Biszczu, no nic ja wolę dupy ,a matematyka to tylko w portfelu musi się zgadzać :szeroki_usmiech
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
-
Arnold!Zamieszczone przez sebastian7905Biszczu, no nic ja wolę dupy ,a matematyka to tylko w portfelu musi się zgadzać :szeroki_usmiech
To jest nie możliwe do pogodzenia, :wink:
zawsze więcej wkładasz niż wyjmujesz.
Komentarz
-
Le-Ce, Ja tam wolę tyle samo wkładać co wyjmować. nie zostawiam u żadnej
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
nie wiem czy było, ale warto przypomnieć
Komentarz
-
takie tam mądrościZałączone plikiSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
-
cysterniarz, generalnie to nie lubię na ciastkach tych kolorowych przecinków, ale zrobiłbym wyjątek :diabelski_usmiech
Komentarz
-
cysterniarz, przymierzasz się do świątecznych wypieków?
Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
-
to ja się piszę na prucie :szeroki_usmiechZamieszczone przez __atomek__mi to na sweterek wygląda .....Pisał Sebastian
Komentarz
-
A co jak pod sweterkiem kryje się Anna G. :?: :?: :diabelski_usmiechZamieszczone przez SSto ja się piszę na prucie :szeroki_usmiechZamieszczone przez __atomek__mi to na sweterek wygląda ....."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Krissos, i wygrana Twoja
. Raczej obstawiam na inna G..... bo tamtej to IMO włosy na klacie nie skleiłby tą posypką. Odstawałyby. A i te mi na ori wyglądają a tam.....łeeee, fuj, aż nie chce sobie wyobrażać, brrrrrr, tfuuu, na psa urok
Komentarz
-
Nie gustuje w takich, ale jak uda Ci się polizać to dasz nam znaćZamieszczone przez BiszczuOK... to będzie dla Ciebie :twisted:Zamieszczone przez krissosA co jak pod sweterkiem kryje się Anna G. :?: :?: :diabelski_usmiechZamieszczone przez SSto ja się piszę na prucie :szeroki_usmiechZamieszczone przez __atomek__mi to na sweterek wygląda .....
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
https://www.facebook.com/Freshtimers
Komentarz
-
-
w szkole nie poszło, to kariera w polityce jak znalazł ... :diabelski_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
woda mineralna, która stawia na nogi... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7wLl0ZHwU_U[/youtube]PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
Komentarz