Uchodźca..
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
cbool10, że niby takie wąsy :lol: :?:
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
spj, ale zajefajna animowana zasada działania
Skąd żeś to waćpan wynalazł :?:
O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
4tech, szukałem czegoś po dysku i znalazłem to. Kiedyś to skundyś pobrałem, ale nie pamiętałem skąd, więc wyszukałem tym plikiem w Google i dało rezultaty całkiem ciekawe.
Chciałem Wam dawkować przyjemność, ale co tam, macie od razu wszystko:
Did you know that your car will take in 20,000 cubic feet of air to burn 20 gallons of fuel? That's the equivalent of a 2,500 sq. ft. house! If your only experience with a car engine's inner workings is "How much is that going to cost to fix?" this graphic is for you. Car engines are astoundingly aw
At takeoff, a jetliner engine can move 1.25 tons of air per second. That’s enough power to suck all the air out of the largest American football stadium in less than a minute! Here’s a basic look at incredible jet engine technology with the turbofan engine.
The model 1911 handgun is named for the year it was formally adopted by the U.S. Army – and while it was replaced as an official service weapon in 1985, it’s still massively popular. Various manufacturers have created their own take on the 1911, but its basic function and operation remains in place
Tarantulas can measure up to twelve inches across, with fangs up to one inch long. They’re formidable predators to insects, and even some relatively large prey such as mice and birds. Despite this, they’re not generally considered dangerous to humans when proper care is taken, and are even kept as e
I jeszcze jedna fajna stronka z animacjami silników itp.:
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
krissos, cycki lepsze od leśnych stworów
ale popraw sobie mocowanie kamerki :wink:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4techkrissos,...................
ale popraw sobie mocowanie kamerki :wink:"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Żeby tak nie latała :wink:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4techŻeby tak nie latała :wink:"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Była Octavia II (Combi) 1.9 TDI PD
Był Rapid 1.4 TDI-CR
Poprzednio także Fabia II Combi 1,4 16V
Komentarz
-
Komentarz