Zdrowie - ja dzisiaj kulturalnie - 1 duży Żywiec.
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
Przed chwilą skończyliśmy ze szwagrem walczyć z Tullemore Dew
Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
-
-
-
a zremisowaliście chociażZamieszczone przez SkfarekPrzed chwilą skończyliśmy ze szwagrem walczyć z Tullemore Dew
Wy stare konie a ona siedmioletnia :!: :!: :!: :rant :rant :rantO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
też chciałem Warkę. Ale ja preferuje XXL. A ostatnio u mnie w okolicy nie ma większej niz 0,50 l :cry:Zamieszczone przez liloja dzisiaj warkę łojępozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
dłatego właśnie życie jest okrutne.....Zamieszczone przez lilou nas można nawet 5l. kupić :twisted:pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie rozumiem dlaczego tak duże piwa lubicie :diabelski_usmiech
Jak są w dobrej cenie to najbardziej lubię 0.33 wyjmuję z lodówki to nie zdąży się ocieplić, ani wygazować nim wypije, a duże pod koniec picia to już takie ciepłe siki są :twisted:
Komentarz
-
trza szybko pićZamieszczone przez Karqla duże pod koniec picia to już takie ciepłe siki są
I żonie można powiedzieć "tylko jedno" - ale za to 0,65 :szeroki_usmiechpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
:haha:Zamieszczone przez ruwadoI żonie można powiedzieć "tylko jedno" - ale za to 0,65
Racja
Daniel
Komentarz
-
To tak jak w cro na wakacjach - tylko jedna plastikowa buteleczka Karlovacko lub Ożujsko. Ale litraż tam jest zajebiaszczy :diabelski_usmiechpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
-
Życie jest ciężkie... od 8 do 14:30 na uczelni, a od 15:00 do 23:00 w pracy... i jeszcze jutro z rana rgzamin :| Jak tu nie pić po pracy? Ale
to dopiero po 23
Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
Komentarz
-
No to psssssst
Żywiec
Trza się odprężyć po ciężkim tygodniu
- Umyte i nawoskowane autka - moja Octavka i polo małżonki.
- zamówione nowe oponki CPC 5
- naprawiony komp - jakiś śmieciuch zablokował wentylator karty graficznej, więc żadna usterka
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Ja właśnie otwarłem pierwsze dębowe dziś mimo gróźb żony
Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
Mialem dzis to samo,ale inny trunekZamieszczone przez ziutsaneJa właśnie otwarłem pierwsze dębowe dziś mimo gróźb żony
Kondziu
OCP
Komentarz
-
ja już 4-te kończę
Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
Jutro w końcu wolne od: pracy, uczelni, jeżdżenia samochodem (chociaż w sumie niedawno święta były) Aktualnie walczę z trzecim Tyskim w puszce 568ml z Biedronki, a do zwalczenia pozostało jeszcze jedno
Komentarz
-
-
Ja dzisiaj dla odprężenia kulturalnie - 1 Żywiec 0.65
Zaczne jak rodzinka pójdzie spać.
[ Dodano: Pon 16 Kwi, 12 20:47 ]
chłodzi się :Ppozdrawiam - Darek
Komentarz
Komentarz