Hmmm dawno dawno mnie tu nie było . Więc zdrowie panowie i panie życie jest piękne.
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
Impotent, hhmmm przepraszam abstynentZamieszczone przez koja86Hmmm dawno dawno mnie tu nie było . Więc zdrowie panowie i panie życie jest piękne.
?
Zdrówko, ja właśnie kończę drugiego 0,65.
Pozdr.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
hehe z potencją wszystko OK nawet ostatnio mi się oberwało za nie swoją żonę.Zamieszczone przez tomilImpotent, hhmmm przepraszam abstynent ?
Zdrówko, ja właśnie kończę drugiego 0,65.
Pozdr.
Ja kończę Laudersa 1LTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Ja zaczynam trzeciego 0,65.
Najgorsze, że utro trzeba wstać, coś czuję że na trzech się nie skończy. Na szczęście 24 h Orlen jest niedaleko.
Zdróóóóóffffko Panie i Panowie.
[ Dodano: Nie 11 Maj, 08 20:57 ]
Ja zaczynam trzeciego 0,65.
Najgorsze, że jutro trzeba wstać, coś czuję że na trzech się nie skończy. Na szczęście 24 h Orlen jest niedaleko.
Zdróóóóóffffko Panie i Panowie.
[ Dodano: Nie 11 Maj, 08 21:00 ]
A te nie swoje są najlepsze:Zamieszczone przez koja86nawet ostatnio mi się oberwało za nie swoją żonę.
Mąż przychodzi z pracy do domu, siada do obiadu i tak patrzy na żonę. Nagle zaczyna:
- Tyłeczek całkiem, całkiem, cycuszki też niczego sobie, ale żebyś Ty była choć troszkę bardziej obca.It doesn't matter what we're losing
Komentarz
-
Komentarz
-
heheheZamieszczone przez tomilMąż przychodzi z pracy do domu, siada do obiadu i tak patrzy na żonę. Nagle zaczyna:
- Tyłeczek całkiem, całkiem, cycuszki też niczego sobie, ale żebyś Ty była choć troszkę bardziej obca.Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
-
pete2, Ja dzisiaj mieszance kokakolowowódkowe
przyłączam się bo trudne tygodnie mam... i trzeba odreagować jakoś
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Tylko nie o nasZamieszczone przez hmmOctaviazapomnieć
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Siet :? :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
hmmOctavia, dzięki za wsparcie
już wstałem i czuję się lekko nieswojo
hihih
szkoda, że działanie alkoholu nie rozwiązuje problemów, bo wtedy byłoby baaaardzo prosto
Pozdrawiam!
Komentarz
-
ZipY, nie szukaj zapomnienia w kieliszku bo to prostackie rozwiązanie .Bardzo odradzam . Lepiej pogadać z kimś bliskim i wyrzucić z siebie swoje boleści.
OCP zdrowie
Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
koja86, nie no oczywiście, że nie jest to sposób, ale czasem ułatwia trochę...
Jestem raczej mało podatny na alkoholowe problemy... bardziej podatny na problemy codzienności...
no ale daję radę!!
Komentarz
-
Jeden leszek to nie grzeszek :diabelski_usmiech (z sąsiadkami) :szeroki_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Druga Tatra, zaraz trzecia
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
ZipY, witaj
.... masz racje z tym alkoholem.... nic nie rozwiązuje..... wiec dzisiaj jako kierowca ruszam na dyskotekę .... może to pomoże :szeroki_usmiech
Ja też pozdrawiam
Komentarz
-
hmmOctavia, I jak tany tany??
Udało się?? Mam nadzieję, że tak
Przynajmniej człowiek nie tyje z powodu braku ruchu w takiej sytuacji :roll:
Miłej niedzieli
Komentarz
-
No to znowu jestem, w piątek mój komputer pokazał mi wyjątek krytyczny i się zbuntował. Czas na formatowanie dysku. Dziś kończę sześciopaka z piątku i spać.
Komentarz
-
Właśnie kończę tydzień- uznałem, że zasłużyłem na 0,65. Zdrówko miłe Panie i Panowie.It doesn't matter what we're losing
Komentarz

Komentarz