Biore jakis smieszmy lek co potenguje alkochol a ponadto niezbyt lubie ale po takim upalnym tygodniu napił bym sie małego browarka , a dotego jutro ide do pracy
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez djczaschoroba czy nie lubisz alkocholu ja poprostu nie lubie alkocholu no i astma mi nie pozwala
dzieki za pozdrowienia pozdrów ich odemnieBiore jakis smieszmy lek co potenguje alkochol a ponadto niezbyt lubie ale po takim upalnym tygodniu napił bym sie małego browarka , a dotego jutro ide do pracy
pzdr!Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
Rozkręcamy impressske,Heniek juz na stole sie poci-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Qrwa wlasnie wrocilem do domu z nieudanej imprezy :? Nie wpuscili mnie, bo... zbyt groznie wygladam :haha: No taaa prawdziwy schab ze mnie przy calych 172cm wzrostu :lol: Moglem w domu zostac i w spokoju piwka sie napic. A tak to tylko niepotrzebnie czeszce kilometrow nastukalem :? Ale qrwa nie wiem... moze jestem slepy, a w rzeczywistosci to naprawde kawal sqrwiela ze mnie :haha:
Komentarz
-
-
QBA, musisz zapodac loka ala kaczka i kupic jakis łach ala garniak
mnie tez niedawno nie wpuscili bo miałem na sobie krutkie spodnie takie jak sie chodzi po polu golfowym a tam obowiązuje elgancki ubiór a laski miały tylko kreske na dupie z szmaty i były wpuszczane ale nic nawet sie nie uniosłem na ochrone tylko powiedziałem właścicielowi co o nie mysle i że już wiecej żeby do mnie nie dzwonił jak bedzie cos potrzebował
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasthe_maniek, astmy sie nie wyleczy ale zdrówko bezalkoholowym nestea peachZamieszczone przez bartolini1978djczas, ja krople beskidu obrabiam ale jazda :wink:Zamieszczone przez djczasinnym słowe General Bottlers Coca Cola Tulez :diabelski_usmiech spróbuj Kingi Pienińakiej
Zamieszczone przez QBAQrwa wlasnie wrocilem do domu z nieudanej imprezy :? Nie wpuscili mnie, bo... zbyt groznie wygladam :haha: No taaa prawdziwy schab ze mnie przy calych 172cm wzrostu
Zamieszczone przez djczasQBA, musisz zapodac loka ala kaczka i kupic jakis łach ala garniak
pzdr!Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
the_maniek, były to Luztro
ja przez slabe twarzowe tez kilka razy musialem szukac innego klubu - dobrze ze czesc znajmoych ktorym sie udalo byla solidarna i wyszla z nami.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Jabar1975, do Cinnamonu nawet nie podchodze, bo nie nosze ciuchów za XX tys. PLN-ów na sobie I nie lubie takiego towarzystwa jak tam przychodzi.
Nie miałem żadnej koszulki na ramiączkach :diabelski_usmiech Normalna koszulka z rekawami. Specjalnie tak sie ubrałem jak biały człowiek, żeby nie robili problemów, a tu taki zonk :evil: Pozatym przecież nie jestem wielki, to nawet jakbym taką koszulke miał, to co? Żebym się jeszcze agresywni zachowywał, czy coś, a ja nigdy nie jestem agresywny :roll: i takie podejście bramkarzy strasznie mnie wqurwia :evil: A do tego to mój kumpel wczoraj tam grał i tłumaczył temu debilowi, że ja kolegą jestem i w ogóle, a tamten, że nie ma mowy, on nie wchodzi :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez henioCzyżby to do mnie-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Witam
Dawniej szło sie do lokalu kultura zabawa a teraz podział lepszy kto gorszy kto jak wyglonda Qwa cos sie poj.... w tym kraju.
kiedys w Sosnowcu była toka dyskoteka studencka remedium kultura muzyka ok niewpuszczali tylko nawalonuch i dymiaży a teraz kiła na dyskotekoch na bramkach stoją niemile koksy i jak sie wchodzi to traktują czlowieka jak ... chyba ze jest to bezmózgowa lala z wielkim cycym :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBANie wpuscili mnie, bo... zbyt groznie wygladamZamieszczone przez QBANo taaa prawdziwy schab ze mnie przy calych 172cm wzrostu
[ Dodano: Nie 23 Lip, 06 06:05 ]
Zamieszczone przez PurchawaCo sie bede po jakis klubach szwendal.
[ Dodano: Nie 23 Lip, 06 06:07 ]
Zamieszczone przez QBAthe_maniek, były to Luztrobyły:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
ja sie nie denerwuje jak mnie nei wpuszczą robie standartowy obchód budynku do około potem kiosk karta sim i tel za 30 zł mam jeszcze kilka takich dzwonie po pały i straż pożarną i z reguły impreza jest zamykana z kilku powodów min za pozamykane wyścua ewkuacjne i sanepid oraz pały zawsze cos znajdą a cała odpowiedzialność spada na bramnke
raz miałem extremalna sytuacje impreza jeszcze nie była otwarta miało byc wielkie otwarcie ale włąściciel burak poczęstował mnie wiązanką inwektyw jak chciałem nawiązać współprace ze stroną z którą kiedyś współpracowałem to zadzwoniłem po znajomych dowiedziałem sie gdzie zakupił cały sprzęt i sprzęt nie dojechał na otwarcie imprezy tylko tydzień później no cóż jestem troche złośliwy ale nie róbie jak sie do ludzi podchodzi bez szacunku
Komentarz
-
-
djczas, i dobrze zrobiłeś Ja nie preferuje dyskotek bo za dużo dla mnie tam pokemonów ( krótka spódniczka , bluzeczka itp) i blondyna weszła bo zrobiła bramkarzowi laske na tyłach :| jak to śpiewał stachurski : Aaaa jaj jaj co za ludzie , co za kraj :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
pyza99, tylko, że ja to połowa Ciebie na szerokość I nie żałuję, że mnie tam nie wpuścili, tylko mnie to strasznie zirytowało skoro mój kolega tam stał za deck'ami, a te pedały na bramce nie, nie, nie i jeszcze raz nie :?
Ziomal, my tu nie o dyskotekach, a o klubach mówimy To klubów nie wpuszczają, jak to nazwałeś.. Pokemonów :lol: Takie pokraki u nas chodzą do Tango, GZ, QV i innych spędów bydła w lakierkach
Komentarz
-
Komentarz