Zamieszczone przez endryu
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
bleeeeByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
-
-
Jak to mówią : Życie życie , żebyś Ty miało dupę to dawno bym Ci ją skopał.Zamieszczone przez koja86Ziomal, endryu, wasze zdrowie i za nasze zmartwienia
SalutByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ziomal, doklejam sie odemnie kopniaka w sam srodek zdrowie naszych zmartwienTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Nie ma problemu JarkuZamieszczone przez koja86Ziomal, doklejam sie odemnie kopniaka w sam srodek zdrowie naszych zmartwienByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Przechylam dzisiaj ostatniego drinka za problemy swoje i od Łukasza przechyliłbym jeszcze więcej ale muszę jutro na spota śmigaćTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
za mnie jak ktoś chce to też może wypic zdrówko bo małe problemy na uczelni a ja niestety nie moge nic łyknąc bo rano pobudka przed 6 mnie czeka a pojde spac to bedzie pewnie 2 jak nie pozniej bo mam jutro 2 koła
:cry:
Komentarz
-
2 red bull i czuje się jakbym spalił kg dobrego towaru , ja też jutro na spota smignę zobacze co się dzieje w mieścieZamieszczone przez koja86Przechylam dzisiaj ostatniego drinka za problemy swoje i od Łukasza przechyliłbym jeszcze więcej ale muszę jutro na spota śmigaćByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
brandO, Twoje i wszystjich innych zdrowko
2 te same co zawsze
Ziomal, hmm dalbys rade kilo dobregoZamieszczone przez Ziomalczuje się jakbym spalił kg dobrego towaru
:?: jak dobre to wczesniej bys padl :szeroki_usmiech
Komentarz
-
ja dzis nie mogłem sie powstrzymac za te wszystkie smutki... 3 leszki mocne musiały wejsc...
eehh....
Komentarz
-
ja tez wlasnie koncze żywca i zaraz spadam w kimono :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Dzisiaj lajtowo przeszło troszkę po spocie 3 Carlsbergi ...........na razie mam jeszcze 5 :?Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
dzisiaj było pępkowe u kolesia , urodził się BIG ADAŚ 4250 gram i była za zdrowie, zdrowie,zdrowie FINLANDIA, było mnogo
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
koja86, endryu, zdrowie !Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
a ja tam tez własnie otworzyłem browarka,wypije i sie klade bo cięzki dzień dziś był :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Nom ja rzadko piję więc mojego szkoda zdrowiaZamieszczone przez koja86Ziomal, twoje bo naszego już szkoda
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz
-
Jarku mylisz się , człowiek się uczy całe życie :szeroki_usmiechZamieszczone przez koja86Ziomal, ty jeszcze musisz przyswajać wiedzę my to mamy za sobąByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Ziomal, Łukasz uczymy się życia i jak żyć a to co nam wlewają do głów na uczelniach to paranoja .Jak masz TVN 1000 to leci the wall adekwatne do tego co napisałem
Łukasz za nasze zmartwienia przechylam :?Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Tak tak , służba nie dróżba może i to coś pomoże .Zamieszczone przez koja86Łukasz za nasze zmartwienia przechylamByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz
-
chujowy dzień :evil:
[ Dodano: Nie 13 Maj, 07 01:00 ]
koja86, Jarek co dzisiaj ? Ja korzystam z chwili kiedy nie ma starych i popijam MilleraByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
Komentarz