shado, no niestety, dla mnie swieta sie skonczyly wczoraj - ale pifko zawsze, chocby jedno
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
2x drink - Żubrówka z sokiem jabłkowym...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
ja również kończę jaśka wędrowniczka - znając moje zamiłowanie to rudej na myszach Mikołaj przyniósł mi aż dwie butle pod choinkę
I tu mam zagwozdkę - albo jako święty wiedział co mi sprawi radochę, albo.....
czas na leczenie :diabelski_usmiech
ps. a z "rudych' polecam Old Smogglera czy jak się to tam pisze - przednia whisky za stosunkowo niedużą kasębyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzpleban, atakowałeś ballantines'a 12 letniego? Ładnie wchodzi.
atakowałeś, atakowałeś...
Niestety, podobnie jak chivas jest ciut za droga jak na nieokazyjne drinki
ps. jako, że skończyłęm "prezenty" mogę z czystym sumieniem się położyć
[ Dodano: Sob 29 Gru, 07 23:41 ]
Zamieszczone przez shadoChłopaki jak wy możecie pić te łiskacze :?: To smakuje jak denaturat :szeroki_usmiech
Ale jeśli mówisz prawdę to będę kupował denaturat..... cholera, tyle czasu przepłacałembyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
Komentarz
-
-
na początek z pepsi i koniecznie z lodem - sam zobaczysz, że w upalny dzień wódzia nie podchodzi, zaś po whiskasie świat nabiera kolorytu
Jak już się zakochasz :wink: to mniej pepsi - tak się zostaje "smakoszem"
ps. moja żona zamiast smakosza używa spolszczonego "opoju" bądź "alkoholiku" ale ja nie rozumiem w tym narzeczu :szeroki_usmiechbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
Komentarz
-
-
Jesli Jasiek to tylko czarny. Natomiast IMO rzadzi Jack D. i niestety kosztuje mnie to sporo, bo czerwonego Jasieńka pić nie moge - nie podchodzi mi w ogole - Co mnie w ogole nie cieszy......
Ktos polecal old smogglera - ciekawa opcja, jednak dla mnie znow to samo co Jasiek - choruje po tym strasznie.........
Dzisiaj delikatny trening przed sylwestrem - 3 carlsbergi - oczywiście za wasze zdrowie :wink:Jeżeli zarabiasz dużo pieniędzy pomóż tym, którzy potrzebują środków na przetrwanie - pomagając kosztujesz największego bogactwa pieniędzy
Komentarz
-
Komentarz