Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • westwi78
    RS
    • 2008
    • 2940

Zamieszczone przez Waśka
    z jednej strony woda lodowata, z drugiej wrząca.
    tak, tylko że to jest po to, żeby nie myć się , albo czegoś innego pod bieżącą wodą, tylko sobie nalać.
    Poważnie, takie to ma uzasadnienie - ekonomia.

Komentarz

• Tony065
      RS
      • 2009
      • 2487
      • Octavia I (1U2)
      • ARX 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez qbec
      ale na krany jest już patent:

Obrazek
      ponoć to polski patent :diabelski_usmiech
      Black Pearl, Elegance & RS LOOK
      @ by Tune-up Gdańsk
      TDI VP++ i jeszcze rośnie
      Antek

Komentarz

• dominik9420
        L&K
        • 2012
        • 1136

Zamieszczone przez aro_40
        pytanie z egzaminu na prawo jazdy:
        str33t, Kierowałbym się na PKS-a jest duża szansa, że się rozpadnie po drodze :wink:
        Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
        Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
        Pozdrawiam i Szerokości!
        Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
        http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• Jark7
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2008
          • 777

Załączone pliki
          Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
          Jark7
          było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• qbec
            Rider
            • 2010
            • 398

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7JiCTE9o90k[/youtube]
            Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...

mój szkodnik

Komentarz

• aniol
              RS
              • 2012
              • 5228
              • Octavia I combi (1U5)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

qbec, Super hicior Na czasie :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
              http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
              Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

• dominik9420
                L&K
                • 2012
                • 1136

Mistrzowie marketingu i reklamy są wśród nas
                Pozdrawiam i Szerokości!
                Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?

Komentarz

• rafiki
                  RS
                  • 2012
                  • 15975
                  • Superb III (3V3)

dominik9420, może to ten sam co kiedyś wystawił ogłoszenie na otomoto o sprzedaży jakiejś Skody, bo tam też był tego typu wierszyk
                  رافال
                  Spoty
                  Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• sazad
                    RS
                    • 2008
                    • 1520
                    • Rapid Spaceback (NH1)

Sebastian

Służbówka O2 FL 1.4 TSI CAXA

www.sazad.spanie.pl - domek letniskowy do wynajęcia na lato

Komentarz

• dato
                      L&K
                      • 2012
                      • 1431

Mocne. Fake, czy autentyk ???

Fake

2nd Swing Commercial Behind the Scenes: Told through Photographs

Komentarz

• aro_40
                        RS
                        • 2007
                        • 1529
                        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

kasa...
                        Załączone pliki
                        If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• sazad
                          RS
                          • 2008
                          • 1520
                          • Rapid Spaceback (NH1)

dato, cholerny swiat, juz nic nie jest prawdziwe
                          Sebastian

Służbówka O2 FL 1.4 TSI CAXA

www.sazad.spanie.pl - domek letniskowy do wynajęcia na lato

Komentarz

• dato
                            L&K
                            • 2012
                            • 1431

Zamieszczone przez sazad
                            dato, cholerny swiat, juz nic nie jest prawdziwe
                            Te ponoć są, a też fajne

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QQKpoCNMAT4&feature=youtu.be[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uCEB9GgKoJ0&feature=youtu.be[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MUYuTw_8pQU&feature=youtu.be[/youtube]

Komentarz

• Waśka
                              Rider
                              • 2013
                              • 552
                              • Mitshibishi

Znudzony Neron przygotowuje plan igrzysk:
                              - Wszystko już było... co ja mam zrobić żeby było ciekawie. Znów ci gladiatorzy, znów dzikie bestie, ile tak można?
                              W tym momencie odzywa się stojący w kącie kapitan gwardii pretorianów, Maximus:
                              - To może by tak 100 dziewic chrześcijańskich do słupów uwiązać i jeden sprawny legionista pozbawiłby je dziewictwa ku radości ludu?
                              - Ach, Maximusie! Cóż za pomysł wspaniały! Lecz któż byłby w stanie podjąć się tak trudnego zadania?
                              Maximus, skromnie się uśmiechnąwszy: - No, ja bym się podjął.
                              Nastały igrzyska. Sto dziewic, nagich lecz z wieńcami kwiatów na czołach, przywiązano do słupów na środku areny. Lud wiwatuje. Na arenę wychodzi Maximus. Jest prawie nagi. Słońce odbija się w kroplach potu na jego czole, ciało wysmarowane oliwką. Lud rzymski wiwatuje: Maximus, Maximus!
                              Pierwsza, druga, trzecia... Maximus uśmiecha się zwycięsko. Słońce praży nieustannie, pot leje się z czoła. Czwarta, piąta, i dziesiąta... Lud wiwatuje: Maximus! Maximus! Jedenasta, piętnasta, dwudziesta... Gorączka straszna, temperatura sięga 50 stopni!
                              Trzydziesta, czterdziesta... Maximus jakby trochę zmęczony, lecz lud wiwatuje: Maximus, Maximus! Pięćdziesiąta, sześćdziesiąta, siedemdziesiąta, osiemdziesiąta... osiemdziesiąta pierwsza... Maximus wyraźnie jest już zmęczony. Słońce odbija się w coraz większej ilości kropel potu na jego czole. Dziewięćdziesiąta... Lud wiwatuje: Maximus! Maximus! Dziewięćdziesiąta pierwsza... dziewięćdziesiąta druga...
                              Maximus jest już bardzo zmęczony, ale wciąż walczy. Dziewięćdziesiąta trzecia, dziewięćdziesiąta czwarta, dziewięćdziesiąta piąta, dziewięćdziesiąta szósta...
                              Maximus już ledwo zipie, lecz lud wiwatuje: Maximus! Maximus! Dziewięćdziesiąta siódma, dziewięćdziesiąta ósma... Maximus na kolanach wlecze się do kolejnej, lud wiwatuje: Maximus, Maximus! Ledwo się podnosi.... dzie...więć...dzie...sią...ta...dzie..wią...ta....
                              Maximus próbuje wstać. Lecz nie daje już rady. Padł!
                              A lud rzymski: Pe-dał! Pe-dał!
                              Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG

Komentarz

• ruwado
                                RS
                                • 2009
                                • 14887
                                • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez Waśka
                                A lud rzymski: Pe-dał! Pe-dał!
                                ja go rozumiem - w moim wieku ad: Trza by młodzieńca :szeroki_usmiech
                                pozdrawiam - Darek

Komentarz

• dominik9420
                                  L&K
                                  • 2012
                                  • 1136

Sytuacja z dzisiaj.
                                  Miałem do wysłania paczuszkę, nie za wielka nie za mała, taka za 14,50zł :wink:
                                  W tym celu udałem się na Pocztę.
                                  Wchodzę na pocztę, patrzę, 2,3 osoby, mówię okej.
                                  Przychodzi moja kolej, pani zabiera moją paczuszkę, potwierdzenie nadania, i dochodzi do wymiany. Ona daje mi moje potwierdzenie, a ja międzyczasie podsunąłem jej 20zł (które chwile wcześniej dostałem na stacji benzynowej). Pani się zbulwersowała stanem 20zł i powiedziała, że tego nie przyjmie, bo to nie jest pieniądz :shock: (nawet nie sprawdziła paska który na owym banknocie jest) po kilkukrotnej wymianie banknotu pomiędzy mną a panią dalej uparcie twierdziła:
                                  P- Ja tego nie przyjmę !
                                  J- Z jakiego powodu
                                  P-To nawet nie wygląda jak pieniądz, tylko kawałek papieru.
                                  Otrzymałem banknot już wkurzony, że nie zwróciłem uwagi co biorę do ręki, ale patrzę pod światło i myślę "no ku*wa, pasek ma" i oddaje jej i mówię, że tym chcę zapłacić
                                  P- Ja tego nie chcę, poproszę inne pieniądze
                                  J- Ale mam tylko 10zł
                                  P- To poproszę pokwitowanie.
                                  Teraz znowu wymiana banknotu pomiędzy mną a panią (chyba z 5 razy ) :lol:
                                  Do paniusi dołączyła się koleżanka.
                                  K- może to jest po prostu sprany, ale my tego nie możemy przyjąć.
                                  Ja już się zupełnie wku*wiłem oddałem pokwitowanie i pojechałem do najbliższego banku. Tam wymienili mi banknot, bez żadnego problemu.
                                  Wracając z banku uknułem jakże prosty i genialny plan 8)
                                  Nie, nie wróciłem do pani z wymienionym banknotem, wróciłem do domu po "coś" :diabelski_usmiech
                                  Zabrałem, co miałem zabrać, wróciłem na pocztę i ustałem w kolejce. ( w końcu tylko 2 osoby przede mną ).
                                  W końcu moja pora (za mną ze 3 osoby )
                                  Rzekłem z wrednym uśmieszkiem :twisted: "jestem"
                                  Po czym z plecaka wyjąłem torebkę pieniędzy w... bilonie
                                  Pani zdębiała, ludzie w kolejce oczy jak 5zł a ja grzecznie "proszę bardzo, te nie są "sprane"
                                  Jak to na "urzędniczkę" przystało, znowu foch i
                                  P-Pan sobie żart robi ?
                                  J- Ja tylko płacę za usługę
                                  P- Ale ja tego nie przyjmę ! :shock:
                                  (Znowu się wku*wiłem )
                                  J-To ja chcę rozmawiać z naczelnikiem.
                                  P- Proszę się nie wygłupiać, tylko zapłacić normalnie.
                                  J- Przecież płacę, to pani coś nie pasuje, a ja chcę rozmawiać z naczelnikiem!
                                  W końcu pojawiła się pani naczelnik (miła babka, bardzo w porządku ) Wyjaśniłem jej całą sytuację od czego się zaczęło ( oczywiście w obecności pani która przyjmowała wcześniej moje 20zł i w obecności ludzi)
                                  Pani z okienka całą winę chciała zrzucić na mnie:
                                  P-Ten pan chciał zapłacić fałszywymi pieniędzmi!
                                  J- dziwne, bo w banku mi wymienili nie robiąc ze mnie bandyty
                                  P- to Pan da te 20zł
                                  J- nie mam, wydałem w sklepie obok.
                                  Naczelniczka coś powiedziała do paniusi która nie chciała przyjąć pieniądzy (nie słyszałem co ) po czym wróciła i zasiadła do liczenia pieniędzy a w międzyczasie otworzyli drugie okienko. Wystałem się trochę przy okienku (jakieś 10 min) ale było warto :diabelski_usmiech
                                  Nawet mi "do widzenia" nie odpowiedziała :szeroki_usmiech
                                  Pozdrawiam i Szerokości!

Komentarz

• SS
                                    RS
                                    • 2010
                                    • 16209
                                    • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez dominik9420
                                    Nawet mi "do widzenia" nie odpowiedziała :szeroki_usmiech
                                    dziwisz się, opuszki przez 3 dnie będzie reanimować
                                    +1 za pomysł
                                    Pisał Sebastian

Komentarz

• looker
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 1886
                                      • Octavia II (1Z3)
                                      • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

dominik9420, swego rodzaju... szacun ! :diabelski_usmiech
                                      OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                                      SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• Waśka
                                        Rider
                                        • 2013
                                        • 552
                                        • Mitshibishi

Pani Halinka jako żywo
                                        Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG

Komentarz

• Tony065
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 2487
                                          • Octavia I (1U2)
                                          • ARX 1.8 20VT 150 KM

dominik9420, coś w rodzaju sytuacji z autobusu miejskiego. baba z ZUS-u wsiadając, chciała kupić bilet u kierowcy. za każdym razem miała ze sobą "tylko" banknot 100zł. trwało to jakiś czas. za każdym razem kierowca nie miał wydać /nie ma obowiązku mieć drobne/, więc zgodnie z przepisami, baba jechała gratis. ale gość wziął się w końcu na podobny sposób jak Ty i któregoś dnia wydał babie z tej stówy samymi "miedziakami"... :twisted: z biletu za 1,70zł... mina baby... bezcenna
                                          Black Pearl, Elegance & RS LOOK
                                          @ by Tune-up Gdańsk
                                          TDI VP++ i jeszcze rośnie
                                          Antek

Komentarz

• rafiki
                                            RS
                                            • 2012
                                            • 15975
                                            • Superb III (3V3)

J- dziwne, bo w banku mi wymienili nie robiąc ze mnie bandyty
                                            P- to Pan da te 20zł
                                            jeśli faktycznie powiedziałeś, że wymienili Ci w e ona Cię w ogóle nie słuchała, bo jak mogłeś jej dać banknot, który został w banku :lol: poza tym oczywiście nie miała prawa odmówić przyjęcia takiego banknotu jeżeli były zabezpieczenia na nim. Kiedyś mi w sklepie wydała kasjerka 10 zł lekko przedarte i nigdzie nie chcieli tego przyjąć - wymieniłem w banku. Następnym razem jak mi dała taki banknot to wywiązała się dyskusja (lub raczej sprzeczka), że mi takiego banknotu nie chcą nigdzie przyjąć na co pani mówiła, że na pewno przyjmą :roll: ale ostatecznie dała nieprzedarty :wink:
                                            رافال
                                            Spoty
                                            Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• __atomek__
                                              RS
                                              • 2007
                                              • 3193
                                              • Superb III (3V3)

Pani z okienka całą winę chciała zrzucić na mnie:
                                              P-Ten pan chciał zapłacić fałszywymi pieniędzmi!
                                              Ja sie przyczepie innego tematu.
                                              Ona nie miała prawa oddać ci banknotu, który uznała za fałszywy. Powinna zatrzymać banknot i wezwać policję...... . jeżeli miała banknot, który uznała za fałszywy i ci go oddała to znaczy że puściła go w obieg..... co jest karalne....
                                              Pozdrawiam
                                              Tomek

Komentarz

• Jark7
                                                Elegance
                                                S_OCP Member
                                                • 2008
                                                • 777

dominik9420, też w domu zbieram drobniaki do słoiczków, 10 i 20 groszówki do jednego i osobno miedziaki.
                                                Kiedyś systematycznie nachodzili nas w domu sprzedawcy jajek ze wsi; najgorsze, że w porze popołudniowej drzemki :evil:
                                                W końcu dwukrotnie ich zaprosiłem i kupiłem po palecie jajek wysypując na stół moniaki.
                                                Po tych dwóch razach jakoś nas omijają :diabelski_usmiech
                                                Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
                                                Jark7
                                                było 119/296 jest 143/328 by Aligator

Komentarz

• looker
                                                  RS
                                                  • 2008
                                                  • 1886
                                                  • Octavia II (1Z3)
                                                  • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Zamieszczone przez Tony065
                                                  za każdym razem kierowca nie miał wydać /nie ma obowiązku mieć drobne/, więc zgodnie z przepisami, baba jechała gratis.
                                                  Poważnie ?! Jest taki przepis ?! :shock:
                                                  Ale chyba jak kupuję gazetę i pan/pani w kiosku nie ma wydać to jednak gratis jej nie dostanę ? :diabelski_usmiech
                                                  I niby też nie ma obowiązku mieć reszty...
                                                  OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                                                  SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• mamaj12
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 1956
                                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                                    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez Tony065
                                                    za każdym razem kierowca nie miał wydać /nie ma obowiązku mieć drobne/, więc zgodnie z przepisami, baba jechała gratis.
                                                    Nie wiem jak w
                                                    , ale w Wawce jest to jazda na gapę :szeroki_usmiech
                                                    obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
                                                    wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

Pracuję...