Janusz, no no TAKICH TRZECH JAK WAS DWóCH TO NIE MA ANI JEDNEGO :twisted:
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
-
-
no to wale wyborowa z cola, zostalo jeszcze z 0.2 lyta z fflaszki
Pije bo kurde juz po swietach dzieki bogu
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
-
misiek^wro, siakoś nerwowo podchodzisz do Świąt. Finlandia do Ciebie
Komentarz
-
shado, zamien sie ze mna, bedziesz podchodzil tak samo :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
misiek^wro, no, ale z czym konkretnie mam się zamienić :?: Życie do dupy czy Święta :?: Czy jedno i drugie :?: Twoje zdrowie kolego :!: Chińskie przysłowie mówi "Uważaj czego sobie życzysz"
Komentarz
-
shado, na zycie nie narzekam, ulozylem sobie je juz ponad rok temu i jest zajebiscie, bardziej narzekam na atmosfere swiateczna i problemy mojej siostry, jej dziecko, czyli moja siostrzenica ma pewne problemy z narkotykami itp ... a wiek dopiero raptem lat 15 ... udziela sie to na cala rodzine.
Ponadto wkur.... mnie to oranie PKB kraju co roku w grudniu ... generalnie mam pracowac na 400% i to ... irytuje
Poza tym nie mam powodow do narzekania ... no moze poza PZU i perypetiami, ktore juz wyciagam na prosta. Swoja droga, nie chce zapeszac, ale moja sprawa moze wyladuje w TVN Turbo
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
Żywczyki lecą jeden za drugim, zdrowijaa
:mikolaj
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
misiek^wro,Nie zapomnij włożyć jakiejś koszulki OCP jak będziesz w TV :szeroki_usmiech Sheridan’s za całą Twoją rodzinkę :!:Zamieszczone przez misiek^wro
Poza tym nie mam powodow do narzekania ... no moze poza PZU i perypetiami, ktore juz wyciagam na prosta. Swoja droga, nie chce zapeszac, ale moja sprawa moze wyladuje w TVN Turbo
Komentarz
-
-
-
Jak ja to mówię : Jak Tom Lee Jeans w ściąganym :diabelski_usmiechZamieszczone przez paf4xszklaneczka łiskacza z colą i lodem - tak profesjonalnieByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
A ja od kilku dni nie wiem na czym świat stoi :P znaczy na górze lodowej marki łódka :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Bardzo interesujacy temat :P - Ja dzis tylko jedno piweczko i do pracy jutro z rana. Pozdrawiam,Jeżeli zarabiasz dużo pieniędzy pomóż tym, którzy potrzebują środków na przetrwanie - pomagając kosztujesz największego bogactwa pieniędzy
Komentarz
-
-
Komentarz
-
behemot2006, do pracy :?: Święta są :szeroki_usmiech
Komentarz
-
ooorzeeszku ..... nie wiedziałemZamieszczone przez pafgreszczyn, Henio ciągle pije - tylko że czasami na siłę o tym pisać

ops:
:zlosnik1:
Komentarz
-
-
Komentarz

Komentarz