poniżej 6l /100 na pełnym ogniu :?: :shock: :shock:
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
-
58L :shock:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Coś z innej beczki : Alfa Romeo ? hehehehehe , dzisiaj wujek poprosił żebym mu pomógł przy samochodach ( ma warsztat z tachografami , klimatyzacją , webasto itp) na codzien mam w innej firmie praaktyki, gdy zobaczyłem jak alfa 147 Diesel wyglada od dołu to sie przeraziłem głównie chodzi tu o umiejscowienie pewnych elementów np alternator schowany za silnikiem i żeby go wyjąć trzeba wjechać na kanał , albo klima schowana gdzies w zderzaku....never już w sprinterze jest łatwiejszy dostęp do sprężarki klimy ( koło chłodnicy ) ehh browarek jak nicByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
UuU Heniu patrzę że po piwku nawet w innym języku gadasz :diabelski_usmiech Pozdrawiam :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Gadam w innym języku bo dziś wyjeżdzam do brata , który mieszka koło jeżiora Białe.Może kogoś spotkam z nalepką.Swoją drogą wiesz może kiedy zlikwidowali nam ostrzeżenia?
Komentarz
-
henio, wiesz , nawrócili się
to po akcji "prima aprillis "
Samiec, mówisz o tym koledze co był w cięzkim stanie ?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Niestety takZamieszczone przez ZiomalSamiec, mówisz o tym koledze co był w cięzkim stanie ?
Policja w tej sprawie za przeproszeniem gowno robi :evil: :? Sprawcy chodza po miescie i jeszcze sie chwala tym co zrobili :x W tej chwlil czekam na samosad ,bo sprawiedliwosci ze strony niebieskich chyba sie nikt nie doczeka :?
Panowie wznosze toast za zycie ,bo dosc ulotne jest :roll:
Konczy sie druga flaszka ,a godzina jeszcze mloda...
Komentarz
-
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114999144 <- nie wiedziałem że Renault sie przerzuciło na TDI :diabelski_usmiech musiałem po prostu :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Ano zdrowko.
Generalnie to lipa na calym froncie, tak wiec chlupnac nie zaszkodzi.
A co jest wazne?
Zdrowie jest wazne i czyny odwazne. :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
no i ja mam czerwony pasek ale zasłużenie nie ma to jak pisać komuś ze pisze niekorzystając z opcji szukaj i mówiąc że w nie potrzebnie zakładał nowy temat we właściwym temacie ale ten upał mi myslenie zakłuca
zdrowie
Komentarz
-
Po pracy mały brow'ar
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Nie wiem kto skoczy, ale wiem gdzie mozecie je podrzucic jak juz je kupicie :P
No i oczywiscie zdrowko!
pzdr!Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
aciu, nooo gratuluje
Qulek, zamów u taxiarza
Kurde już zaczyna klima śmierdzieć , trzeba pojechać do wujka , powiem Wam ,że zabieg odgrzybiania czy napełniania klimy prosta rzecz
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
bartolini1978, choroba czy nie lubisz alkocholu ja poprostu nie lubie alkocholu no i astma mi nie pozwala
dzieki za pozdrowienia pozdrów ich odemnie
Komentarz

Komentarz