Bareq, wiesz jak zwiększasz dawkę browara to wątpie aby on pełnił funkcję ochronną nerek :diabelski_usmiech
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
heheheh ochrona nerek to ostatnia rzecz o ktorej mysle piwkujac :lol:Planujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
-
Chyba i ja zacznę popijać bo albo dopada mnie jakaś chandra, ale jakiś syndrom trzydziestolatka.Od paru dni chodze jak struty i myślę czego by tu się czepić.Chyba przez tą pogode, trochę za wcześnie i dzień pracy ale po małym chyba można k TYMON
[ Dodano: Pią 17 Mar, 06 22:10 ]
Dlaczego takie jest życie , nie mogę ostatnio znależć języka z żono koledzy powyjeżedzali za granice , jakieś czarne chmury nademną.Normalnie szlak mnie trafia może ktoś w końcu wypije ze mną piwko, plis
Komentarz
-
-
Myślę o zaproszeniu was do Brodziaków koło Biłgoraja.Jest super miejsce dookoła stołu jest z 50 osób , jest miejsce na tańce i rzeczka obok płynie.Na wiosnę zrobie zdjęcia , fajny zakątek leśniczych ale i nam by wynajeli za free.Może ktoś by przyjechał na
[ Dodano: Pią 17 Mar, 06 23:35 ]
No nic, widze że dziś nie ma kompanów do picia, zresztą chyba normalne dzień pracy.No niestety ja odchodze w takim hujowatym humorze , no ale cóż Nie wiele Ci mogę dać , nie wiele Ci mogę dać bo sam nie wiele mam , przykro mi .Nadgryziony...... życie toczy się dale , Nie płacz Ewka...taki los :cry:
[ Dodano: Pią 17 Mar, 06 23:39 ]
Ale ze mnie głupi pojebany skurwysyn romantyk czy jaki huj .No nic NIE PŁACZ EWKA.....
Komentarz
-
-
Od paru dni chodze jak struty i myślę czego by tu się czepićByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
No panowie znowu mnie ruszyło, co to k...a jest za życie.Od paru tygodni coś mnie dręczy ( niestety to sprawa osobista i wam nie powiem) i non stop za mną chodzi .Nawet dzień wiosny nic nie przyniósł , powiedziałbym że jeszcze gorzej.Jak się w.....e to wkońcu pojade na te balangi na Słowacji , może ktoś piwko walnie...?
Komentarz
-
-
ja sie dołacze,tez mi ostatnio nieuklada jak powinno,no to zdrowko :-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Trochę popilem
Wasze zdrowie Panowie !!! :diabelski_usmiechwww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Maclay1985
-
no to koledzy ( i koleżanki ) za nasze stare ( nowe) forummmm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
Komentarz