Zrobie sobie z colą , może być?
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
jak dla mnie bomba, normalnie smaczek mi robiszZamieszczone przez henioZrobie sobie z colą , może być?
O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
Ja słyszałem że dobre jest Malibu z mlekiem :-)
Heniu dobry pomysł , ale nie możemy szerzyć korupcji w tym państwie :diabelski_usmiechZ tym musimy z kolegą Mikrusem pogadać , bo ponoć można w jakiś cudowny sposób je cofnąć ( jak licznik) może w takiByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ktos jeszcze nie spi? bo nie wiem czy piwo otwierac :lol:
edit: no coz mam nadzieje ze sie nie zepsuje
Planujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
Bareq, piwo nigdy nie może się zmarnować :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Dlatego dzisiaj zaimprezowalem :twisted: owe wspomniane piwo mam dalej w lodowce, ktos chetny ?
Planujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
1 browar ? Z czym do ludzi kolego :szeroki_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Dzisij tłusty czwartek! Dzisiaj pifko zamieniamy na pączona
Wasze pączkowe zdrowie!!
Już mam całą klawiature w lukrze
Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
To może na jakiś poncz zamienimy , Arek, dobrze prawisz
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
ciekawe kto zje cieplego poczka bez oblizania ust:-) ja juz mam 3 na kącie nieudalo mi sie jeszcze nieoblizac,moze wieczorem po pracy przy piffku sie uda :-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
A ja z żonko się pokłóciłem i już kilka piwek zaliczyłem
:diabelski_usmiech zjadłem schaboszczaczka :food i już szwędacz się włącza :diabelski_usmiech
Komentarz
-
henio, a co Ty tak z żoną sie kłócisz , powiedz że masz obstawe całe OCP
Ciekawa rzecz ta szwędacz :]
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Szwędacz to w cyklu miejskim znaczy , po prostu szwędać się po knajpach wieczorkiemCiekawa rzecz ta szwędacz :]
:diabelski_usmiech Żeby nie było że ja to jakiś tam .... to powiem że też zjadłem dziś pączka
k
Komentarz
-
henio, a ja pomyślałem ,że szwędacz się załącza gdy wypijesz troche browarów i latasz do kibla :lol: Ja słyszałem taką tezę : Aby spalić 1 pączka trzeba 2 godziny pisać na klawiaturze :idea:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Proponuje się spotkać i obie tezy puścimy w ruch kiedyś wieczorem :wink:henio, a ja pomyślałem ,że szwędacz się załącza gdy wypijesz troche browarów i latasz do kibla
Komentarz
-
Panowie wasze zdrowie
, ja wypuszczam szwędacza SMB :lol:
P.s. SMB=Szlakiem Mikołowskich BarówŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Maicroft, moje były miesiąc temu...ale maaaaaaaaaaam banie :lol: dobranoc 8)Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
heniu jakaś odległość nas dzieli ale chętnie kiedyś skorzystam
Pozdrawiam wszystkich Panów Octavianów :szeroki_usmiech
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
własnie wrociłem z Krakowa i lecze kaca browarkiem,wasze zdrowie
k
a tak na marginesie trzeba wybrac sie do Krakowa do parku wodnego :-) ale maja zjezdzalnie,normalnie pompa na maxa :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
też kiedyś tam szalałem, niezła jest taka prawie ze pionowa z dwoma czy z trzema zagięciami, można normalnie pofrunąć :szeroki_usmiechZamieszczone przez Areka tak na marginesie trzeba wybrac sie do Krakowa do parku wodnego ale maja zjezdzalnie,normalnie pompa na maxa
Komentarz
-
sorki za OT ,ostro kilerska jest,zwalniasz patrzysz w dol i nagle lecisz jak szalony :-), niezła jest taka prawie ze pionowa z dwoma czy z trzema zagięciami, można normalnie pofrunąć
dobra otwieram browarka i zaczynam przegladac forum :-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
też bym się napił...
Mam jutro ostatni egzamin, i jakoś nie chce mi się uczyć... Jak ja się męczę na tej Akademii......................................
Komentarz
Komentarz