moje palny to dalej walczyć z tymi studiami, dzisiaj zwalczyć moich 7 wspaniałych a jutro już spokojnie bo w niedzielę trzeba wracać do Wrocławia, a jak ma gdzieś dalej jechać to dzień wcześniej nie piję, żeby później być pewnym...przedłużenie sesji...dasz radę
Dzisiaj miałem kilka spraw do załatwienia i wziąłem samochód rodziców bo jakoś tak wyszło, dzisiaj pierwszy w miarę wiosenny weekend więc zacząłem od mycia no i niestety jakiś ch*j załatwił błotnik kluczem albo gwoździem, poszło kilka wulgaryzmów ale pogodziłem się z tym, a wracając wieczorem do domu chwila nieuwagi pana w Pick-upie i półroczne Volvo już nie jest bezwypadkowe :cry: I w przyszłym tygodniu trzeba będzie to jakoś ogarnąć bo to auto jest teraz wręcz niezbędne :evil:
to faktycznie
ja dzisiaj zauważyłem brak kołpaka, a ostatnio wpadłem w dziurę, więc wiadomo
niby nic, ale się strasznie wkurwiłem
sam nie wiem czemu
był kołpak ori i już nie ma, pocieszające jest to że są aż 3 :lol:
Dzisiaj miałem kilka spraw do załatwienia i wziąłem samochód rodziców bo jakoś tak wyszło, dzisiaj pierwszy w miarę wiosenny weekend więc zacząłem od mycia no i niestety jakiś ch*j załatwił błotnik kluczem albo gwoździem, poszło kilka wulgaryzmów ale pogodziłem się z tym, a wracając wieczorem do domu chwila nieuwagi pana w Pick-upie i półroczne Volvo już nie jest bezwypadkowe :cry: I w przyszłym tygodniu trzeba będzie to jakoś ogarnąć bo to auto jest teraz wręcz niezbędne :evil:
maymer, to faktycznie życie dało Ci teraz w kość... Powodzenia :!:
Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz