Nie no czterem kolkom, to zostane wierny Tylko chce miec cos nieduzego na dwoch kolach do jazdy po miescie a nie staniu w korkach A ze mieszkam na glebokich przedmiesciach W-wy :P , to nie usmiecha mi sie turlac miedzy TIRami skuterem 50ccm A na cos wiekszego niestety trzeba miec juz kat, A :?
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Kurka....ja jestem anty motor :!: ...ale :lol: ostatnio odkręciłem SUZI GSR 600 to wymiękłem :twisted:
Przypomina mi strasznie Hond Hornet a Hornetka to był(teraz SUZI również się zalicza :wink: ) motorek nr1 :szeroki_usmiech
[ Dodano: Nie 18 Mar, 07 00:14 ]
Oki DOki....Cimej się QBA
[ Dodano: Nie 18 Mar, 07 00:15 ]
Ja tak jak ładowarka...ładuje dalej :lol:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaTymon, turbulum wyje jak zarzynana swinia. :lol:
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez TymonJa tak jak ładowarka...ładuje dalej
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
MisiekWAW, bez jaj...też wyje Ci Turbinka :?: :lol:
[ Dodano: Nie 18 Mar, 07 00:44 ]
Ziomal, nie sraj żarem :lol:
[ Dodano: Nie 18 Mar, 07 00:45 ]
A ja wkładam lada dzień kolejny wynalazek Wojtka....większe to to niż GT 22 :jump:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonMisiekWAW, bez jaj...też wyje Ci Turbinka :?: :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonMisiekWAW, to przez te Car Audio :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
mieczaki :PTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWglosniej od mojej
Wyje z natezeniem sygnalu karetki pogotowia. Momentami silnika nie slychac. :lol:
Zdroofko wszystkich raz jeszcze."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaGlosniej?
Wyje z natezeniem sygnalu karetki pogotowia. Momentami silnika nie slychac.
Zdroofko wszystkich raz jeszcze.
moje charmonogramicznie, co tydzień podlewane czymś mocniejszym to i gwizdo panie (odpukać w niemalowane)
Tak sobie pomyślałem po wszystkim czy to nie jest ten dźwięk który turbina wydaje ostatni przed wysraniem :?: :?NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
dobrygrzeswawa, Purchawa, troche mnie zmartwiliście bo kurde kumpel zmienia w swoim golfie IV sprężarkę od AWX ( nie pamiętam jakie jest odpowiednik ASZ w VW) i nie wie czy coś mu się nie wysra , bo planuje moc około 150 taki lajtowy mod , a ma serie ASV. :|Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dobrygrzeswawaa jednak turbulum zdechło
Ale to co slyszeliscie w piatek to jeszcze nic.
Wczoraj musialem z Kaska pojechac wieczorem do szpitala i to co po drodze dzialo sie z autem to szok. Myslalem juz, ze juz nie wrocimy o wlasnych silach.
Co najlepsze, powyzej 2000rpm jest lepiej. Na wolnych obrotach tak jakby sie wirnik przycinal. :shock:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaChyba, ze cos jeszcze.
Ale to co slyszeliscie w piatek to jeszcze nic.
Wczoraj musialem z Kaska pojechac wieczorem do szpitala i to co po drodze dzialo sie z autem to szok. Myslalem juz, ze juz nie wrocimy o wlasnych silach.
Co najlepsze, powyzej 2000rpm jest lepiej. Na wolnych obrotach tak jakby sie wirnik przycinal. :shock:
Piotrek, ile zrobiles kilometrow na tej turbinie :?: ona byla nowa czy regenerowana przez tego goscia o ktorym wspominales Dusi :?:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWu mnie tez najglosniej jest ponizej 2000RPM po odpaleniu jest cisza, po pierwszym przekroczeniu chyba 1500 moze 2000 sie zaczyna i pozniej az do wylaczenia jest buuuuu buuuuu, ale najgorzej ponizej 2000RPM.
Tak wiec tez sie szykuj na wymiane turbulum.
Zamieszczone przez MisiekWAWPiotrek, ile zrobiles kilometrow na tej turbinie
Zamieszczone przez MisiekWAWona byla nowa czy regenerowana przez tego goscia o ktorym wspominales Dusi
Z tym, ze ta turbina byla przeze mnie mocno zameczona.
Najpierw za "goracy" program. Pozniej przy 180km/h strzelila mi rura do IC, pozniej na torze w Lublinie tez dwa razy spadal opaska. Pozniej zaczely sie przycinac kierownice i zaczela przepompowywac nawet powyzej 2barow. Potem jeszcze raz na hamowni strzelila nam rura.
I tak, ze ona tyle wytrzymala i nadal jeszcze pompuje to uznanie dla tego goscia za jej zrobienie.
Jest jeszcze opcja, ze dostalo sie jakies cialo obce i ja uszkodzilo, bo co dziwne to zaczela wyc na wolnych obrotach jak stalem na swiatlach, a nie pod jakims obciazeniem.
Teraz nie ma opcji, zakladam EGT, bo szkoda bedzie nastepnej."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Purchawa, ładuj GT20-22 i bedziesz miał święty spokój
Moja ładowała przez bardzo długi okres ponad 2 bary :!:
Non stop lata na autostradzie z max speed i jest OK
Przebieg, jakieś 40tyś.
Lada dzień wkładam ciut inny zestawiczek dmuchający a tą sobie zostawie jakby co :diabelski_usmiechŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
Komentarz