Czy taki film może posłużyć jako dowód dla policji? Słyszałem że były takie przypadki. Może ktoś z foumowych policjantów szepnie słówko komu trzeba, żeby go wytropić i ukarać.
Zabrzmialo po "PISOWSKU" :wink:
Fakt ze koles powinien to niezly kretyn i takich to powinni zamykac..
Była juz taka sprawa.. pamietny rajd po miescie w Subarynie.. chłopaki dawali ile wejdzie i wpadli ..
Tak to prawda. :diabelski_usmiech
I choć bardzo daleko mi do nich to mam dwa czułe punkty za które ucinałbym łapy i kastrował:
Kradzione części (różne auta okradali mi już wiele razy często niszcząc je na kwoty wyższe niż skradzione rzeczy) i sytuacje kiedy ktoś chce mnie zabić na drodze ( dużo też jeżdżę i zdecydowanie za często musze uciekać na pobocze albo robić inne dziwne rzeczy) bo komuś się spieszy i nie myśli za kółkiem.
Jeździć szybko, nie ma sprawy, ale myśleć, myśleć, myśleć!
Samiec, dla mnie było szokiem jak pieron podciągał sie . Mi by sie tak spociły łapy ze bym sie zeslizgnoł z tej rury. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
misiek^wro, ciekawe skąd bys na tej wysokości kukurydze znalazł :shock:
Podawanie wysokości pensji w wartości brutto jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem...
Aaaaaaaaa :szeroki_usmiech dobre ja właśnie dostałem podwyżkę (kwota podana brutto wydaję się być atrakcyjna) - wysłałem szefowi SMS ka o tej samej treści , dzięki bo właśnie szukałem jakiegoś takiego treściwego komentarza
[ Dodano: Sro 06 Lut, 08 17:46 ]
Zamieszczone przez Samiec
Zamieszczone przez bartolini1978
piernik, ja bym sie zesrał ,
W sumie tych kolesi z tylu nie pokazali :diabelski_usmiech
Kobieta.Gazeta.pl - Serwis dla Kobiet. Moda, tredny i stylizacje. Uroda i pielęgnacja. Fryzury, paznokcie oraz makijaż. Zdrowie kobiet i pielęgnacja. Kobiece porady. Wywiady, sławne kobiety, gwiazdy i nie tylko. Seks, miłość i związki. Dowiedz się więcej na Kobieta.Gazeta.pl
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
Komentarz