Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mamaj12
    RS
    • 2009
    • 1956
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
    obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
    wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• Andrzej Z.
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 710
      • Octavia II combi (1Z5)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
      • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
      CDS-AutoSpa

AXR TDI+
      Perfect Service by DobryGrześWawa
      ET-14,352

Komentarz

• mani0
        Rider
        • 2008
        • 643

nowy system multimedialny w fiatach :lol:
        Załączone pliki

Komentarz

• baca10
          RS
          • 2009
          • 6225

nie jest to smieszne ale dam ku przestrodze

Komentarz

• albus_lupus
            Rider
            • 2008
            • 347

Coś dla fanów BLOCKA

Była O1 która uratowała życie Silnik 2.0 APK - BRC Sequent 24
            Była O1 Kombi 1.9 TDI AHF
            President Johny II ASC + President
            Jest Mondeo MK4 1.8 TDCI powered by HEKO

Komentarz

• Thundi
              L&K
              • 2005
              • 1157

Uwaga tylko dla osób mających więcej niż 18 lat !!!

Poważnie tylko dla pełnoletnich !!

Towarzyskie spotkanie drużyn Counter Strika w Rosji - teoretycznie nic dziwnego takie spotkania odbywają się na całym świecie jednak ten pojedynek zostanie w pamięci wielu osób. oto jak wyglądał pojedynek Virtus.pro Vs forZe:

przy czym zdjęcia nie oddają całości więc filmik:

Jestem ciekaw jak wpłynęło to na statystyki no i czy nie udało by się wprowadzić jako element rozpraszający drużyny w EURO 2012 (może była by jakaś szansa wygranej? )
              O ortografie dba FF.
              Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
              http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
              Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• arturas03
                L&K
                • 2009
                • 1298
                • Toyota
                • AGN 1.8 20V 125 KM
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ale drętwe chłopaki... Nie wzruszyło ich za bardzo...
                Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
                Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.

Komentarz

• Andrev3
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 6116

ja chcę jechać na ten pojedynek że u nas takich nie organizują :P
                  RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• Mati_81
                    Classic
                    • 2009
                    • 24

Ten fioletowym sweterku :shock: nie do pobicia

Komentarz

• andriu21tg
                      L&K
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 1499

o korde ale poszli po rajtuzach... andrzej my bysmy je zaprosili na golonko cooo :?: :twisted: :diabelski_usmiech hiehiehiehie :szeroki_usmiech

Komentarz

• Andrev3
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2006
                        • 6116

andriu21tg, stary na takie golonko że hoho :diabelski_usmiech
                        RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• piotras74
                          Rider
                          • 2008
                          • 738

panowie sprawa jest prosta: to albo są eunuchy albo ..... każdy wie kto :diabelski_usmiech

Komentarz

• lookash_
                            Rider
                            • 2009
                            • 302

>>>> POKŁÓCIŁY SIĘ OKRUTNIE CZĘŚCI CIAŁA. No, bo kto tu rządzi?
                            >>>> - Toż jasnym jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko
                            >>>> kontroluję.
                            >>>> - Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy
                            >>>> na wasze utrzymanie.
                            >>>> - Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki
                            >>>> kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku.
                            >>>> - My - odparły oczy -myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic
                            >>>> nam nie umyka.
                            >>>> - Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim
                            >>>> energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie...
                            >>>> - JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ.
                            >>>> Śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać.
                            >>>> - DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić
                            >>>> cokolwiek.
                            >>>> Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się
                            >>>> w kolanach Oczy wyszły na wierzch. Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku.
                            >>>> Szybko zawarto porozumienie. Szefem została dupa.
                            JAKI MORAŁ Z TEGO?
                            >>>> I tak to już jest drodzy moi. Szefem może zostać tylko ten, co gówno
                            >>>> robi.
                            Czarny Szkodnik

Komentarz

• arturas03
                              L&K
                              • 2009
                              • 1298
                              • Toyota
                              • AGN 1.8 20V 125 KM
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Rzucić się pod jeden pociąg każdy potrafi, ale żeby tak pod dwa i za każdym razem przeżyć? Brakuje tylko uniku przed nisko przelatującym meteorytem.

Dla forumowiczek:
                              Octavia II FL 1,9 TDI 2009 r.
                              Toyota Auris II TS Hybrid 2016r.

Komentarz

• Andrev3
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 6116

Kompilacja zdjęć z polskich dróg, prezentujących śmieszne napisy i nalepki na samochodach.
                                RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• pic2ek
                                  Rider
                                  • 2007
                                  • 624

lookash_,
                                  :lol:

Komentarz

• vicious
                                    Ambiente
                                    • 2009
                                    • 232

Retro ale wciąż na czasie :lol: :lol: :lol:
                                    Antycypacja czy co?

Zabójcza cola :szeroki_usmiech

Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...
                                    TomTom VIA125 na pokładzie

Komentarz

• phoneman
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 3374
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez vicious
                                      Retro ale wciąż na czasie :lol: :lol: :lol:
                                      Antycypacja czy co?

Zabójcza cola :szeroki_usmiech

http://www.youtube.com/watch?v=z5r5k...eature=related
                                      To jest Cola

http://www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM :diabelski_usmiech
                                      .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• Mati_81
                                        Classic
                                        • 2009
                                        • 24

Jak było to sorki
                                        Oburzony kierowca po utracie prawka

U Nas też ma banana???

http://www.youtube.com/watch?v=-eiKFDSxrAY :szeroki_usmiech

Komentarz

• piotrek_os
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 8162
                                          • Octavia II (1Z3)
                                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dyrektor wraz ze swoja sekretarką wyjechał w delegacje....po "zakrapienej kolacji" dyrektor dzwoni do sekretarki Krysi i mówi....."pani Krysiu polecenie słuzbowe - proszę przyjsc do mnie do pokoju......Krysia wiedzac co dyrektor ma na mysli odopwida mu, ze jest "niedysponowana"....na to dyrektor podniesionym głosem karze Krysi przyjsc....i tak tez uczyniła. rano dyrektor sie budzi patrzy na ręce cale we krwi...mysli sobie kogoś zabiłem....idzie do łazienki patrzy w lustro cała twarz we krwi...o qrwa kogoś zjadłem
                                          Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• piotras74
                                            Rider
                                            • 2008
                                            • 738

Lecący balonem mężczyzna uświadomił sobie nagle, że się zgubił.
                                            Zmniejszył wysokość lotu i zobaczył w dole kobietę. Opuścił się jeszcze
                                            niżej i krzyknął do niej:
                                            - Przepraszam, czy może mi Pani pomóc? Obiecałem przyjacielowi, że dolecę
                                            do niego w ciągu godziny, ale sam już nie wiem gdzie jestem....
                                            Kobieta odpowiedziała:
                                            - Jest Pan w balonie napełnionym gorącym powietrzem, unoszącym się około 10
                                            metrów nad ziemią. Znajduje się Pan między 40 a 41 stopniem północnej
                                            szerokości geograficznej oraz między 56 a 60 stopniem długości
                                            zachodniej...
                                            - Pani jest inżynierem ? - spytał mężczyzna z balonu.
                                            - Tak - odpowiedziała kobieta - a skąd Pan wie ?
                                            - No cóż - rzekł baloniarz - wszystko to, co Pani powiedziała, jest z
                                            merytorycznego i fachowego punktu widzenia prawdziwe, ale ja w dalszym w
                                            ciągu nie mam bladego pojęcia co zrobić z tymi wszystkimi informacjami, a
                                            fakty są takie, że się zgubiłem. Szczerze mówiąc, w ogóle Pani mi nie
                                            pomogła, a tak zasadniczo, to nawet przez Panią jestem jeszcze bardziej
                                            spóźniony.
                                            - A pan jest na pewno dyrektorem !? - odpowiedziała kobieta.
                                            - Niesamowite! Faktycznie jestem dyrektorem.... - odpowiedział mężczyzna
                                            - Skąd Pani wiedziała ?
                                            - No cóż... Nie wie Pan, gdzie Pan jest, nie wie Pan, dokąd Pan zmierza,
                                            osiągnął Pan tę pozycję zużywając dużo powietrza, złożył Pan obietnicę,
                                            której nie jest Pan w stanie dotrzymać, oczekuje Pan od ludzi, którzy
                                            znajdują się niżej, że rozwiążą za Pana Pańskie problemy. Poza tym fakty są
                                            takie, że jest Pan nadal dokładnie w tej samej sytuacji, w jaką Pan sam się
                                            wprowadził, ale uważa Pan, że to moja wina...

Komentarz

• pic2ek
                                              Rider
                                              • 2007
                                              • 624

piotras74, normalnie z życia wzięte :szeroki_usmiech

Komentarz

• Andrzej Z.
                                                Rider
                                                S_OCP Member
                                                • 2007
                                                • 710
                                                • Octavia II combi (1Z5)
                                                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
                                                • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Nie wiem czy bylo:

CDS-AutoSpa

AXR TDI+
                                                Perfect Service by DobryGrześWawa
                                                ET-14,352

Komentarz

• Andrev3
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2006
                                                  • 6116

Znudzony Neron przygotowuje plan igrzysk.
                                                  _No dobra, ale ja już mam tego dość.... wszystko już było... co ja mam zrobić
                                                  żeby było ciekawie... znów ci gladiatorzy, znów dzikie zwierzęta... ile tak
                                                  można?
                                                  W tym momencie odzywa się stojący w kącie kapitan gwardii Pretorian, Maximus.
                                                  -To może ja podpowiem - rzecze skromnie i z cicha.
                                                  -Mów, Maximusie.
                                                  _Otóż może by tak...100 dziewic chrześcijańskich do słupów uwiązać, i jeden
                                                  sprawny legionista pozbawiłby je dziewictwa ku radości ludu?
                                                  -Ach, Maximusie! Cóż za pomysł wspaniały! Lecz któż byłby w stanie podjąć się
                                                  tak trudnego zadania?
                                                  Maximus, skromnie się uśmiechnąwszy - no, ja bym się podjął.
                                                  Nastały igrzyska.
                                                  Sto dziewic, nagich lecz z wieńcami kwiatów na czołach, przywiązano do słupów
                                                  na środku areny.
                                                  Lud wiwatuje.
                                                  Na arenę wychodzi Maximus. Jest prawie nagi. Słońce odbija się w kroplach potu
                                                  na jego czole, ciało wysmarowane oliwką. I te sandały!
                                                  Lud rzymski wiwatuje: Maximus, Maximus!
                                                  Pierwsza, druga, trzecia...
                                                  Maximus uśmiecha się zwycięsko. Słońce odbija się w kroplach potu
                                                  Czwarta, piąta, i już dziesiąta...
                                                  Lud wiwatuje :Maximus! Maximus!
                                                  Jedenasta, piętnasta, dwudziesta...
                                                  Słońce odbija się w kroplach potu
                                                  Trzydziesta, czterdziesta...
                                                  Maximus jakby się zmęczył, lecz lud wiwatuje :Maximus, Maximus!
                                                  Pięćdziesiąta, sześćdziesiąta, siedemdziesiąta...
                                                  Słońce odbija się w kroplach potu
                                                  Osiemdziesiąta... osiemdziesiąta pierwsza...
                                                  Maximus wyraźnie jest już zmęczony.Słońce odbija się w w coraz większej ilości
                                                  kropel potu
                                                  Dziewięćdziesiąta...
                                                  Lud wiwatuje: MAximus! Maximus!!
                                                  Dziewięćdziesiąta pierwsza... dziewięćdziesiąta druga...
                                                  Maximus bardzo zmęczony. Słońce odbija się w w coraz większej ilości kropel
                                                  potu na jego czole, ciało wysmarowane oliwką. I te sandały!
                                                  Dziewięćdziesiąta trzecia, dziewięćdziesiąta czwarta, dziewięćdziesiąta piąta....
                                                  Słońce odbija się w w coraz większej ilości kropel potu
                                                  Dziewięćdziesiąta szósta...
                                                  Maximus już ledwo zipie, lecz lud wiwatuje:Maximus!Maximus!
                                                  Dziewięćdziesiąta siódma...
                                                  Słońce odbija się w w coraz większej ilości kropel potu
                                                  Dziewięćdziesiąta ósma...
                                                  Maximus na kolanach wlecze się do kolejnej, lecz lud wiwatuje:Maximus, Maximus!
                                                  Ledwo się podniósł....
                                                  dzie...więć...dzie...sią...ta...dzie..wią...ta....
                                                  Maximus próbuje wstać. Lecz nie wytrzymał. Padł.
                                                  A lud rzymski : Pe-dał! Pe-dał!!!!!

Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, co sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
                                                  - Łyżwy załóż.

Gość luksusowego hotelu składa u kelnera zamówienie:
                                                  - Proszę dwa gotowane jajka. Jedno tak miękkie, że zarówno żółtko jak i białko ma być w stanie płynnym, a drugie takie twarde, żebym miał kłopoty
                                                  z jego pogryzieniem. Proszę również dwa plasterki boczku, zimne, ale z jednej strony zwęglone oraz spalonego, kruszącego się w dłoniach tosta.
                                                  Masełko niech będzie tak zmrożone, żebym za nic w świecie nie mógł go rozsmarować. Proszę także o bardzo słabiutką kawę, o temperaturze pokojowej.
                                                  - To bardzo skomplikowane zamówienie, proszę pana. Nie wiem, czy nasi kucharze potrafią... odpowiada kelner.
                                                  - A wczoraj, k..., potrafili!

Matka z synem jedzą obiad:
                                                  - Mamuniu, muszę ci się przyznać - jestem gejem!
                                                  - Obciągasz kolegom?
                                                  - Tak, mamuniu...
                                                  - I Ty, gnoju śmiesz mówić, że nie smakuje ci moja ogonówka?!
                                                  RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...