Pracownik stacji benzynowej - wieczór. Nuda jak...
Pewnego razu wchodzi tam facet w ciemnym garniturze, czarnej koszuli,
czarnych butach, z czarnym neseserem w ręku.
"Jak nic - James Bond" - myśli pracownik.
"Bond" w tym czasie bierze jakieś drogie wino i zastanawia się nad
wyborem prezerwatyw.
Wybiera w końcu Durex Extra Safe /koneser!/.
Podchodzi w milczeniu do kasy, wyciąga stówkę i podaje sprzedawcy.
Pracownik wydaje mu resztę i w tym momencie wchodzi wymalowana
siedemnastolatka wołając:
- Proszę księdza i jeszcze chipsy.
Gość pchający Tira jest mocny, mógłby do mnie przyjść wyciągać tiry jak się zakopią
ten kozak w niebieskiej kurteczce to chyba jakiś samobójca, gdyby pękła ta stalowa lina między ciągnikiem a tirem to jego flaki zbieraliby po całej drodze
ale to niestety są polskie realia zapomina się o najważniejszych rzeczach
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
z tirami wjezdzajacymi w teren zawsze sa jaja. jak sie czlowiek pyta jaki wjazd to wszyscy mowia ze twarda i nie takie sprzety wjezdzaly, a jak sie taki zaladowny tir co podkopie, to masakra...
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
[ Dodano: Pią 05 Lut, 10 21:30 ]
dziś zmuszony byłem do zakupów w pewnym superanckim markecie znanej sieci z ptaśkiem....
patrzcie, jak na każdym kroku prubóją nas oskubac....... ktos tam chyba nie potrafi liczyć, ale myśle, ze paluchy maczał w tym sam sklep jak i dostawca ..... przyjrzyjcie się zdjęciom , policzcie i porównajcie..... żeby było śmieszniej, produkty umieszczone zaraz koło siebie jak widać na zdjęciu nr 1.
po lewej wielopak - zupka razy 4 , po prawej pojedyncze zupki
a to jaby kto nie zauważył, cztery na raz i "supercena" więcej za mniej....
shok, założyłem osobny temat otrzegawczy, bo jak przemyślałem na ile mnie dziś market wyruchał przy kasie za pełny koszyk i róznice cen produktów, to stwierdziłem , ze to nie jest już śmieszne....
wyprawiałem się kilkakrotnie ale nie widziałem wcześniej takiej nazwy, nie podaję nazwy firmy z którą jeździliśmy ze względu na reklamę :szeroki_usmiech a jeździliśmy w lasach koło Jabłonki i w okolicach Krakowa. To ciężka robota zwłaszcza jak się trafi na pomysłowego pilota ale zawsze było super. 8)
Komentarz