Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
eaglemirek wszyscy wiedzą jak było. Splot nieszczęśliwych wypadków:
bomba na pokładzie
sztuczna mgła
pancerna brzoza
fałszywe radiolatarnie
i nie mogło się udać.
Mimo dobrej organizacji przelotu i dobrego rozeznania pogody, przygotowania załogi i lotniska zapasowego itp.
A tych co przeżyli bestialsko dobito ..............
PS
Cikew jestem treści jednej nieujawnionej rozmowy telefonicznej.
Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ostatnio edytowany przez krissos; 21235."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
temat humor miał być wolny od tematów politycznych przedstawianych w buraczany sposób, tak kiedyś było ustalone na starym OCP, ale widać chłopcy nie wytrzymują niektórzy i muszę pierdy wklejać i niszczyć sens wątku.....znowu...
czasem żal sciska jak się patrzy na małą inteligencję w postrzeganiu rzeczywistości, jak łatwo kupują co im się sprzedaje, bez własnej refleksji tak naprawdę, nie umieją szerzej spojrzeć, tylko potrafią się wyzywać jak tępaki przez łykanie g...niezależnie z której strony to g.... płynie nawet.a właśnie takie coś jest destabilizacją, a nie normalnością i niektórym bardzo na tym zależy, żeby polacy się żarli o pierdy i byli tępym narodem....brawo Ty normalnieja już wymiotuje tymi hasłami o "zaburzonej demokracji, o porównywaniu do historii, komuny tego co jest teraz".... oczywiście też nie lubię, jak media są przesadnie wykorzystywane (przez którąkolwiek ze stron). Ale żeby mieć swoje zdanie trzeba myśleć, a nie młócić hasła na którym zależy jednej albo drugiej stronie, a mam wrażenie, że ten wątek to przedłużeniem hasełek się zrobił - obojętnie której strony.
Proponowałbym wrócić do normalnego humoru, a nie pseudopolitycznego jadu, czy kopiowania jakiś mediów tu takich czy innych. Załóżcie wątek o pseudopolityce i tam sobie obrażajcie ludzi, obojętnie jakiej opcji. Bo dla mnie to już niesmaczne i nieważne nawet kto kogo jedzie, która strona którą.
ps. a Ci co nieznają historii, niech sobie przypomną rok 1992 i obejrzą "nocną zmianę" w części lub całości - generalnie te same gęby, ten sam układ, te same hasła (w obronie sbków i swojego układu):
proponuje wrócić do normalnych tematów, które rzeczywiste są śmieszne, bo przekręcanie rzeczywistości i historii mnie nie bawi osobiście
Ostatnio edytowany przez sew1981; 6296.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rodaczek Zobacz wpis
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chrzanek Zobacz wpisJuż wiem dlaczego na "glinkach" w Zielonce karpie nie biorą
Komentarz
-
-
Chłopaki, powielacie pierdoły tvn-owskie. Rydzyk nie ma maybacha, wszystko zaczęło się od fotomontarzu i plota poszła. Zacznijcie samodzielnie myśleć, czytać RÓŻNE portale (polecam wpolityce.pl lub niezalezna.pl i niemiecką interię dla kontrastu) i próbować wyrobić sobie prawdziwie WŁASNE zdanie.
Może jestem z innego pokolenia (blisko 50-tka...) ale tak mnie wychowano, ze szanuję poglądy innych, nawet jeśli sam jestem anonimowy. Jeśli swędzi Cię Kościół to zachowaj to dla siebie lub poszukaj odpowiedniego forum. Tutaj liczy się Twoja wiedza motoryzacyjna i ewentualnie kulturalne poczucie humoru. Nie zawsze Twoja prawda jest tą jedyną (oczywiście dotyczy to również mnie). Pozdrawiam.
p.s. weźcie przykład z Rodaczka :-)Ostatnio edytowany przez krzysn; 1161.
Komentarz
-
-
Chłopie, to jest dział humor. Nie musisz tu zaglądać jak boli Cię poczucie humoru innych.
W nosie mam czyje to pierdoły, czy tvn-owskie, czy w-polityk-owskie, czy niezależno-wskie.
Swędzi mnie kościół i będę się z niego śmiał, swędzi mnie POPiS i też będę się z nich śmiał tym BARDZIEJ, że jest to dział humor.
A to, że jest to motoryzacyjne forum to co, mamy gadać tylko o samochodach? Jeśli tak to co wniósł do motoryzacji Twój post?Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
krzysn trochę loozu. Ty śmiejesz się z czegoś innego, ja też. Dla mnie możesz tu wklejać żarty o Rydzyku, o Komorku, o
Kaczorze, o Maliniaku, o Szydle i o Kopaczu, o lewicy i prawicy, o księżach o taksówkarzach, o kobietach, o facetach. Nie po to jest ten temat, żeby skakać sobie do gardeł, tylko się odstresować ipośmiać
Ja też mimo, że mi nie odpowiadają, szanuję poglądy innych. To nie znaczy, że nie można się pośmiać ze śmiesznych rzeczy. To nikomu nie ubliża. Dystans wskazany jest nawet do siebie samego.
Nawet u młodego w szkole był fajny ksiądz uczący religii - był ich fanem, żartował i sam opowiadał kawały o księżach Religia to był super przedmiot!!!!
Teraz mają sztywnego katechetę i = to niechęci do lekcji religii. Całej klasyOstatnio edytowany przez ruwado; 6444.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Chyba kasy brakło!!!
Komentarz
-
-
Tworzycie jakieś ciekawe nowe subiektywne def. humoru niektórzy
Śmiać się można z wszystkiego i każdego, ale pod jednym warunkiem.....mając zdrowy dystans, nie robiąc komuś tym złośliwości tępej przez uprzedzenie, które jest u bazy takiego "humoru".
Według mnie humor polega na fajnej zabawie właśnie, zdrowym dystansie, a nie leczeniu kompleksów, a jeden kolega wyżej napisał "swędzi" go to i tamto i to jest powód wklejania obrazków na jakiś temat...brawowidać zakompleksiony humor rządzi, jakie to polskie prawda?
Komentarz
-
-
PRON cię żywi, PRON cię broni, PRONcie mocno trzymaj w dłoni
Ostatnio edytowany przez damian1975; 23246.TAXI 2153 CHYBIE KATOWICE
Komentarz
-
-
Znalazłam u ojca w portfelu zdjęcie mamy, bardzo mnie to ucieszyło.
Mówię do niego: wiesz tato, bardzo się cieszę, że po 25 latach wciąż nosisz mamy zdjęcie w portfelu.
Na co ojciec - mama mnie zawsze inspiruje do działania, jest takim potwierdzeniem, że dam radę!
Bo jak mam jakiś problem to patrzę na jej zdjęcie i tak sobie myślę:
jeżeli wytrzymałem 25 lat z tą psychopatką, to dam radę wszystko!!
Komentarz
-
Komentarz