ze spódnicą w ręku i gaciami na głowie i mówi " zatańczę panu lambadę" :lol:
True story
Komentarz