ja chcę tylko powiedzieć zdrowie wszystkich poległych :szeroki_usmiech Emil, Karol, Grzesiu, Misiek, Mikrus,Cook, Nexus.........szkoooda mi was, zdrooooowie Franca, Iza, Pani z budki z zapiekankami :P ....jedyni waleczni :wink: pozostali na polu walki
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Łukasz no przestań
ja narazie wale z moją szwagierką i jej dziewczyną :wink: a jak to się skończy to nikt nie wie :szeroki_usmiech :lol:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
Zamieszczone przez Lukassoja chcę tylko powiedzieć zdrowie wszystkich poległych :szeroki_usmiech Emil, Karol, Grzesiu, Misiek, Mikrus,Cook, Nexus.........szkoooda mi was, zdrooooowie Franca, Iza, Pani z budki z zapiekankami :P ....jedyni waleczni :wink: pozostali na polu walki
Impra była przednia :!: :twisted: musowo trza powtórzyc :szeroki_usmiechBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
hehe bylo super dotarliscie do tego 10b w ogole :?: :zlosnik:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sigma_74dobrygrzeswawa napisał/a:
z moją szwagierką i jej dziewczyną
fajna szwagierka
Zamieszczone przez MisiekWAWdotarliscie do tego 10b w ogole :?: :zlosnik:
[ Dodano: Sob 10 Mar, 07 13:23 ]
Zamieszczone przez EmilImpra była przednia :!: :twisted: musowo trza powtórzyc :szeroki_usmiechNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
strong :zlosnik: warka strong :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAMisiekWAW, czyz nie uwazasz, ze te paski sa twarzowe? :zlosnik:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
A calkiem dobrze, tylko musze pojechac na zdiagnozowanie turbulum, bo na zimnym silniku jak postoi i potem rusze, to niebiesko siwy dym sie unosi i olejem zajezdza :? Mam nadzieje, ze to tylko jakas uszczelka, bo jak mam wymieniac po przejechaniu 70 kkm, to nie za bardzo mi sie usmiecha :| No ale tak to calkiem calkiem sie spisuje k Chociaz nie ukrywam, ze mysle o wymianie na cos z starszego, ale z klasy premium albo 4x4 :P
[ Dodano: Sob 17 Mar, 07 23:25 ]
:
Komentarz
-
-
QBA, cięzka sprawa :?
Ja sprzedałem silnik B25 kumplowi i pluje sobie w gębe :evil: , potrzebowałem kaski.
Kupić teraz B25 w dobrym stanie graniczy z cudem :|
Więc dopieszczam moją i to mi wystarczy..... do czasu :lol: :szeroki_usmiechŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Ja to caly czas zastanawiam sie nad jakims starym, ale jarym autkiem do jezdzenia na codzien na uczelnie. Jakies E21, E30, Golf I GTI or something... ale wszystko... doslownie wszystko jest tkniete przez domoroslych "tunerow" :| Ja to nie rozumiem tych ludzi... jak mozna tak psuc takie fajne autka :?
Ale chyba sobie odpuszcze rozgladanie za autkiem, bo jak tylko pogoda sie wyklaruje, to zaczynam robic kat. A 8) I zamiast autka, to dwa-kolka sie zapoda :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz