i zdecydowanie Priora ma najlepszy design ze wszystkich tych Ład
Nooo i nawet mi nie przeszkadza, że w sumie mało istotny na tych fotkach samochód jest mało atrakcyjny :wink:
Ciekawe jak wyglądał system rekrutacji tych specjalistek....?
Nie wiedziałem nawet że łada może być tak atrakcyjna :P
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Jark7, zawsze możesz to napisać Mateuszowi Kasperskiemu z "Komputer Świat" :diabelski_usmiech
Ale te aplikacje mobilne, to pikuś w porównaniu z absurdami zimowych IO w Soczi 2014 :shock:
Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie. http://campaign.scania.com/v8/
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Waśka, Ja pamiętam jak na początku lat 80-tych w wojsku na umywalni było kilkumetrowe koryto i co kilkadziesiąt cm na zmianę krany z wrzątkiem i lodowatą wodą Jak była potrzeba to i kąpiel się w nich brało :!: Na jednym końcu koryta ze 4 krany zimnej, 4 gorącej się odkręcało a na drugim końcu kąpiel jak w wannie (trochę wąskiej :P ) się brało :diabelski_usmiech Potrzeba matką wynalazków
Dobre
A co tu robić z nudów za fajerą, zwłaszcza w nocy? Ja jak jeździłem kiedyś to na gierkówce pod Piotrkowem gazete czytałem na kierownicy bo auto na "autopilocie = koleinach" samo się prowadziło
Komentarz