Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hankasz7
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1097

Wpada facet do apteki i krzyczy:
    - Ludzie! Przepuście mnie bez kolejki! Tam człowiek leży i czeka!
    Ludzie poruszeni przepuścili, facet podbiega do okienka i krzyczy:
    - Dwie prezerwatywy proszę...

-Kochanie! Gdzie jest Piotruś?
    - Na podwórku, a czemu pytasz?
    - Och! To może się teraz troszkę zabawimy, co?
    - To jest myśl! Włączaj komputer! ))

Co robić na nudnym kazaniu?

1.Wyślij do organisty kartkę z zapytaniem, czy gra piosenki na życzenie.
    2.Spoliczkuj swojego sąsiada. Jeżeli nie nastawi drugiego policzka podnieś rękę i powiedz o tym księdzu.
    3.Zaprezentuj, jak dostać się na balkon bez używania schodów.
    4.Usiądź w ostatnim rzędzie i wypuść całą garść kulek pod przednie ławki. Po mszy przyznaj sobie 10 punktów za każdą osobę, która się przewróci.
    5.Używając kościelnych ulotek, zaprojektuj, przetestuj, a później zmodyfikuj nowy samolot.
    6.Zaczynając od tyłu kościoła staraj się przeczołgać pod ławkami, tak by nikt Cię nie zauważył.
    7.Podnieś rękę i zapytaj księdza, czy możesz wyjść do toalety.
    8.Wyjmij chusteczkę do nosa i użyj jej. Wywieraj różne ciśnienie na nozdrza tak by wytrąbić swoją ulubioną pieśń.
    9.Dawaj do zrozumienia jednemu z ministrantów, ze ma rozpięty rozporek.
    10.Unoś co jakiś czas jedną brew i patrz w ten sposób na sąsiadów.
    Piszę poprawnie po polsku.
    Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• wrobel
      Rider
      S_OCP Member
      • 2008
      • 365

http://www.youtube.com/watch?v=NPH1N6V82pk :szeroki_usmiech

Komentarz

• MARCUS
        Ambiente
        • 2005
        • 230

Takie jest właśnie wykształcenie tych "bardzo mądrych" amerykanów( zapatrzeni w siebie, uznający się za najmądrzejszych i mieszkających w najwspaniajlszym miejscu na ziemi). Dla nich europa to jeden kraj - tośmy sobie wybrali sojusznika?!!!!
        Kiedyś sprzedali Nas - Stalinowi, a wczoraj też pokazali że mają Nas głęboko w ......

Komentarz

• mamaj12
          RS
          • 2009
          • 1956
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

September
          obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
          wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• Andrev3
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 6116

Dla tych wozów warto by się przeprowadzić do Emiratów

[ Dodano: Sob 19 Wrz, 09 00:39 ]
            A tu czas na kolejnego moda... kto sie podejmie?
            RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• hsurim
              Elegance
              • 2006
              • 788
              • Kia
              • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Zamieszczone przez Andrev3
              (...)
              A tu czas na kolejnego moda... kto sie podejmie?
              http://www.klikplej.pl/film,4316
              Ciekawe, czy da się z tego wysiąść sprawnie np. po stłuczce ? :?
              Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.

Komentarz

• phoneman
                RS
                • 2008
                • 3374
                • Octavia I (1U2)
                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

hsurim, Te nie bite z komisów miały by drzwi materiałowe.
                .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• MARCUS
                  Ambiente
                  • 2005
                  • 230

A jak "fajnie" jest w tym aucie po otwarciu drzwi - gdy na zewnątrz -20 C(zima).

Komentarz

• tdi122
                    Ambiente
                    • 2009
                    • 127

http://www.youtube.com/watch?v=OnhoQILDFTU :szeroki_usmiech

Komentarz

• arturas03
                      L&K
                      • 2009
                      • 1298
                      • Toyota
                      • AGN 1.8 20V 125 KM
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im:
                      - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a ...
                      Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: "Ja! Ja! Ja Ja to chcę, proszę, Panie, prooooszę, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie".
                      Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie mają dla niej znaczenia.
                      Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikiwał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić.
                      Gdy mężczyzna wszystko obsikiwał Bóg spojrzał na niego i powiedział do Ewy..
                      No niestety - drugi prezen też muszę dać mężczyźnie.. Rozum - bo inaczej wszystko obsika..

No i tak Ewa została bez prezentów..

Nie róbcie tego:
                      Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
                      Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.

Komentarz

• karolca
                        Rider
                        • 2009
                        • 431

AUTENTYK, opublikowany przez jedną z sieci hoteli

Szanowna Pani Pokojówko,

Proszę nie zostawiać w mojej łazience tych małych hotelowych
                        mydełek, ponieważ przywiozłem ze sobą własne duże mydło kąpielowe
                        dial. Proszę też zabrać 6 nieotwartych mydełek z półki pod apteczką
                        i 3 z mydelniczki pod prysznicem, ponieważ mi zawadzają. Dziękuję.

S. Berman

------

/Szanowny Gościu z pokoju 635,/

/Nie jestem tą pokojówką, która zwykle sprząta Pański pokój. Ona ma
                        wolne i wróci jutro, czyli w czwartek. Tak jak Pan prosił, zabrałam
                        3 mydełka spod prysznica. Zdjęłam 6 mydełek z półki i położyłam na
                        pudełku z chusteczkami, na wypadek gdyby Pan zmienił zdanie. Na
                        półce leżą teraz tylko 3 mydełka, które zostawiłam dzisiaj, bo mam
                        polecenie, by zostawiać codziennie 3 sztuki w każdym pokoju. Mam
                        nadzie ję, że jest Pan zadowolony./ Dotty

------

Szanowna Pani Pokojówko,

Mam nadzieję, że tym razem zwracam się do Pani, która zwykle
                        sprząta mój pokój. Najwidoczniej Dotty nie powiedziała Pani o moim
                        liściku dotyczącym mydełek. Kiedy dziś wieczorem wróciłem do
                        pokoju, zobaczyłem, że położyła Pani 3 kolejne małe camay na półce
                        pod apteczką. Zamierzam pozostać w tym hotelu jeszcze przez dwa
                        tygodnie i zabrałem ze sobą własne kąpielowe mydło dial, nie będę
                        zatem potrzebował tych 6 małych camay, które leżą na wspomnianej
                        półce i przeszkadzają mi przy goleniu, myciu zębów i tak dalej.
                        Proszę je zabrać.

S. Berman

------

Szanowny Panie,

/W ostatnią środę miałam wolny dzień i zastępująca mnie pokojówka
                        zostawiła u Pana 3 hotelowe mydełka, bo mamy polecenie od
                        kierownika, by tak zawsze robić. Zabrałam 6 mydełek, które
                        zawadzały Panu na półce, i przełożyłam je do mydelniczki, gd zie
                        trzymał Pan swoje mydło dial, a dial położyłam w apteczce, aby było
                        Panu wygodniej. Nie ruszałam 3 mydełek, które zawsze wkładamy do
                        apteczki dla nowych gości i co do których nie zgłaszał Pan
                        obiekcji, kiedy wprowadzał się Pan w poniedziałek. Jeśli mogę
                        jeszcze czymś Panu służyć, proszę dać mi znać./ Pańska pokojówka
                        Kathy

-----

/Szanowny Panie,/

/Zastępca dyrektora, pan Kensedder, poinformował mnie dziś rano, że
                        dzwonił Pan do niego wieczorem i skarżył się na pracę pokojówki.
                        Przydzieliłam Panu inną osobę. Mam nadzieję, że przyjmie Pan moje
                        przeprosiny za wszelkie kłopoty. Gdyby miał Pan jeszcze jakieś
                        uwagi, bardzo proszę skontaktować się ze mną, bym mogła sama
                        poczynić odpowiednie kroki. Będę wdzięczna, jeśli zadzwoni Pan
                        wprost do mnie między godziną 8 a 17, numer wewnętrzny 1108./
                        Elaine Carmen, administrator

-----

Szanowna Pani Administrator,

Nie mogę się z Panią skontaktować telefonicznie, ponieważ opuszczam
                        hotel o 7.45 i wracam dopiero o 17.30 lub 18.00. Właśnie dlatego wczoraj
                        wieczorem dzwoniłem do pana Kenseddera. Pani już wtedy nie było. Prosiłem
                        pana Kenseddera tylko o to, żeby zrobił coś z tymi mydełkami. Nowa
                        pokojówka przydzielona mi przez Panią myślała chyba, że dopiero się
                        wprowadziłem, bo zostawiła u mnie kolejne 3 mydełka w apteczce, poza tymi
                        3, które
                        zawsze kładzie na półce.W ciągu ostatnich 5 dni zebrałem już 24
                        mydełka. Czy to się kiedyś skończy?

S. Berman

----

/Szanowny Panie,/

/Pańska pokojówka Kathy została pouczona, by nie zostawiać mydełek
                        w Pańskim pokoju. Kazałam jej też usunąć te, które już tam były.
                        Jeśli jeszcze mogę czymś Panu służyć, proszę do mnie zadzwonić:
                        numer wewnętrzny 1108, od 8 do 17./ Elaine Carmen, administrator

------

Szanowny Panie Dyrektorze,

Znikło moje duże mydło dial. Z mojego pokoju zabrano wszystkie
                        mydła, łącznie z moim własnym. Wczoraj wróciłem późno i musiałem
                        wezwać posłańca, żeby mi przyniósł 4 małe kostki cashmere bouquet.

S. Berman

------

/Szanowny Panie,/

/Poinformowałem naszą administratorkę, panią Elaine Carmen, o
                        Pańskim problemie z mydłami. Nie rozumiem, dlaczego w Pańskim
                        pokoju nie było mydła, wydałem przecież wyraźne polecenie, by każda
                        pokojówka przy każdym sprzątaniu zostawiała w każdym pokoju 3 kostki
                        mydła.
                        Natychmiast poczynimy w tej sprawie odpowiednie kroki. Proszę
                        przyjąć moje przeprosiny za kłopoty, które sprawiliśmy./ Martin L.
                        Kensedder, zastępca dyrektora

-----

Kto, do diabła, zostawił w moim pokoju 54 mydełka camay? Wróciłem
                        wczoraj wieczorem i leżały u mnie 54 sztuki. Nie chcę 54 małych
                        kostek camay. Chcę moje jedno jedyne, cholerne, wielkie mydło dial.
                        Czy Pani rozumie, że mam tu 54 kostki mydła? Chcę tylko moje duże
                        dial. Proszę mi zwrócić moje kąpielowe mydło dial.

S. Berman

-----

/Szanowny Panie,/

/Skarżył się Pan, że ma Pan w pokoju za dużo mydła, więc poleciłam
                        je sprzątnąć. Następnie poskarżył się Pan panu Kensedderowi, że
                        mydło znikło, więc osobiście przyniosłam je z powrotem 24 kostki
                        camay plus jeszcze 3, które powinien Pan otrzymywać codziennie
                        (sic!). Nic nie wiem o 4 kostkach cashmere bouquet. Najwyraźniej
                        Pańska pokojówka Kathy nie wiedziała, że przyniosłam te mydła, więc
                        także zostawiła 24 sztuki camay plus standardowe 3. Nie wiem, skąd
                        się Pan dowiedział, że goście tego hotelu otrzymują duże kąpielowe
                        mydła dial. Udało mi się znaleźć duże ivory, które położyłam w
                        Pańskim pokoju./ Elaine Carmen, administrator

-----

Dziś tylko krótka notatka o stanie mydełek w moim pokoju. Obecnie mam:

- na półce pod apteczką 18 kostek camay w 4 słupkach po 4 sztuki
                        plus 1 słupek z 2 sztukami,

- na pojemniku na chusteczki 11 kostek camay w 2 słupkach po 4
                        sztuki plus 1 słupek z 3 sztukami,

- na toaletce w sypialni 1 słupek z 3 kostkami cashmere bouquet, 1
                        słupek z 4 dużymi kostkami ivory, do tego 8 kostek camay w 2 słupkach po 4
                        sztuki,

- w apteczce w łazience 14 kostek camay w 3 słupkach po 4 sztuki
                        plus 1 słupek z 2 sztukami,

- w mydelniczce pod prysznicem 6 kostek camay, bardzo rozmiękłych,

- na północno-wschodnim rogu wanny: 1 kostka cashmere bouquet, mało
                        używana,

- na północno-zachodnim rogu wanny: 6 kostek camay w 2 słupkach po
                        3 sztuki. < BRProszę poprosić Kathy, by przy każdym sprzątaniu
                        dopilnowała, żeby słupki były równo ułożone i odkurzone. Proszę ją
                        także poinformować, że słupki,
                        w których jest więcej niż 4 kostki, mają tendencję do przewracania się.
                        Pozwolę sobie zasugerować, że parapet w mojej łazience nie jest
                        wykorzystywany i że znakomicie nadaje się do składowania kolejnych
                        dostaw.
                        I jeszcze jedno: kupiłem sobie kostkę kąpielowego mydła dial, którą
                        będę przechowywał w hotelowym sejfie, by uniknąć dalszych nieporozumień.

S. Berman

LANEK

Komentarz

• Qulek
                          RS
                          • 2005
                          • 1630
                          • Octavia II combi (1Z5)
                          • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                          • CHPA 1.4 TSI 140 KM

http://pokazywarka.pl/bmwoszukany/ :shock: :shock:
                          BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• PAOLO ESCO
                            RS
                            • 2009
                            • 6626
                            • Volkswagen
                            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

...nie wiem czy było....
                            UWAGA ..nie pić kawy przy czytaniu tego... :P

Pewnego dnia zajączej złowił złotą rybkę. Rybka, jak to złote rybki mają w zwyczaju rzekła:
                            - Zajączku wypuść mnie to spełnię trzy twoje życzenia!
                            - Dobrze - odpowiada zajączek - wypuszczę cię ale, jak spełnisz trzy pierwsze życzenia misia, które wypowie po przebudzeniu ze snu zimowego.
                            - No co ty, zajączku! Chcesz oddać swoje życzenia misiowi?!!! Rybka nie kryła zdziwienia.
                            - Tak, to moje ostatnie słowo - stanowczo rzekł zajączek.
                            - Zgoda! Odrzekła złota rybka.
                            Jakis czas później miś budzi się ze snu zimowego, przeciąga się leniwie i mruczy zaspanym głosem: Sto ch..ów w dupę i kotwica w plecy, byle była ładna pogoda!
                            :wink:
                            PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• arturas03
                              L&K
                              • 2009
                              • 1298
                              • Toyota
                              • AGN 1.8 20V 125 KM
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

- Ty w ogóle nie jesteś o mnie zazdrosny!
                              - Jestem....
                              - Ciekawe, a co byś pomyślał jakbyś się dowiedział, że cię zdradziłam z twoim najlepszym przyjacielem?!
                              - Że jesteś lesbijką...

Idelna dziewczyna wygląda jak anioł, kocha się jak diablica, a po seksie zamienia się w dwóch kumpli i skrzynkę piwa.

Komentarz

• Geralt
                                Rider
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 589

nie wiem czy bylo ale...
                                http://www.youtube.com/watch?v=vG8elLeZ0f0 :shock:
                                pozdrawiam
                                Adam W.

Komentarz

• cysterniarz
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 1887
                                  • Octavia II combi (1Z5)
                                  • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Leci wnuczek z dziadkiem do Tajlandii.
                                  W chwili, gdy samolot zbliża się do lądowania, stewardesa podaje informację:
                                  - uprzejmie państwa informuję, że 99% kobiet w Tajlandii jest chorych albo na AIDS albo na gruźlicę.
                                  - półgłuchy dziadek krzyczy do wnuczka: Cooooo?! Cooo ona powiedziaaała?!
                                  - wnuczek: Żeby dymać te co kaszlą !!!
                                  :lol:

Komentarz

• Thundi
                                    L&K
                                    • 2005
                                    • 1157

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Filip Łobodziński, Jarosław Gugała, Marek Wojtczak i Marek Karlsbad & Kasia Nosowska & Muniek Staszczyk & Krzysztof ''Grabaż'' Grabowski & Adam Nowak & Tomek Lipiński & Marcin Świetlicki & Wojtek Waglewski
                                    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
                                    O ortografie dba FF.
                                    Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                                    http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                                    Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• arturas03
                                      L&K
                                      • 2009
                                      • 1298
                                      • Toyota
                                      • AGN 1.8 20V 125 KM
                                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Komentarz

• Tomaszek
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2008
                                        • 1545
                                        • Citroen

Dzwoni facet na sekslinię. Słyszy w słuchawce ponętny głos:
                                        - Cześć, kotku. Marzę o tobie, spełnię twoje każde życzenie...
                                        - Każde?
                                        - Taaak, każde...
                                        - Dobra, to uważaj...
                                        - Nie mogę się doczekać, cała drżę z podniecenia...
                                        - Oddzwoń do mnie.

Pewien człowiek przeczytał w mądrej książce, że jeśli chce żyć długo, to
                                        powinien codziennie rano jeść płatki owsiane z odrobiną prochu strzelniczego.
                                        Facet postanowił tego przestrzegać i dożył wieku 98 lat. Pozostawił po sobie 6
                                        dzieci, 17 wnucząt, 31 prawnucząt i 5-metrową dziurę w ścianie krematorium.

Komentarz

• arturas03
                                          L&K
                                          • 2009
                                          • 1298
                                          • Toyota
                                          • AGN 1.8 20V 125 KM
                                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Kto chce tanią skodę?
                                          Ma nawet 4 airbagi:

Komentarz

• mani0
                                            Rider
                                            • 2008
                                            • 643

za 2 tygodnie będzie bezwypadkowa od pierwszego właściciela

Komentarz

• Rav58
                                              Elegance
                                              • 2008
                                              • 864
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zgadza się. I z zaślepkami zamiast poduszek. 8)

Komentarz

• hsurim
                                                Elegance
                                                • 2006
                                                • 788
                                                • Kia
                                                • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

Rozmawiają dwie koleżanki:
                                                - Wiesz - mówi jedna - mój mąż ma granatowego malucha.
                                                Na co druga podekscytowana pyta:
                                                - Wygrał czy kupił?
                                                - Nie, przytrzasnął sobie drzwiami...
                                                ************************************************** ********
                                                Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
                                                - Ładnie wyglądam?
                                                Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki?
                                                - Na razie tam nie wchodź.
                                                ************************************************** **
                                                Siedzą dwa wróbelki na drzewie, dołem przechodzi byk. Jeden z ptaszków mówi:
                                                - Ty, byk, głupi jesteś!
                                                - Zaraz zrobię z wami porządek!
                                                - Ty, byk, ale ty naprawdę głupi jesteś!
                                                Byk się wścieka, odchodzi od drzewa, rozpędza się i wali w pień. Pada na ziemię. Jeden z wróbli zlatuje i zaczyna skakać po byku, a drugi go pyta:
                                                - Co ty robisz, przecież on już nie żyje!
                                                - A, jeszcze leszczykowi żebra połamię!
                                                Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.

Komentarz

• Maicroft
                                                  Moderator
                                                  S_OCP MemberModeratorr
                                                  • 2004
                                                  • 25757
                                                  • Audi

Swapa sie zrobi, przod z innej, a dupa od innej i bedzie OK, bo tak to trzeba slupek naciagac bo sie wygial.
                                                  Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...