Czwarty lech by neigbour , to będzie długa noc...
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
-
-
Komentarz
-
-
djczas, wiesz wkurwi........... a mnie niedojżałość smarków którzy robią dzieci tylko dla zaspokojenia swojej potrzeby spełnienia się zbyt wzniosłe słowo użyłem
Sorry ale zagotowało się we mnieTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
qwa znowu wyniki są do dupy , teraz praktycznie Cień dzieckaZamieszczone przez pafZiomal, no od razu lepiej gadasz - 3 tyskie
[ Dodano: Nie 06 Maj, 07 23:50 ]
Spoko , rozumiemyZamieszczone przez koja86Sorry ale zagotowało się we mnieByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
koja86, wiesz kolega o którym piszesz okazał sie taki jaki sie okazał dużo takich chodzi co lubią skakać z kwiatka na kwiatek
Komentarz
-
Nic nie poradzisz .... NiestetyZamieszczone przez djczasdużo takich chodzi co lubią skakać z kwiatka na kwiatekByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
djczas, mam jeszcze w bagażniku śliwkę z limanowej chyba się skuszę a tak między nami co to za dupek kuuuur taka fajna dziewczyna ale gówniarz skończony powybijałbym mu wszystkie zęby.
Nie wiem czemu djczas, ale jestem kurna pies na takie sytuacjeTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
-
koja86, a masz coś kwaśnego na rano jaką kwaśnice czy pepsi albo ice tea brzoskwiniową lub nestea brzoskwiniową ewentualnie żurek
Komentarz
-
Komentarz
-
koja86, Nam zostało tylko dobrze się napić :|
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
I TwojeZamieszczone przez koja86Ziomal, twoje zdrowie i sioryByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Bo on nigdy Ci nie odmówiZamieszczone przez koja86Ziomal, ciekawe czemu człek zawsze szuka pociechy w kielonku?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ziomal, i zdrowko zlych sasiadek hahaha
dzis powrot Carlsberg x 2
Koja bo czlowiek jest uzalezniony od zakreconej glowy hahaha
Komentarz
-
walić teraz tam sąsiadkiZamieszczone przez JanuszZiomal, i zdrowko zlych sasiadek hahahaByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
-
Qrcze ale wam dobrze,ja w lodówce mam pustynie po weekendzie :evil:-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
A ja juz wiecej nie pije... Chyba sie zaszyje :twisted: co prawda pilem tylko piatek-sobota ale w niedziele mialem taka delire i serce mi tak walilo ze myslalem ze zejde normalnie :? lapy mi sie trzasly jak alkoholikowi staremu :PBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
Komentarz