jakie ptaszki!!??Zimą o tej porze??? Oj panowie trochę za dużo łykacie :wink:
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
O kurde pomyliłem imprezy :diabelski_usmiechZamieszczone przez hankasz7jakie ptaszki!!??Zimą o tej porze??? Oj panowie trochę za dużo łykacieByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Dobrze prawisz ....Zamieszczone przez kris1235no jak to jakie ptaszki
u mnie dzis bylo okocim mocne a to podobno tylko dla orłów 
Komentarz
-
-
koja86, ja mam zaraz urodziny więc możesz i za mnie , nie podaje wieku bo ciągle się czuje młodo :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
To Łukasz twoje zdrowie ,Zamieszczone przez Ziomalkoja86, ja mam zaraz urodziny więc możesz i za mnie , nie podaje wieku bo ciągle się czuje młodo
ale nie mów że dzisiaj masz??????????????Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
koja86, no dzisiaj 4 stycznia , a nie ma na ogólnym , złóż życzenia mi ? :|Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
To ty starszy ode mnie jesteś? Ja jestem z 12 styczniaZamieszczone przez Ziomal4 stycznia
(Pilsner Urquell) Twoje zdrowie!
Komentarz
-
Ziomal, Wszystkiego najlepszego i duuuużo zdrówka :kwiat ,bo jak się ma 79 :bajer lat i tak się "chleje" to no, no!!! :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
-
Ziomal, Życzenia tu i ówdzie złożone :diabelski_usmiech , a teraz sto gram za sto lat dla Ciebie. Ale po smaku widzę, że będziesz żył przynajmniej pół wieku :szeroki_usmiech
Dziś mam smacora :szeroki_usmiech
O-I '02/03-1,9 TDI ICE - UNIDEN PRO 520 XL + WILSON Little Wil

SKODA OCTAVIA Sales Sheet 1950'S
k
Komentarz
-
-
wasze zdrówko Panowie i Panie
Tyskie mnie pochłonęło :P :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
A co się stało :?:Zamieszczone przez kris1235dla usmierzenia bolu...
Komentarz
-
-
kris1235, wracaj do zdrowia :!: jak już pisałem twoje i innych zdrówko
Komentarz
-
-
-
-
kris1235, No nieżle... :| nie drap bo zostaną blizny.
Komentarz
-
kris1235, jakby co to podeśle ci paczkę proszku potęgującego swędzenie i drapaczkę :diabelski_usmiech
a tak na poważnie można sie nie drapać tylko trzeba się czymś zająć i nie myśleć że swędzi uwierz da sie to wytrzymać
Komentarz
-

Komentarz