wasze zdrowie Panowie Zlatopramen zza poludniowej granicy (mmm piwko) :diabelski_usmiech
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
a czy jest jeszcze jakiś taki miłośnik piweczka jak ja ????
a tak przy okazji zdrowie wszystkich OCPowiczówZałączone pliki
Komentarz
-
pewnie że jest a jak
poszedłęm dziś na łatwizne po co biegac po 3 piwka ak mozna mieć jedno 1,5 l
...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
uffffm, wczoraj z kumplem postanowiliśmy przeprowadzić wizytację w mieleckich knajpach. Zaczęliśmy od Żywca, potem było Tyskie, następnie Lech i na końcu Leżajsk. Kurcze Tyskie wypadło najlepiej
Komentarz
-
szkodzisław, Dziękuję
CIS73, miłośnik złocistego się zgłasza
Komentarz
-
ryhO, bo Tyskie ponad Wszystkie!!! :diabelski_usmiech...JEDEN WARRRRCZY DRUGI TRĄĄĄBI A OCTAVIA KOMBII...
Komentarz
-
-
Komentarz
-
tatra mocna x5
też po góralsku hey panocku

weekend trzeba jakoś zacząć 8)
jutro prowadzi żona :diabelski_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
-
star200, lata treningu
Komentarz
-
Żeby nie było że się wybijam to wspomaganie Tatrą dziś włączyłem i właśnie otworzyłem 1,5L z promocji po 6,60 za sztukę
POLSKA!!!
POLSKA!!!
Dziewczyny za chwilę zaczynają
Komentarz
-
-
bić ChorwatkiZamieszczone przez szkodzisławPić? :shock:Zamieszczone przez ryhODziewczyny za chwilę zaczynają
Komentarz
-
Widzę, że temat w końcu odżył
. Na wieczór zaplanowane: Staropramen i Kozel :szeroki_usmiech - oba z kraju pochodzenia a nie z kompanii piwowarskiej alebo innego carlsberga.
It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
tomil, ja dziś zahaczę browar Ciechan
pewnie miodowe, pszeniczne może mocne
plany są
zobaczymy co z wykonaniem
Komentarz
-
Jesli chodzi o plany to planuje testowac tyskie heh ale chyba pozno z pracy wroce wkec moze sil braknie
Komentarz
-
-
właśnie od lat trenuję ale ani Dębowego ani Mocnej Tatry x5 raczej nie zmęczyłem. Chyba bojler mam jeszcze za mały :lol:Zamieszczone przez CIS73star200, lata treningu
Komentarz
-
dziś 4 strongi za wasze zdrowie
a jutro imprezka ze znajomym i szwagrem pewnie coś mocniejszego się wytoczy (40%)
no i oczywiście żona prowadzi :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Łomża Export x 5, trzeba podtrzymać tradycję, Wasze zdrowie,__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
star200, jest gdzie wlać
Komentarz
-
ejehhe niema to jak rownouprawnienie! Tez to w naszym zwiazku stosujemy. Ja prowadze w jedna strone a zona w drugaZamieszczone przez CIS73dziś 4 strongi za wasze zdrowie
a jutro imprezka ze znajomym i szwagrem pewnie coś mocniejszego się wytoczy (40%)
no i oczywiście żona prowadzi :diabelski_usmiech
niestety padlem na ryj wczoraj po pracy i tyskie zostalo na dzisiejszy mecz siatkarek
Komentarz
-
no jak wygrają z Holandią to i 40 % wypada będzie otworzyć :wink:Zamieszczone przez ryhOtyskie zostalo na dzisiejszy mecz siatkarekPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz

Komentarz