dzieki koledzy Ziomal tobie tez graty za wymeczona promocje do nastepnej klasy :lol: , szkoda ze musze jeszcze prowadzic dzisiaj bo bym chetnie bym sobie zazyl plynnego chmielu :wink:
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Jak tak browar sie leje to może włącze grilla :lol:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Dzisiaj montowałem radio klientowi i w między czasie klient mówił jakie miał przeboje z autem.Rok temu zamówił u DOBREGO ZNAJOMEGO merca z 93 roku kombi diesel.No i przywiózł mu wszystko to co było to było przebieg 224 tys w miare normalny.Podali sobie ręce i się rozstali.Klient pojechał robić konserwacje i lakiernik powiedział mu ( na zasadzie odkręcenia korka i sprawdzenia jakie ma przedmuchy)że na oko to ma z 350 tys.Nieco się klient zasmucił ale myśli od znajomego więc pewnie tylko zapuszczony.Pech chciał że czyścił pod maską różne pierdoły( tak jest na początku) i znalazł za akumulatorem kartkę z wymiany oleju z 2004 ... ręce mu opadły i o mało co nie zemdlał przebieg 447 tys + rok który był jeżdzony po wymianie oleju czyli gdzieś ok 500 ma.Mechanik mówił że do miliona będzie jeżdził bo to automat.Z całej tej historyjki wynika że chyba najbardziej to właśnie znajomy zrobi w h...Ciekawe czy w mojej octavce mógłbym taką próbe przedmuchu zrobić, co o tym myślicie? Z drugiej strony ale upał, tylko nad wode lub do .... baru :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez henioCiekawe czy w mojej octavce mógłbym taką próbe przedmuchu zrobić, co o tym myślicie?
Jak tak, to wpadnij przy jakiejs okazji do MT, to Ci Marek sprawdzi przebieg."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTymon, To temu wczoraj nie chciales nic powiedziec jak sie pytalem :twisted: :lol: :P :terefere
Poległem........ ja jestem ten drugi :arrow:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
a ja opijalem i opalalem :kwiatek dalej swoj tytul naukowy :lol: mam jeszcze zapasy % ale sie nie bede do konca masakrowal i ide spac, zachowam sily na jutro :lol:Planujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
-
A ja z Henkiem sobie ogladam mecz,ale jadka :szeroki_usmiech zaraz zaczną sie okladac piesciami :-)-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
No to trzeba rozdziewiczyć buteleczke teqilii Wkońcu 18 lat się ma tylko 10razy (już) :wink:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz