ruwado, z reguły 6 browarów na "zwykłym" wyjściu mi wchodzi... Może tym razem również i cytrynówka...?
No ale okazja nie licha, wiec może i te 6 piF pęknie?
ruwado, dzięki Pandziochę kupiliśmy 5 drzwi, z tyłu uchwyty na fotelik będzie na przyszłość Wniebowzięta po przesiadce z Matiza, mnie też się całkiem wygodnie tym jeździ.
Ja dziś smakuje zupę chmielową z samego Petersburga :O Będąc przejazdem trafiliśmy na jeden sklep z sieci rusko-polskiej i obok Lecha, Tyskiego, Żywca itp było piwko Baltika Nr. 3. Tak więc
A ja od prawie dwóch tygodni pijam piwo Vaclav z Polomarketu. Nie wiem czemu ale byłem przekonany, że to czeskie piwo, a dopiero dziś przeczytałem, że jest robione przez Van Pur-a... :?
Nic to, nie dość że dobre, to jeszcze tanie (1,99zł i butelka bezzwrotna).
A od przyszłego tygodnia znów cotygodniowe rajdy po katowickiej "starówce" :szeroki_usmiech
rafiki, ta Baltika bardzo dobra. Nawet nie specjalnie schłodzona smakowała dobrze. Cena też w miarę atrakcyjna 75Ct za puszkę. W Polsce ponoć ciężko o to piwo, tutaj się akurat trafił ruski market ;-)
A ja dzisiaj (wczoraj) po czteropaku kasztelanka, sączę łebskie (ostatnio w sumie piłem dwa lata temu i muszę powiedzieć że poszli chyba na ilość a nie jakość).
Komentarz