dobrygrzeswawa, to zaaplikowales Metke bez dokladnego rozpoznania sie na rynku? Ooo, a chociaz wiedziales co bierzesz :?: :P
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez QBAdobrygrzeswawa, to zaaplikowales Metke bez dokladnego rozpoznania sie na rynku? Ooo, a chociaz wiedziales co bierzesz :?: :P
Metka w tamtym okresie była najbardziej popularna a inne specyfiki kosztowały troche dużo, ale i tak nie jestem taki głupi do końca bo to była metka z polskiej apteki a nie zza wschodniej granicyNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Wtedy dało mi to tyle że zacząłem dość intensywnie przez jakiś czas ćwiczyć a czy zostało. Zapał do wysiłku nie, jedynie (tylko przy mojej teraz wadze to żadna cyfra) w łapie mam tyle co ty no i w klacie 110 bez napinania ale to zasługa czasów szkolnychNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975w srodku nie jest tak drogo - chyba ze 5 razy zamawiasz dziewcze coby ci zatanczylo na stoliku
Nalezy pamietac, zeby sie nie dac namowic na ich drinki.
A w szczegolnosci owoce kandyzowane... Moze mocno uderzyc po kieszeni."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Qrde, ale jestem nieekonomiczny. :?
Wydoilem dwa piwa, cale martini i teraz popijam winem renskim.
Jakas tequila by sie przydala, bo sie nawet zmeczyc nie mozna."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAPurchawa, to Ty sam pijesz?
Zamieszczone przez QBAKaska bata nad glowa powinna Ci powiesic"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAMoze i lekkie, ale w jakiej ilosci
Zamieszczone przez QBAA to przeciez pod alkoholizm zakrawa
A tak to tylko przygotowanie przed trudnym tygodniem. :|"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaOstatnio u kumpla na urodzinach wypilem litr cytrynowki wlasnej roboty, potem jakas wodke co zostala i chcialem isc na stacje piwa sie napic bo sie zbyt dobrze czulem.
Zamieszczone przez PurchawaJakby czlowiek tak codziennie robil to pewnie.
A tak to tylko przygotowanie przed trudnym tygodniem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBARaczej o OmadrenZamieszczone przez dobrygrzeswawaWiedziałem bo nawet coś na osłone brałem tylko już nie pamiętam jak to się nazywalo.Zamieszczone przez PurchawaNalezy pamietac, zeby sie nie dac namowic na ich drinki.Zamieszczone przez Purchawawypilem litr cytrynowki wlasnej roboty, potem jakas wodke co zostala i chcialem isc na stacje piwa sie napic bo sie zbyt dobrze czulem.były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pyza99Zamieszczone przez QBAWiesz, zeby byc czegos przeciwnikiem i wrogiem, to najpierw trzeba poczytac troche jak to dziala i z czym to sie je
Chociaz nie powiem... Thermal Pro probowalem i calkiem mi to przypadlo do gustu 8) No tylko, ze to jest pod doping, a nie sterydy 8)
Komentarz
-
-
Własnie topie zmeczenie po całym dniu pracy moze ktos ma ochote tez cos wypic-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArekWłasnie topie zmeczenie po całym dniu pracy moze ktos ma ochote tez cos wypic
Tylko qrde nie mam czym...
Ide poszukac, moze jeszcze cos zostalo."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Dzisiaj na odstresowanie zaliczalem tequilke
Co do cwiczen ,to stwierdzenie ze sport to zdrowie to sie u mnie troche nie sprawdza :roll:
Zaczolem za mlodu(od14 roku zycia) ciezarki przezucac (caly czas na sucho) i stawy powiedzialy dosc :roll:
W tej chwili mam 3 stawy zrypane :? prawdopodobnie przy dopingu by sie nic nie posypalo ,bo praktycznie kazde srodki dopingujace dzialaja przeciw zapalnie i korzystnie na stawy. Np. deka durabolin (czy jak to sie pisze) uznawany za jeden z mniej szkodliwy srodek i zbawienny na stawy. Ale jak cos pomaga na jedno ,to moze na drugie szkodzi ,moglbym miec stawy zdrowe, a co inne powiedzialo by papa. :roll:
W tej chwili po 3 letniej przerwie probuje sie porehabilitowac i delikatnie zaczac cwiczyc.
Tylko po wypadnieciu z rutyny ciezko zmobilizowac dupe i zaczac dzialac ops:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAThermal Pro
[ Dodano: Wto 25 Lip, 06 04:43 ]
Zamieszczone przez PurchawaOchote to mam i co utopic tez.
Tylko qrde nie mam czym...
[ Dodano: Wto 25 Lip, 06 04:47 ]
Zamieszczone przez Samiecprawdopodobnie przy dopingu by sie nic nie posypalo ,bo praktycznie kazde srodki dopingujace dzialaja przeciw zapalnie i korzystnie na stawy. Np. deka durabolin (czy jak to sie pisze) uznawany za jeden z mniej szkodliwy srodek i zbawienny na stawy.
[ Dodano: Wto 25 Lip, 06 04:49 ]
Zamieszczone przez SamiecW tej chwili mam 3 stawy zrypane
[ Dodano: Wto 25 Lip, 06 04:52 ]
widze ze sporo chłopakow cos cwiczy.... moze by załozyc topic co ktos trenuje lub cwiczy.... to by było ciekawe... moze mamy kilku zapalonych sportowcow na OCP.. widzialem ze ktorys z chlopakow trenuje nawet krav mage 8)były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
Komentarz