a ja zdrowie pięknych Pań :szeroki_usmiech
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
no to zdrowie pięknych pańZamieszczone przez pafa ja zdrowie pięknych PańTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
no to zdrowie! ...Greszczyn u mnie prawie tyle samo, ale dopiero zaczynam :szeroki_usmiechBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
no to... siupZamieszczone przez Emilno to zdrowie! ...Greszczyn u mnie prawie tyle samo, ale dopiero zaczynam :szeroki_usmiech
Piwko się skończyło , zaczynam "wódkę na myszach " :los
Komentarz
-
No to jadziem, mocny piast na rozgrzewke :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
50-tka Pana Tadzia
na grypę
Komentarz
-
Komentarz
-
no to zdrowie ! wareczkę czas zacząć
BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
-
Poszło 3,7 litra a dzisiaj nawet myszy mi przeszkadzają :lol:Zamieszczone przez djczaskoja86, znów ciche dni czy głośny tupotTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Na cztery głowy dziewczyny wytrąbiły 2litry MetaxyZamieszczone przez djczaskoja86, na ile głów
Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez kris1235koja86, ale nie musi byc jeszcze tak tragicznie jak mozesz stukac w klawiature....
moja klawiatura jest bez szelestna :szeroki_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
ujj dawno tu nie zagladalem :roll: sie az mi glupio
no to dzis na lekarstwo po wczorajszym 3 Carlsbergi
Komentarz
-
kurde jakas abstynencja nastala nikt tu nie pije czy co
?? 2 Carlsberg leci i 2 stoja w pogotowiu , to lekarstwo po wczorajszych szalenstwach :diabelski_usmiech
Komentarz
-
to nie wiesz ,że dzisiaj jest niedziela bez alkoholuZamieszczone przez Januszkurde jakas abstynencja nastala nikt tu nie pije czy co ?? 2 Carlsberg leci i 2 stoja w pogotowiu , to lekarstwo po wczorajszych szalenstwach
Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
to nie wiesz ,że dzisiaj jest niedziela bez alkoholu
jakoś nic nie wiem na ten temat
już trzecie leci
zdrowie
Komentarz
-
niewiemZamieszczone przez koja86to nie wiesz ,że dzisiaj jest niedziela bez alkoholu
. koja86, ale tu abstynencja juz od tyg widze
Komentarz
-
no oszczędzamy się przed Krościenkiem :lol:Zamieszczone przez Januszniewiem . koja86, ale tu abstynencja juz od tyg widzeTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
tia cholera ubolewam nad tym ze nie moge zjawic sie ba takim spocie... wogole to mam problem z doj na spota Warszawskiego, ze sklepu wych kolo 21.30 wiec nie ma mowy zebym sie zjawil.. Buu.Zamieszczone przez koja86no oszczędzamy się przed Krościenkiem :lol:
Komentarz

Komentarz