W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Jak zrobić żeby filmik był widoczny, a nie sam link??
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Tajlandia.
Synek kąpie się z ojcem pod prysznicem,nagle mówi:
-Tato,jakiego Ty masz dużego siusiaka!
-Phi.Ty jeszcze mamusinego nie widziałeś
:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
po oglądnięciu Minionków połapałem, że wg ich schematu działają ciapate uchodźce.... najpierw wysłali kilku do naszego świata, a potem całe rodzine posprowadzali.... pamiętajmy, że one złe były..... to sie trzyma kupy....
Tajlandia.
Synek kąpie się z ojcem pod prysznicem,nagle mówi:
-Tato,jakiego Ty masz dużego siusiaka!
-Phi.Ty jeszcze mamusinego nie widziałeś
:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Kilka minut deszczu wystarczyło, żeby pokazowa łódzka inwestycja... utonęła. Głębokie rozlewiska zablokowały ruch samochodów na Piłsudskiego i Mickiewicza. łodzianie kpią, że zamiast nowych tramwaj...
Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Może ten filmik nie rozśmiesza, ale micha mi się sama cieszy jak słysze jak to gada i przypominaja mi sie "dawne" czasy jak z kumplami katowalismy na parkingaach po nocy w śniegu nasze "bolidy" !!!
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz