bartolini1978, patrzac na twoj wiek to powinienes pamietac inne "super kluby" z okolicy np Holiday na Pogoni czy Ambasador w czeladzi. Jezu ale sie dzialo byl jeszcze jakis na niwce - przy trasie na myslowice ale nazwy nie pamietam. tam nie znano slowa selekcja
Na niwce to Gwarek .Wynika z tego ze prawdopodobnie sie znamy przynajmniej z widzenia.
A kwadraty i za szybą w Kato zaliczałes
[ Dodano: Nie 23 Lip, 06 22:32 ]
Sosnowiec był czystu od selekcji
zna sie te klimaty - choc w katowicach to z reguly imprezy konczyly sie w akademikach na ligocie - ewentualnie w piotrowicach przy gwsh.
No i jeszcze byl super klub Piramida w Chorzowie.
Pewnego pięknego dnia wymyśliłem żeby masę sobie podnieść czymś co każdy zna czyli "metką".
no tak to nie byl dobry pomysł...choc dobrze rozpisana potrafi przynies efekty bez typowych skutkow ubocznych w postaci np...brzucha :wink:
Zamieszczone przez QBA
djczas, tutaj nie silownia, a aeroby potrzebne Najlepiej pod okiem jakiegos dobrego trenera, co poprowadzi i wyrobi w glowie odpowiednie nawyki zywieniowe, jak i stosowne podejscie do sportu No i najwazniejsze... SILNA WOLA Bo bez tego ani rusz...
brawo
Zamieszczone przez Jabar1975
A co powiecie na Sofie - mila i sympatyczna atmosfera
Zamieszczone przez Jabar1975
przewaga plci odmiennej
szkoda ze wszystkim trzeba płacic :wink: a tego nigdy nie robie
Pewnego pięknego dnia wymyśliłem żeby masę sobie podnieść czymś co każdy zna czyli "metką"
Hmm... :| Nie szkoda Ci zrowia było? Ja do takich shitow sie nie zblizam. Wszystko co nielegalne jest poza moimi darzeniami Naprawde szkoda zdrowia. Bez pracy i wysilku nigdy nic samo sie nie zrobi :?
pyza99, no takie moje podejscie A to dzieki mojemu trenerowi, ktorego poznalem chodzac do Magnuma na AWF-ie 2 lata temu pojechalem z nim, moim starym i bratem na 2 tygodnie w gory. Tam codzienne wedrowki (po 30kg na nogach po gorach), rower, basen i silownia. No i jakos tak sie zaszczepilo w glowie takie podejscie, ze jest coraz lepiej
[ Dodano: Nie 23 Lip, 06 22:45 ]
Zamieszczone przez pyza99
oby jak najdluzej... z wiekiem czesto te zasady sie zmieniaja
Ja tylko odzywki z www.suple.us :P Ale zadnych hardcore'ow. Widzialem jak roznie ludzi wykrecalo od Mety, albo Omadrena i jakos mnie nie ciagnie
szkoda ze wszystkim trzeba płacic :wink: a tego nigdy nie robie
w naszym pieknym kraju - espeszjali w stolycy nawet sie w morde za darmo nie dostanie gdybym tam spedzal kazdy wolny wieczor to pewnie bym sie przejmowal ale tak to raczej nie ma znaczenia. Oprocz wiazdu ktory kosztuje chyba 3 albo 4 dychy to w srodku nie jest tak drogo - chyba ze 5 razy zamawiasz dziewcze coby ci zatanczylo na stoliku - choc wiem ze mocno skubia tam bardziej zwarzonych klientow - coz taka branza
Ja przez cała zime sie odchudzałem basenem i sauną a teraz jak ciepło to niechce mi sie dupy ruszyc ... teraz czuje ze spowrotem rosne.Dzis Grzeska Justyna miała mnie okazje zobaczyc we wczesniejszym wcieleniu na zdjeciu ops: ... Teraz grile,piffka [tak jak w tej chwili-wasze zdrowie]...
lata temu pojechalem z nim, moim starym i bratem na 2 tygodnie w gory. Tam codzienne wedrowki (po 30kg na nogach po gorach), rower, basen i silownia. No i jakos tak sie zaszczepilo w glowie takie podejscie, ze jest coraz lepiej
ja trenuje...od 15 roku zycia... wiec juz prawie 15 lat..i po drodze było wiele dziedzin sportu,a pozatym 4 lata na AWF tez robia swoje... 8)
|Grzesiu a omadrenik w dupcie byl czy tylko metka? przyznaj sie lobuzie
Nie nic więcej nie było tylko metka jakieś ok.2miesięcy, piramidalnie od 1 do 5.
no tak to nie byl dobry pomysł...choc dobrze rozpisana potrafi przynies efekty bez typowych skutkow ubocznych w postaci np...brzucha :wink:
tak jak wyżej napisałem tylko co do skutków ubocznych to mogę stwierdzić że jak przyszła kolej na 5szt. to lepiej na ulicy żeby nikt krzywo się nie spojrzał bo było różnie ops: Pierdolnik taki w wełbie że szok
Zamieszczone przez QBA
Hmm... :| Nie szkoda Ci zrowia było? Ja do takich shitow sie nie zblizam. Wszystko co nielegalne jest poza moimi darzeniami Naprawde szkoda zdrowia. Bez pracy i wysilku nigdy nic samo sie nie zrobi :?
Wiesz człowiek był głupi, próbowało się tego i tamtego nie legalnego ale na szczęście byłem świadomy i zakończyła się przygoda z nieleganymi środkami. Teraz to już wiem że nic łatwo nie przychodzi 8)
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
srodku nie jest tak drogo - chyba ze 5 razy zamawiasz dziewcze coby ci zatanczylo na stoliku
wlasnie o tym mowie :diabelski_usmiech
[ Dodano: Nie 23 Lip, 06 22:53 ]
Zamieszczone przez dobrygrzeswawa
ubocznych to mogę stwierdzić że jak przyszła kolej na 5szt. to lepiej na ulicy żeby nikt krzywo się nie spojrzał bo było różnie Pierdolnik taki w wełbie że szok
ha,ha dobrze zo nie dodałes omki...bo bys uszy odgryzał :diabelski_usmiech
QBA napisał/a:
Ooo czemu nie Sofia to calkiem klimatyczne miejsce :lol: I ten napis nad wejsciem pisany bukwami :lol:
Mieszkam 5 minut butowania stamtad
W sumie taki spocik to mógłby być bardzo fajny tylko że jakoś w weekend może bo w tygniu to z frekfencją może byc cienko
[ Dodano: Nie 23 Lip, 06 22:59 ]
ha,ha dobrze zo nie dodałes omki...bo bys uszy odgryzał :diabelski_usmiech
tzn. chodzi ci o mąke??
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
W Europie sa za bardzo restrykcyjne przepisy niz w Stanach, a oni tylko ze stanow sprowadzaja. Oni byli glownymi dystrybutorami Thermal Pro w Polsce :twisted:
Wszystkie te Trec'i Olimpy i HiTec'i prze powiedzmu Nutrabolics sie chowaja :twisted:
MisiekWaW byłeś kiedyś z Dusią na kabarcie Grzegorza Halamy (skecz z genarałem NATO i jego tłumaczem ) HBO na stojaka :diabelski_usmiech ? Bo jestem w 80 % pewien że to raczej Ty
Komentarz