Zdrowie tych co nie mogą
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
Zdrowie, zdrowie :drinkO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Witam kolegę.Zamieszczone przez koja86Zdrowie tych co nie mogąByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
hmm ja jak zwykle w domu to red bulla bo nauka , ale moge potowarzyszyćZamieszczone przez koja86Ziomal, witaj i co pijemy dalej?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ziomal, mnie jakieś parszywe wino tylko zostało przez te kilka dni wypilem wszystkie zapasy .Najgorsze jest to ,że nic nie pomaga :?Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
koja86, czyż byś miał dołaaa :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
Nie tylko jego :?Zamieszczone przez endryukoja86, czyż byś miał dołaaaByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Ziomal, jako uczeń niech pije red bulla, koja86, a ja za twoje zdrowie i na odpędzenie dołaa - wódeczkę :roll:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
Red bulla piję w domu . Gorzej jak zejdę do sąsiadek , wtedy innymi trunkami nadrabiam , kto wie moze i red bullem człowiek się nawaliZamieszczone przez endryuZiomal, jako uczeń niech pije red bullaByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Ano ano...Zamieszczone przez koja86Parszywe to wino ale wasze zdrowie Ziomal, i endryu,Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
-
a i ja sie pochwale
2 Carlsbergi
Ziomal, frun do sasiadek nie zamulaj w domu i nie doluj sie zrob wielki :szeroki_usmiech wszystko bedzie dobrze
Komentarz
-
Człowieku zobacz która godzina , co ja powiem starym? ze po cukier poszedłem ?Zamieszczone przez Januszfrun do sasiadek nie zamulaj w domu i nie doluj sie zrob wielkiByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
No niestety jeszcze musze , ale to się zmieni , tylko kiedy :?Zamieszczone przez JanuszZiomal, nie wiedzialem ze musisz tlumaczyc sie rodzicomByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
gdy czas dobiegnie konca tu na ziemii...... ehh....Zamieszczone przez Ziomalale to się zmieni , tylko kiedy
Komentarz
-
Dzisiaj będzie wódeczka dzięki bogu jutro spot i jutro dzień trzeźwości
Ziomal, przechylamy dzisiaj dalej tego kielona?Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Ziomal..., :?: chyba dalej red bulla. No chyyyba, że będzie z wizytą u sąsiadek :szeroki_usmiech Wasze zdrowie :2kcO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
Cześć kolego. Ja już po sąsiadkach czyli 2x lech ale uwzględniam mały come back albo red bull , już mi się niedobrze robi od niego a kawy nie lubie.Zamieszczone przez koja86Ziomal, przechylamy dzisiaj dalej tego kielona?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
a może herbatki miętowej :?:
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
mniaaaam zdróweczko :szeroki_usmiech
Komentarz